SHOKLA 1751 Napisano Decembar 28, 2024 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan On 12/26/2024 at 12:50 PM, Andrej_Hotstepper said: Versys 650? Da se đoramo? Moguce, nije da mi treba, ali mozda zatvorim pricu. Godiste, oprema, reg, cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5009 Napisano Decembar 28, 2024 Drug član, 1515 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan On 12/23/2024 at 10:12 AM, Ninja66 said: Sa projektorima. Uzivo izgleda predrkano. Cak i ugasen. Daj neki link nesto ... Jesi sekao gume ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Decembar 28, 2024 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Darko Mihajlovic said: Daj neki link nesto ... Jesi sekao gume ? Samo jedna polurupa na obodu gume 3mm,mali far i balast nije stao u njega,dihtuje savrseno. A hladnjak se odvrce i nakon montaze gume zavrne. Potrazicu link. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 445 Napisano Decembar 31, 2024 (promenjeno) Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan sinoc se vozikao, bilo oko nule, tempo lagan, ali potrosnja 8.9 pa kad popustila malo guzva 8.7... voleo bih i ja da je manje Promenio Decembar 31, 2024 član bobi_krofna 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1548 Napisano Januar 2 Никад не једи жути снег!, 732 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Samo jedna polurupa na obodu gume 3mm,mali far i balast nije stao u njega,dihtuje savrseno. A hladnjak se odvrce i nakon montaze gume zavrne. Potrazicu link.Ја добих неке сијалице на поклон, каже да скинем ове жуте и тутнем ове беле, да се слажу са магленкама... Видећу како ће да пашу и раде па јављам...Сент фром мај Шајоми... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gole82 16 Napisano Januar 3 U prolazu, 21 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Bandit 650SA Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam ja da stavim te sijalice , doduse na Bandita i nikako nisam mogao da ih nastelujem, jako je velika razlika izmedju dugog i kratkog svetla,tako da je ili kratko ili dugo svetlo neupotrebljivo. Inace super jacinu i boju imaju. Bas me interesuje da li ces moci da ih nastelujes kod tebe. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1548 Napisano Januar 3 Никад не једи жути снег!, 732 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, gole82 said: Probao sam ja da stavim te sijalice , doduse na Bandita i nikako nisam mogao da ih nastelujem, jako je velika razlika izmedju dugog i kratkog svetla,tako da je ili kratko ili dugo svetlo neupotrebljivo. Inace super jacinu i boju imaju. Bas me interesuje da li ces moci da ih nastelujes kod tebe. Само је један начин да сазнамо 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljanvasic 421 Napisano Januar 6 U prolazu, 88 postova Lokacija: Jaša Tomić Motocikl: Yamaha FJR1300A, BMW K1600GTL Prijavi odgovor kao problematičan Došao red da probudim i FJR malo. Posle GTLa koji se donekle u voznji cuje kao usisvac, osecaj kad sam seo na FJR posle duzeg vremena je kao da sam seo na raketu jer zvuk mi nekako daje utisak da ubrzava mnogo bolje nego sto zaista jeste 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cale xx 23 Napisano Januar 6 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Čekaj bre, 140 ks protiv 160 ks... Kako je Yamaha.žešća ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljanvasic 421 Napisano Januar 6 U prolazu, 88 postova Lokacija: Jaša Tomić Motocikl: Yamaha FJR1300A, BMW K1600GTL Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, cale xx said: Čekaj bre, 140 ks protiv 160 ks... Kako je Yamaha.žešća ? Nije žešća ali nije da nije žestoka. Ima drugaciji zvuk pa to pojacava utisak žestine 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Januar 6 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Nije ni 60kg razlike zanemarljivo, jedna bujna suvozacica razlike. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10166 Napisano Januar 6 Ne silazi, 2341 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan On 2. 1. 2025. at 22:28, Влајко je napisao: Ја добих неке сијалице на поклон, каже да скинем ове жуте и тутнем ове беле, да се слажу са магленкама... Видећу како ће да пашу и раде па јављам... Сент фром мај Шајоми... Identične imam na Kawi već 2 godine, prezadovoljan ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1548 Napisano Januar 6 Никад не једи жути снег!, 732 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Identične imam na Kawi već 2 godine, prezadovoljan !Одлично! Пашу лепо? Ниси имао проблема са оном гумом иза или сл.?Сент фром мај Шајоми... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10166 Napisano Januar 6 Ne silazi, 2341 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ne, idealno ležu, kao klasična H4 sijalica. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1548 Napisano Januar 9 Никад не једи жути снег!, 732 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Монтирао сам их, лепо легле. Додуше, једна бије мало ниже од друге али средићу то сутра, нисам имао времена сад, само да нађем оне вијуге за подешавање, мислим да је Бане стављао слике пре на ту тему... Иначе, наравно, осетно су јаче. Најзад и сва светла и позиција и магленке светле истом бојом Сент фром мај Шајоми... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8318 Napisano Januar 9 Solo Rider, 3190 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan @Влајко strana 74 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1548 Napisano Subota u 11:38 Никад не једи жути снег!, 732 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan @Влајко strana 74Е јебга, нема их. Све сам лепо прегледао. Можда је претходни власник имао какву хаварију напред па кад су склапали то им био вишак делова а можда их и нема на првој генерацији...Сент фром мај Шајоми... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15966 Napisano Subota u 15:08 Integrisan, 9323 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Vlajko svaki far mora imat strafe za stelanje kako gore dole, tak i levi desno. Negde je na imbus, negde na krstak ili kljuc 8,10 .... mora biti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8318 Napisano Subota u 15:16 (promenjeno) Solo Rider, 3190 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan @Влајко Сликај да видимо шта ту има Promenio Subota u 15:16 član BaneVuk58 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1548 Napisano Subota u 15:30 Никад не једи жути снег!, 732 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Верујем да има, чика Даре, само нема онако лепих као код Банета . Пробах да сликам али тамо је као у бурету, да не кажем дупету...Леви:Десни:Претпостављам да су то ови горњи?Сент фром мај Шајоми... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Nedelja u 08:31 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan On 1/6/2025 at 4:54 PM, Ninja66 said: Nije ni 60kg razlike zanemarljivo, jedna bujna suvozacica razlike. Ova moja sa 75-80kg kaže da je šlang. Gde nalazite te bujne od 60kg? 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Nedelja u 08:37 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan 20 hours ago, Влајко said: Е јебга, нема их. Све сам лепо прегледао. Можда је претходни власник имао какву хаварију напред па кад су склапали то им био вишак делова а можда их и нема на првој генерацији... Сент фром мај Шајоми... Ima, ima, i ja sam se iscimao dok sam ih pronašao... Mora se skinuti maska oko km sata da bi se pristupilo tim štelerima, a i onda je malo sprcano za prići. Nedavno sam se i ja igrao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8318 Napisano Nedelja u 08:48 (promenjeno) Solo Rider, 3190 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, SHOKLA je napisao: Ova moja sa 75-80kg kaže da je šlang. Gde nalazite te bujne od 60kg? Moja bila 70kg plus.... Bili "overweight" na Yamahu....ja je zezao kako ću da nadjem neki pičić ako ne smrša....sad se stesala na devojačkih 60 kg.....popizdeo sam ....kažem joj "Nisam ti rekao da stešeš sise i dupe...nego ostalo " .....za utehu sad ja imam lufta da "napredujem" ..... Promenio Nedelja u 08:49 član BaneVuk58 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 445 Napisano Ponedeljak u 08:29 (promenjeno) Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan 23 hours ago, BaneVuk58 said: Moja bila 70kg plus.... Bili "overweight" na Yamahu....ja je zezao kako ću da nadjem neki pičić ako ne smrša....sad se stesala na devojačkih 60 kg.....popizdeo sam ....kažem joj "Nisam ti rekao da stešeš sise i dupe...nego ostalo " .....za utehu sad ja imam lufta da "napredujem" ..... ako neces da ti branka vidi ovaj "elaborat", milka 300 grama suvo grozdje, inace...... Promenio Ponedeljak u 08:29 član bobi_krofna 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8318 Napisano Ponedeljak u 08:52 Solo Rider, 3190 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, bobi_krofna je napisao: ako neces da ti branka vidi ovaj "elaborat", milka 300 grama suvo grozdje, inace...... ???.....ne razumem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...