blazo95 30 Napisano pre 11 sati U prolazu, 4 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ove godine u maju bio do Grcke gde sam vozio po brutalnim putevima u okolini Metsova i tamo sam u potpunosti obrijao Dunlop Road Smart 4GT, i mogu reci da su te gume bile fantasticne za voznju, ali su mi izuztetno kratko trajale 8000km, a platio sam ih 450 eura. To mi nije imalo smisila, da premium gume platim toliko, a da mi daju samo 8000km.. Stoga sam poslusao svog prijatelja i kupio set Mitas Touring Force za 200e i mogu vam reci da sam za sada jako zadovoljan. Daju mi veliko samopouzdanje, i vec sam gomilu puta grebao fuzastere sa njima. Odlicno drze, i bas su zabavne za voznju. (ostaje da ih testiram na kisi jer jos uvek nisam pravio duzu turu). 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9788 Napisano pre 6 sati Ne silazi, 3925 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan +1 za mitas. Kolko sam bio skeptičan tolko su me oduševile. Ni jednom nisam osetio da su pustile niti slično. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 2093 Napisano pre 5 sati Drug član, 614 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 54 minuta, Andrej_Hotstepper je napisao: +1 za mitas. Kolko sam bio skeptičan tolko su me oduševile. Ni jednom nisam osetio da su pustile niti slično. Ocete me naterate da kupim Mitas dogodine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 10196 Napisano pre 4 sati Drug član, 2000 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam jesenas stavio Mitas TF na belog Versisa, u fazonu prodavaću ga pa da ne ulažem 400 evra u gume a ove uglavnom hvale, i potom napravio krug po Hercegovini i Jadranki. Oduševila me kako se ponašala... Doduše, ja nikad ne vozim "na žilet"ali verujem da bi većinu prosečnih vozača zadovoljila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...