spanta 199 Napisano Jul 3, 2013 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Tražim Prijavi odgovor kao problematičan Nisam baš ja, ali juče zamenjen regler. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6717 Napisano Jul 3, 2013 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Napravio vetrobran od parčeta plexija i montirao. Držače nisam pravio, Kappa u pitanju. Ovako to izgleda namontirano: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Jul 4, 2013 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Заменио уље,уљни и ваздушни филтер....сада само преде.. :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Jul 5, 2013 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Opet nisam imao pametnijeg posla, pa reko ajd mogo bi proverim ulje u prednjim štapovima. Falilo, zamenio. Još samo da se sad naviknem na promenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jul 6, 2013 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ova je i pravljena da malo uspravi Z-a, debela je 10mm. Problem je što nemam više ni jedno alu parče tih dimenzija. Što se pravljenja za drugare tiče, nikakav problem, naravno - besplatno, samo obezbedi materijal. Posalji tel. na PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spanta 199 Napisano Jul 6, 2013 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Tražim Prijavi odgovor kao problematičan Opr'o ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Jul 6, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Opr'o ga Meni kisa , tako da nisam morao nista ja da radim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 446 Napisano Jul 8, 2013 MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Presvukao oba sedista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano Jul 10, 2013 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan Носачи кормана од Yamahe XT 1500 динџи, одстојници 500 динџи код стругара, корман 11 јура код јigoro cano. Фале ми још нови ретровизори и тегићи, изгледа мало необично ал` мене леђа више не боле а да и успут сам коначно одврнуо поклопац чантре за предњу кочницу и променио кочиону течност у истој Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1865 Napisano Jul 10, 2013 Drug član, 2861 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zimus radio da bi se sad vozao, :moto3: :moto3: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Jul 10, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Motul 5100, chishchenje lanca, sipao i vozao se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6717 Napisano Avgust 1, 2013 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Kad će više da se pokvari vreme, da malo radimo oko motora? Šaaalim se, neka još malo 'vako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Avgust 2, 2013 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Kad će više da se pokvari vreme, da malo radimo oko motora? Šaaalim se, neka još malo 'vako. Што мало? Камо среће да је стално овако Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Avgust 12, 2013 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Danas moja pomocnica i ja oprali detaljno motore... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Avgust 13, 2013 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Iskrivio obe felne..sutra cu da nosim na ispravljanje pa odma da najavim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
voxpopuli72 4 Napisano Avgust 26, 2013 U prolazu, 32 postova Lokacija: Innsbruck (okolina) Motocikl: BMW K1100LT, Kawasaki EL 250 B Prijavi odgovor kao problematičan Поломио сам десни ретровизор. Хтео сам да га подесим, али претходни власник га је, чини ми се, учврстио лепком, па кад сам покушао да одврнем носач огледала сломио се. Купио сам двокомпонентни лепак за метал, јер сам видео да могу да наврнем вијак који фиксира огледало, на два круга. Онда сам све то подесио, и залепио. чврстину ћу да проверим сутра, а надам се да ће издржати док не купим ново огледало, или заварим ово старо. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Avgust 26, 2013 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Promenio sajlu kvacila, nanovo isemirao kablove napajanja navigacije i GPS uredjaja. Ocistio kleme akumulatora, dolio destilovanu vodu. Oprao i ispolirao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Avgust 26, 2013 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Zamenuo sam okvir tablice. Udari me neki debil na semaforu sa autom i polomi stari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Avgust 26, 2013 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Stavio nove gume, nove pakne, oprao i podmazao sajlu gasa, stavio novi filter za gorivo. Do vikenda da uturimo novu radilicu, kvačilo i pola menjača Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan@Ö 62 Napisano Avgust 27, 2013 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Vračar Motocikl: V-Stom 650 (C7) Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj bre, zar nisi ti prodao svoj motor? Ili su pare za polaganje B kategorije vec otisle u novu makinu? Pogodi ko sam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Avgust 28, 2013 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Prodao sam Hondu, vidiš da mi sad u potpisu i na avataru Tomos legenda Stajao jadan 3 godine u podrumu a ni pre toga nije bio ispravan... Red je da se dovede u operativno stanje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Avgust 28, 2013 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Zamenjeno ulje i filter ulja, sada je spreman za HN. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Septembar 1, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Oborio ga,ogulio levu plastiku i malo masku.Dok sam stajao,skliznula mi noga i mrcina pala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4257 Napisano Septembar 20, 2013 motoras, 2460 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Krauser. Kupio sam pre par dana,evo sad predstavljam... Sada jos treba nabaciti nosace... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1281 Napisano Septembar 20, 2013 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Evo vratio se iz Ade, bio sam kod Roberta da preuzmem motor iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii još sam prepun utisaka . Motor grmi ali pošteno, zvuk dovoljno dubok da izazove cunami ali i da u septembru poskida lišće sa dunje. Robert je sve pravio po uputstvima i željama pedantno i perfektno .Jedinu stvar koju nismo uradili je montaža primarnog Db killera a razlog je taj da prvo probamo glasniji top pa onda tiši , lakše ga je staviti nego skinuti. Tek sad se čuje kao pravi singl cilinder -thumper- . VELIKI pozdrav Robertu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...