Влајко 1952 Napisano pre 9 sati (promenjeno) Никад не једи жути снег!, 834 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Аха, значи увежено никад не вреди а власник аутоматски вреди. Хоћеш да ти средим да и твој мотор има тако малу километражу? Само слике и текст и имамо, како си ти проценио? Извињавам се ако си лично видео и пробао оба, онда ти верујем... Promenio pre 9 sati član Влајко Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1357 Napisano pre 9 sati Drug član, 1192 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Ti si potegao "činjenice" u svom postu. Ja sam napisao "ako je sve kao što piše" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1952 Napisano pre 4 sati Никад не једи жути снег!, 834 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Оно јес'... Сент фром мај Шајоми... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1758 Napisano pre 3 sati (promenjeno) Drug član, 1497 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Kolega kupi jeftiniji, a ja mu za manje od razlike u ceni dam svog FJR-a, poklon u vrednosti 400€ i ručak. A i lepši je plavi, za dečake. Promenio pre 3 sati član SHOKLA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...