zika56 17312 Napisano Januar 19, 2011 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3691 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Rajko upravo je kod lečenja povreda najgore to čekanje. Pre nekoliko godina sam imao zaista tešku povredu ramena (višestruki prelom). Dva puta su me operisali za tri meseca. Toliko su mi se zgadila čekanja na "kontrole" da sam par dana nakon druge operacije sam skinuo gips i "rašio" konce na rani i više nisam ni otišao kod lekara. A trebala je da se uradi još jedna lakša operacija. Sada mi je zbog "nestrpljivosti" leva ruka veoma slabo pokretna u ramenu. A ti moraš da ispoštuješ celu "proceduru" i zbog osiguranja i kasnije nadoknade štete. Samo "kukaj" da ti što ranije skinu gips i da što pre započneš rehabilitaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 20, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Eh da mi nije vas, mislim da bi crko od dosade i nervoze Juče bio kod ortopeda na kontroli, čekao na red više od 5 sati da bi pregled trajao 2 minuta. ...Boli li vas noga i ruka? Ne? Da li vam otiču prsti? Ne. Doviđenja... Koji sam đavo i išao i maltretirao se, ne znam. Znaci 5 sati i 2 minuta + dok si se dogegao tamo + dok si se vratio + odmor od umora = ubio si skoro cijeli jedan gipsani dan. Sta hoces? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Preki 133 Napisano Januar 20, 2011 50 years, 84 postova Lokacija: Vrachar-Beograd-SRBIJA Motocikl: uskoro, uskoro... Prijavi odgovor kao problematičan U jeee... , tek sad videh ovo... Drž' se generacijo! Želim ti lak i brz oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHO 598 Napisano Januar 20, 2011 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CB250, HONDA CB360,MZ es 175/1 1966, Triumph Thunderbird 900 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Cenjeni kolega Arakise, pozdravi i želje za brz oporavak....... Andreja i Miho Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6054 Napisano Januar 20, 2011 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari na lepim željama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Januar 20, 2011 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan To je mogao da te pita i preko neta, da se ne maltretiraš toliko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 20, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan To je mogao da te pita i preko neta, da se ne maltretiraš toliko. Jes vala, pokažeš mu na web kameri kako mrdaš prstićima, pokažeš da nije oteklo, pokažeš gde zeka pije vodice i gotova stvar. p.s. jel ti trebaju za nešto onoliki blatobrani? Mislim da će biti lepši sa manjim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Januar 21, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sasvim dobro bi izgledao sa nekim visoki cross blatobranom, a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Januar 21, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Baš ste udarili u off, a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6054 Napisano Januar 21, 2011 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Bogu da me neko brani od ovih offovaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 21, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako je bolesnik danas. Koliko jos do skidanja gipsa te sjedanja na TA za decake? Hoce stici scuba sve da odreze do tad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Januar 21, 2011 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da Arakis neće moći da prepozna svog "za dečake" kad ga scuba sredi po svom ukusu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6054 Napisano Januar 21, 2011 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Još nešto manje od 2 nedelje, tako propisali, videćemo još... A scuba ima zabranu prilaženja motorinu inače biće sankcionisan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 21, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Još nešto manje od 2 nedelje, tako propisali, videćemo još... A scuba ima zabranu prilaženja motorinu inače biće sankcionisan Grohotom sam se nasmejao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17312 Napisano Januar 21, 2011 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3691 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan scuba Postavljeno Danas, 10:32 AM Arakis, on 21 January 2011 - 10:24 AM, said: Još nešto manje od 2 nedelje, tako propisali, videćemo još... A scuba ima zabranu prilaženja motorinu inače biće sankcionisan Grohotom sam se nasmejao Kako se stvari razvijaju, postoji velika verovatnoća da rajkov gips uskoro promeni "nosioca". 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 21, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Samo ti Žiko loži Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Januar 21, 2011 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Ma znajući Skubu, to će biti prvi TA sa boxer motorom. Samo predje preko mašine kamionom i malo ispravi raspored cilindara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Januar 21, 2011 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče nosioca gipsa , Rajko ne žuri. Kad budeš u normali, onda će tek biti spašavaj se ko može. Mogao bi Scuba da trenira trčanje da bi mogao da utekne. Ovo "loženje" u Laboratoriji je više zbog njih u Labosu, a ne za Rajka, jer je on verovatno ušuškan. Rajko ne se sekiraj, znaš ti sa kim imaš posla. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Januar 21, 2011 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak želim , ne znam kako nisam video temu ranije. Eto ideje za doradu gadgeta, stave se lepo senzori sa strane novoopravljenog gadnakedget-a i kada detektuju branik u vožnji na manje od 30cm, 120dB iz zvučnika se izdere njemu u facu "Kretenu udalji se !!!". 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6054 Napisano Januar 21, 2011 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Januar 21, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Sad tek videh temu ,Arakise zelim ti brz oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6054 Napisano Januar 21, 2011 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druže Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Januar 21, 2011 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nego Scubo, vidi ti tamo u Laboratoriji da nemas slucajno viska nekoliko zbica za TA. Moze i ceo tocak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6054 Napisano Januar 21, 2011 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1430 Napisano Januar 21, 2011 Drug član, 1951 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Arakise ne lezi zaludan vec smisljaj nove projekte za laboratoriju. Sto bi rekli po selima- kad gi ugradite da gi nema niki Nadam se da oporavak tece fino. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...