soony 217 Napisano Januar 3, 2011 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav ljudi samo da napomenem da me je nekako totalno preskocio ovaj napredak u gps tehnologijama tako da sam ostao totalni duduk pa vas molim da mi ne zamerate na mozda totalno glupim pitanjima. Posto je za mene i dalje papirno izdanje karte svetinja, razmisljao sam da pored nje uvedem i neki elektronski oblik cisto radi provera a i puteva koji nisu ucrtani na papiru. Znaci treba mi neko pomocno sredstvo koje bi po potrebi vadio i locirao svoj polozaj. E sad pitanje je sledece: Koji programi sa mapama mogu da se instaliraju na pc a da rade u off-line rezimu ? Licno sam nasao GMapCatcher ali je on totalno nepredvidiv i lose radi. Sledece pitanje bi bilo: na laptop-u nemam gps modul ali kontam da se mogu pazariti eksterni pa me zanima dal su oni operativni po gudurama i koji bi mi preporucili ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6327 Napisano Januar 3, 2011 Nemanja Stojanović, 1730 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Sledece pitanje bi bilo: na laptop-u nemam gps modul ali kontam da se mogu pazariti eksterni pa me zanima dal su oni operativni po gudurama i koji bi mi preporucili ? mogo bi da probaš s ovim. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/55005-gps-tracker/page__pid__982788#entry982788 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan1979 22 Napisano Januar 3, 2011 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Banovci Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo tebi treba http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/55005-gps-tracker/page__pid__982957#entry982957 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan1979 22 Napisano Januar 3, 2011 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Banovci Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan izvinjavam se nisam video gornji link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Januar 4, 2011 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan a jel si ga koristio ? kako se pokazao na terenu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 85 Napisano Januar 4, 2011 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan ja sam koristio na laptopu garmin mobile pc a na telefonu garmin mobile xt i za jedno i za drugo sam koristio externi gps prijemnik i sve odlicno sljaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Januar 6, 2011 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan sad skidam sa torenta ovaj garmin mobile pc pa javljam kako se pokazao, a za mobilni sam nasao super program za off-line navigaciju tj skida mape sa neta i posle ih ucitava bez potrebe za konekcijom ka mrezi, zove se locus.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6518 Napisano Januar 6, 2011 Svakom po zasluzi, 12485 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Za Srbiju možeš jako lepo da koristiš Plan Plus koji sa ext BT prijemnikom radi odlično. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Januar 6, 2011 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan to sam i razmisljao, ima da se kupi origina cd za 900 kinti sto mislim da je ok cena... jel je poznato koliko je detaljna ta mapa, uglavnom bi mi bila potrebna za neke planine i putice po njima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...