Pauk 613 Napisano Februar 1, 2011 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Vi ste bre carevi,u jednom dahu procitao sve,kakva volja,kakva hrabrost,kakav poduhvat!Svaka cast momci i hvala sto ste podelili sa nama :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 1, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuu! KAKVA AVANTURČINA! Momci, svaka vam vala čast. :care: Pročitao sam ceo putopis u komadu! I ja bih, sličnu avanturu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Februar 1, 2011 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj putopis sam i ranije čitao, ja mislim da mi je ovo treći put onako detaljno sa uživanjem da ga čitam, u nadi da ću ja možda nekad nešto slično pokušati da uraditi. Šta da kažem a da to nebude ono uobičajno " svaka čast, alal vera, barvo momci i sl." Ja ću samo da vas pitati imate li šta slično u planu. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 313 Napisano Februar 1, 2011 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ovde braco, svaka vam cast, treba imati i mozga i OO za ovako nesto...Ostao sam bez teksta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Februar 2, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan ostao sam bez teksta ! svaka cast momci !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bulka 2 Napisano Februar 2, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Honda VFR V-tec; Malaguti SM 500 RS Prijavi odgovor kao problematičan Fantasticno, BRAVO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IrwinF 6 Napisano Februar 3, 2011 U prolazu, 88 postova Lokacija: Rodom i srcem u Brčkom-BiH, a na privremenom radu u Zagrebu-CRO Prijavi odgovor kao problematičan Jeeees, jeste ih smorili na grani za Azer . Jedino, što ne odigraste tekmu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 3, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, pa da su ih još i nabušili, prešli bi nikad 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Februar 7, 2011 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan bas odlicno... dobro je sto ste podijelili i sa nama, da bar i na ovaj nacin zavirimo u taj kutak svijeta... jako zanimljiv kutak svijeta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
offroad 27 Napisano Februar 7, 2011 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Lopare, BIH Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno i jos samo da pogledamo taj film koji vjerujem svi jedva cekamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Februar 8, 2011 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
foksimus 3 Napisano Februar 8, 2011 U prolazu, 32 postova Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast na ovoj strasno dobroj avanturi,a putopis je profesionalno odradjen. procitao sam ga u cugu i zaista uzivao! jos jednom zlatna medalja i SVAKA CAST! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Februar 11, 2011 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan BRAVO momci !!! pridruzujem se svim ostalim cetitkama............zasluzili ste ih - posteno Izuzetno interesantan putopis........iskrene cestitke..... Veliki pozdrav..........iz Afrike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Februar 11, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan UH,jebote.Od ovoga moze da se rikne! Neizvesnost,smeh,briga,smeh,neizvesnost,smeh Par puta su mi krenule suze radosnice,radujuci se vasoj sreci. Jbg,ne mogu,niti zelim da sakrijem emocije(a ukucani me nesto cudno gledaju Eto kako sam doziveo vase putesestvije. BRAVOOOO!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Februar 11, 2011 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Nema šta, mnogo dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Februar 11, 2011 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan HITMAN JE TITO ZA SVE NAS OVDE! (malo prepravljen citat iz filma Sivi kamion crvene boje) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloswind 12 Napisano Februar 17, 2011 U prolazu, 11 postova Lokacija: Studenica Motocikl: aprilia tuareg 350 wind Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci, bilo je lepo citati ovako zanimljiv putopis, BRAVO ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2461 Napisano Februar 24, 2011 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast!Dok sam citao ovaj predivni putopis,zamisljao sam sebe kako vozim kroz sve te drzave jos jednom svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcic 11 Napisano Mart 9, 2011 U prolazu, 64 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda VT 600 Shadow Kymco People S 200i Prijavi odgovor kao problematičan RESPECT! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane035 14 Napisano Mart 10, 2011 U prolazu, 94 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, dali ste odlicnu ideju za putovanje, oko Crnog mora. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spaske 197 Napisano Decembar 26, 2011 Prošao, 184 postova Lokacija: Kotor Varoš (Republika Srpska) Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan Malo je zastarila tema... ali gdje su video zapisi? Inace super je to "voznjica"... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Januar 15, 2012 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan Ja tek sada saznao za sve ovo i procitao.... MOMCI SVAKA CAST bravo!!! Za ovo treba imati hrabrosti. nasao sam na yt trejler, ima li gde da se vidi kompletan video? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Јаџа 30 Napisano Februar 14, 2013 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Уб Motocikl: БМВ Р1200ГС Prijavi odgovor kao problematičan strava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikapostar 21 Napisano Februar 14, 2013 Svrati ponekad, 161 postova Motocikl: honda cbf600 Prijavi odgovor kao problematičan Sada videh i procitah u dahu.Svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siny 139 Napisano Februar 16, 2013 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Modrica Prijavi odgovor kao problematičan Ponovo prodjoh ovim putopisom i ponovo se zapitah. IMA LI IGDJE FILM KOJI PRATI OVAJ PUTOPIS????? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...