Mazak 270 Napisano Januar 21, 2011 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno, Rajko da li postoji mogućnosta da se parking senzori vežu na sirenu i da ona u trenutku zaurla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Januar 21, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bopk, smišljam, smišljam... Mazak, vidiš, odlična ideja, idem da je razradim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 21, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno, Rajko da li postoji mogućnosta da se parking senzori vežu na sirenu i da ona u trenutku zaurla. Pa onda stavis 2 seta, razlicite osjetljivosti. Na 1 metar od motora aktivira se skromni piip, a na pola metra krece uzbuna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Januar 21, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje na 1 metar oko motora da se čuje samo bip-bip, a na pola metra da se uključi alarm...eto novog projekta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 21, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je to neupotrebljivo u praksi. Kad se budes provlacio na semaforima, nerviraces ljude... I to opasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Januar 21, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ma isključiš na daljinski kad isključiš alarm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 21, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je to neupotrebljivo u praksi. Kad se budes provlacio na semaforima, nerviraces ljude... I to opasno Sto bi rekli ameri Dah... Naravno da sistem ne radi kad se motor vozi. Nego, mogao bi biti problem ako ga parkiras negdje u centru sa puno prolaznika. Mora tu da se ugradi DNA analizator i stoperica, pa ako se isti DNA zadrzi duze od 5,5 sekundi na manje od pola metra....FIRE! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 21, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan A vi ste mislili kad je motor parkiran. Ja sam mislio da ugradite to da mu se ne bi ovo opet desilo, tj kad mu se neko vozilo priblizi isuvise u voznji da zasvira sirena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Januar 21, 2011 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zašto ne bi moglo, podesiš da se jačina tona menja sa rastojanjem i na rastojanju manjem od 10-15cm sirena zapišti , pa šta ako neko pogleda zar nije to ideja, a kad se provlačiš ne moraš da trubiš motor to radi sam. Naravno sirena minimum kamionska ili kreštući kinez 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Januar 21, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan arajkise, jes izučio štivo: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/55987-bajkerska-mast/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Januar 21, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Jesam ali to tek kada skinem ovu čizmu i rukavicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 21, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Nego Scubo, vidi ti tamo u Laboratoriji da nemas slucajno viska nekoliko zbica za TA. Moze i ceo tocak. Ti beše imaš pozadi doboš. Nešto mi pade na pamet, imam višak zadnje viljuške za TA sa sve točkom i disk kočnicom. Poslaću ti po Joški ako ti se ne žuri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1769 Napisano Januar 21, 2011 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan svako dobro i brz oporavak zelim cika rajko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Januar 21, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nego Scubo, vidi ti tamo u Laboratoriji da nemas slucajno viska nekoliko zbica za TA. Moze i ceo tocak. Ti beše imaš pozadi doboš. Nešto mi pade na pamet, imam višak zadnje viljuške za TA sa sve točkom i disk kočnicom. Poslaću ti po Joški ako ti se ne žuri EEee.... ajde vidi onda i šta imaš viška od moto gadgeta? Jedan bi mi baš trebao... Može i malo polupan! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Januar 21, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuuu presekoh se!!! Ali kad procitah da je na kraju "sve u redu" laknulo mi je. Samo polako Rajko i bez naglih pokreta po kuci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Januar 22, 2011 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Cika Arakise,i meni Sinke pre neki dan rece za udes Vazno je da je glava na mestu,a motor ce se napraviti,i to sa jos vise gedzeta i opreme Brz oporavak i vidimo se u Laboratoriji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 22, 2011 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Obzirom da dugo nisam ukljucivao komp, mogao je neko od "drugara" barem SMSom da mi javi! Brz oporavak Rajko! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Januar 22, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari, napredujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 22, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro ću napraviti spisak viška delova za TA pa ćemo videti šta kome treba (Arakisu verovatno mnogo toga neće zatrebati za naked-a ili caffe racera) p.s. Arakise, dal znaš gde sam zaturio kamen za veliku brusilicu? Imam neke ideje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Januar 22, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Januar 22, 2011 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Sta fali 'vako necem ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4181 Napisano Januar 23, 2011 Ne silazi, 6544 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro ću napraviti spisak viška delova za TA pa ćemo videti šta kome treba (Arakisu verovatno mnogo toga neće zatrebati za naked-a ili caffe racera) p.s. Arakise, dal znaš gde sam zaturio kamen za veliku brusilicu? Imam neke ideje Ja nudim u zamenu za one gadžete, Anake enduro flekice za,. @Scube, imam ja macolu splavarsku od 5 kp, pusti brusilicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Januar 23, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan EEEEEEEE, polako bre, brate Đunta! Gadget sam ja već rezervisao :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4181 Napisano Januar 23, 2011 Ne silazi, 6544 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Al ja nudim gume za štakice, em se ne kliza em nema da se čuje kako lupa pa moš se iskrade na terasu da ga Goca ne vidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Januar 23, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja Heidenau flekice. Bolje drže na neravnoj terasi od tih tvojih, putnih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...