Darkman 65 Napisano Februar 2, 2011 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me vaše iskustvo, bilo empirijsko ili drugo... Da rešim dilemu koju marku roll bara kupovati... Da li Giwi, Hepco & Becker ili neko treće rešenje... Čitao sam, recimo, na hrvatskom forumu da se kod giwija na strom preko 5000 obrtaja javljaju vibracije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano Februar 2, 2011 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Uvek mozes prvo da ih odneses na balansiranje. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Februar 2, 2011 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Нисам те схватио, на какво балансирање мислиш, чега? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Februar 2, 2011 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Te vibracije se nejavljaju kod bas svakog roll bara, a i u pitanju je samo za strom, a ne za ostale modele. I naravno, postoji opcija da se, ako postoji, to eliminise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Februar 2, 2011 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan А који је бољи, или најбољи? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Februar 2, 2011 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan А да, нисам рекао... За Строма ми и треба, додуше за 650 илити стромића... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5777 Napisano Februar 2, 2011 Svakom po zasluzi, 12401 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pa dopuni svoj profil tako da odmah vidimo o kom motoru je reč Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Februar 2, 2011 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Хвала на упозорењу, урађено! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Februar 2, 2011 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ako kupujes za Stroma, uzmi Givi...neces se pokajati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Februar 2, 2011 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj razne marke, ako možeš kod nekog na motoru... gde se kači, šta pokriva, da li mora da se skida kod nekih intervencija na motoru (zamena ulja, svećica, štatijaznam...) itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Februar 2, 2011 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako kupujes za Stroma, uzmi Givi...neces se pokajati. Да ли знаш цену за Гиви или где га набављати-преко кога? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Februar 2, 2011 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj razne marke, ako možeš kod nekog na motoru... gde se kači, šta pokriva, da li mora da se skida kod nekih intervencija na motoru (zamena ulja, svećica, štatijaznam...) itd... Мудро збориш, колега! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Februar 2, 2011 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se odlucis za Givi, bolje je da ides na Kappa varijantu. POTPUNO je isti kao Givi, samo jeftniji, dosta. Givi mozes da probas da nadjes u Trionu, mada im je lager ocajan, a Kappa, u Motolandu (kupovao kod njih razlicite stvari, za vise motora, i uvek bio prezadovoljan cenom i uslugom, a na sve to,i lager im je super). http://www.kappamoto...m+(04+%3E+10)*/ MotoLand http://www.motoland.rs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Februar 2, 2011 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Givi i potpuno sam zadovoljan. Crash bar ti je "obavezna" oprema za Stroma po mom mišljenju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Februar 2, 2011 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan А да ли ко зна која је оквирна цена за Гивијев рол бар? Звао сам представнике за Hepco & Becker и код њих изађе 168 еврића... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Februar 2, 2011 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Ovlasceni za Givi je Trion Motors, Beograd http://www.trionmotors.com/ 011/30-49-555 Okreni ih i saznaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Februar 2, 2011 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam ja kupovao bila je 100tka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Februar 2, 2011 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Звао сам их али се нико не јавља... Изгледа да су већ завршили са радом... Покушаћу сутра поново... Мада ако је око 100 већ сам одлучио који ћа да купим јер је готово дупло јефтиније од хепко бекера а не верујем и да је дупло бољи тј, квалитетнији... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Februar 2, 2011 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Druze, procitaj jos jednom sta sam napisao u svom prvom postu u ovoj temi. Kappa je potpuno identicna Giviju u milimetar, ali je jeftinija. Dao sam ti i linkove da pogledas. Givi je bacanje para ako imaju Kappu na stanju. Kappa je u vlasnistvu Givija...Kupio sam nekoliko komada Kappa opreme i uverio se da su isti po kvalitetu kao Givi.. Nemam nikakve veze ni sa jednom od radnja pa da imam razloga da ih reklamiram, ovo je stvar zdravog razuma... Ali dobro, tvoji novci, ako si resio da za ime platis vise... Sada sam pogledao, oznake su Givi TN532, a Kappa KN532. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Februar 2, 2011 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Druze, procitaj jos jednom sta sam napisao u svom prvom postu u ovoj temi. Kappa je potpuno identicna Giviju u milimetar, ali je jeftinija. Dao sam ti i linkove da pogledas. Givi je bacanje para ako imaju Kappu na stanju. Kappa je u vlasnistvu Givija...Kupio sam nekoliko komada Kappa opreme i uverio se da su isti po kvalitetu kao Givi.. Nemam nikakve veze ni sa jednom od radnja pa da imam razloga da ih reklamiram, ovo je stvar zdravog razuma... Ali dobro, tvoji novci, ako si resio da za ime platis vise... Sada sam pogledao, oznake su Givi TN532, a Kappa KN532. Свакако није лоше знати, хвала ти зваћу их сутра да видим шта и колико... Јавим сутра шта сам урадио... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Februar 3, 2011 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Druze, procitaj jos jednom sta sam napisao u svom prvom postu u ovoj temi. Kappa je potpuno identicna Giviju u milimetar, ali je jeftinija. Dao sam ti i linkove da pogledas. Givi je bacanje para ako imaju Kappu na stanju. Kappa je u vlasnistvu Givija...Kupio sam nekoliko komada Kappa opreme i uverio se da su isti po kvalitetu kao Givi.. Nemam nikakve veze ni sa jednom od radnja pa da imam razloga da ih reklamiram, ovo je stvar zdravog razuma... Ali dobro, tvoji novci, ako si resio da za ime platis vise... Sada sam pogledao, oznake su Givi TN532, a Kappa KN532. Свакако није лоше знати, хвала ти зваћу их сутра да видим шта и колико... Јавим сутра шта сам урадио... Kod nas u PEGAZ-MOTO Kappa KN532 8.600,00 RSD - 5% popusta za BJB = 8.170,00 RSD Proveriću kasnije da li ih imamo na stanju (nisam u firmi trenutno). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Februar 3, 2011 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Druze, procitaj jos jednom sta sam napisao u svom prvom postu u ovoj temi. Kappa je potpuno identicna Giviju u milimetar, ali je jeftinija. Dao sam ti i linkove da pogledas. Givi je bacanje para ako imaju Kappu na stanju. Kappa je u vlasnistvu Givija...Kupio sam nekoliko komada Kappa opreme i uverio se da su isti po kvalitetu kao Givi.. Nemam nikakve veze ni sa jednom od radnja pa da imam razloga da ih reklamiram, ovo je stvar zdravog razuma... Ali dobro, tvoji novci, ako si resio da za ime platis vise... Sada sam pogledao, oznake su Givi TN532, a Kappa KN532. Свакако није лоше знати, хвала ти зваћу их сутра да видим шта и колико... Јавим сутра шта сам урадио... Kod nas u PEGAZ-MOTO Kappa KN532 8.600,00 RSD - 5% popusta za BJB = 8.170,00 RSD Proveriću kasnije da li ih imamo na stanju (nisam u firmi trenutno). Марко, друже, па ја нисам знао да код тебе има и рол барова ЈБТ! Наравски, остави долазим још данас да покупим! А да ли имаш визир ла гиви за строма? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Februar 3, 2011 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Ista situacija, nemoj Givi, nego identican Kappa. Imas 2 vrste KD260ST to je ovaj. i KAF260 Po mom misljenju, KD260ST... deluje mnogo bolje i korisnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Februar 3, 2011 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Druze, procitaj jos jednom sta sam napisao u svom prvom postu u ovoj temi. Kappa je potpuno identicna Giviju u milimetar, ali je jeftinija. Dao sam ti i linkove da pogledas. Givi je bacanje para ako imaju Kappu na stanju. Kappa je u vlasnistvu Givija...Kupio sam nekoliko komada Kappa opreme i uverio se da su isti po kvalitetu kao Givi.. Nemam nikakve veze ni sa jednom od radnja pa da imam razloga da ih reklamiram, ovo je stvar zdravog razuma... Ali dobro, tvoji novci, ako si resio da za ime platis vise... Sada sam pogledao, oznake su Givi TN532, a Kappa KN532. Свакако није лоше знати, хвала ти зваћу их сутра да видим шта и колико... Јавим сутра шта сам урадио... Kod nas u PEGAZ-MOTO Kappa KN532 8.600,00 RSD - 5% popusta za BJB = 8.170,00 RSD Proveriću kasnije da li ih imamo na stanju (nisam u firmi trenutno). Марко, друже, па ја нисам знао да код тебе има и рол барова ЈБТ! Наравски, остави долазим још данас да покупим! А да ли имаш визир ла гиви за строма? Čuli smo se telefonom ali zbog ostalih... Mi imamo odličnu saradnju sa Moto Landom iz Beograda koji je uvoznik za Kappa opremu pa tako sve što ima na sajtu www.kappamoto.com imamo u ponudi. Kappa torbe i kofere uglavnom imamo na stanju u obe prodavnice u Zemunu i u Novom Sadu, nosače kofera, vizire i roll barove naručujemo. Ako ih ima u Beogradu kod nas su u roku od 24h. Ove sezone ćemo izanalizirati prodaju u prošloj sezoni pa ćemo staviti na stanje u obe prodavnice onu opremu koja se prodavala da je imamo odmah za isporuku. U svakom slučaju, sve smo puniji sa robom, lagano razvijamo ponudu i uprkos nekim tračevima nemamo nameru da zatvaramo prodavnice već naprotiv - gledamo gde još fali naše robe da bi bila bliže kupcima. Sa tim u vezi za par nedelja ćemo pustiti u rad i novi sajt u okviru kojeg će funkcionasati i web prodavnica. Time ćemo biti bliži i najmanjem mestu u Srbiji, a ujedno i svakom kutku planete. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tuono 36 Napisano Februar 3, 2011 ============, 132 postova Lokacija: Trebinje Hercegovina Motocikl: suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine kupljen Givi crash bar u Dubrovniku za nesto vrlo malo više od 100 eura za DL 650. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...