tomerc 1240 Napisano Decembar 13, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan U temi o Toscani je GhostMile spomenuo da ima osiguranje, kako ga je on simpaticno nazvao, "Peh servis" Mislim da je informacija odlicna pa prenosim konverzaciju iz te teme. Ukoliko ima jos netko informacije o ovom osiguranje neka napise GhostMile: E da, nebi bilo lose uclaniti se u neki peh service koji vazi za jurop. tomerc: Da li se "peh service" uzima na ime ili na vozilo? GhostMile: Pa zavisi od peh servisa. Ja sam imao prije na tablicu (bez obzira ko vozi), a sad imam na ime (bez obzira sta vozim). tomerc: Znaci bez obzira kome se sta desi, ti kazes da si ti vozio i oni pomazu? GhostMile: U principu da. tomerc: To je odlicna stvar kada ide grupa. Koliko to zadovoljstvo kosta? GhostMile: Za vascelu Evropu bez Holandije 20 eura.Za Holandiju 50 eura.Za vascelu Evropu sa Holandijom 70 eura.godisnje BMW K1200R: ADAC nemacki uzima 79,50 € godisnje, vazi u celom svetu, duzni su da dostave rezervne delove u roku od 24 sata bilo gde na planeti i u slucaju nezgode placaju avio prevoz za sve osobe koje su bile u kolima ili na motoru nazad do Nemacke, kao i prevoz povredjenih helikopterom ili specijalnim avionom do sledece nemacke bolnice. Takodje vracaju havarisano vozilo besplatno nazad u Nemacku.To zovu ADAC-Plus i mogu svi clanovi porodice da koriste za 93,00 € godisnje.http://www.adac.de/mitgliedschaft/tarife/standardtarife/Infos_ADAC_Plus_Mitgliedschaft.aspxhttp://www.rth.info/betreiber/betreiber.php?show=adachttp://www.flugzeug-bild.de/name/einzelbild/number/24541/kategorie/Fluggesellschaften~Europa~ADAC+Luftrettung.html 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Decembar 13, 2010 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Kakva usluga! To kod nas neće biti u narednih 50 godina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Decembar 13, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan A i tad ce biti jedno 5 puta skuplje i vozice te u raspalom JNA helikopteru dok ti medicinar psuje majku i koji te Q terao djavo da vozis kross tako daleko od grada! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3289 Napisano Decembar 13, 2010 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam cuo da ce kod nas to da krene od sledece godine, samo se razmisljaju koju cenu da stave za godinu dana. Da li da bude 9.999 ili 10.000 eura?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Decembar 14, 2010 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan O sličnoj stvari je pisao Motoholic u svojoj temi o lečenju posle pada sa motora u Meksiku. I nega su nosali u različitim prevoznim sredstvima, i drumskim i vazdušnim, tako da on verovatno zna koliko to košta u USA. A pošto znamo da je kod nas sve, skoro, bolje nego u USA, neće biti teško zaključiti okvirno koliko će to koštati te nam ostaje samo da sačekamo agenta osiguranja da nam zakuca na vrata. pa da budemo spremni za eventualije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Decembar 14, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam cuo da ce kod nas to da krene od sledece godine, samo se razmisljaju koju cenu da stave za godinu dana. Da li da bude 9.999 ili 10.000 eura?! Deset hiljada, naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3289 Napisano Decembar 14, 2010 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Samo okrugle brojke, jos ako su petocifrene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Preki 133 Napisano Decembar 14, 2010 50 years, 84 postova Lokacija: Vrachar-Beograd-SRBIJA Motocikl: uskoro, uskoro... Prijavi odgovor kao problematičan Hehe...Ma plaši me da ne bude to malo... Ubediće nas već legendarni finansijski dvojac Đelić-Dinkić(bez kormilara, Labus im uteko ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Decembar 14, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije bash 10000 eura, nego 2000 dinara. Malo manje nasminkano, ali realno gledano pristojno za tu lovu. http://www.amss.org.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=60&Itemid=65 Jedino je malo shashavo ono "jednom u toku clanstva" (valjda jednom godisnje) sto moze nekad biti malo, ali opet 20 eura za cijelu evropu (i Srbiju), a ja sam u zivotu jednom zvao (i to prije 15 godina sa autom od 100 eura ) 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Decembar 14, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije bash 10000 eura, nego 2000 dinara. Malo manje nasminkano, ali realno gledano pristojno za tu lovu. http://www.amss.org.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=60&Itemid=65 Jedino je malo shashavo ono "jednom u toku clanstva" (valjda jednom godisnje) sto moze nekad biti malo, ali opet 20 eura za cijelu evropu (i Srbiju), a ja sam u zivotu jednom zvao (i to prije 15 godina sa autom od 100 eura ) Pa da, jednom u toku članstva - pošto je članarina na godišnjem nivou. Treba da znate Vaše članstvo traje 365 dana, od datuma učlanjenja, pravo na korišćenje pogodnosti pripada članu i članovima njegove porodice, tehničke pogodnosti odnose se na unapred određeno vozilo, novi članovi, tehničke pogodnosti mogu početi da koriste po isteku 5 dana, od dana učlanjenja, status starog člana imaju članovi koji su obnovili članstvo, najkasnije 30 dana, od isteka prethodnog, u slučaju promene vozila, javite se organizaciji AMSS u kojoj ste se učlanili, kako bi ste pravo na tehničke pogodnosti preneli na drugo vozilo, osnovne članske pogodnosti stičete plaćanjem osnovne članarine (bela članska karta, serija O),osnovna članarina Vam daje pravo i na proširene članske pogodnosti (žuta članska karta, serija S). Njihova važnost vezana je za trajanje osnovne članarine. Uslov za korišćenje članskih pogodnosti je da se član prethodno javi Operativnom centru AMSS na telefon 987. Dobra je to stvar, zlu ne trebalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5058 Napisano Decembar 14, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6033 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije bash 10000 eura, nego 2000 dinara. Malo manje nasminkano, ali realno gledano pristojno za tu lovu. http://www.amss.org.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=60&Itemid=65 Jedino je malo shashavo ono "jednom u toku clanstva" (valjda jednom godisnje) sto moze nekad biti malo, ali opet 20 eura za cijelu evropu (i Srbiju), a ja sam u zivotu jednom zvao (i to prije 15 godina sa autom od 100 eura ) Mile, skidam kapu (kacigu)... Konkretna informacija koja doprinosi kvalitetu foruma u moru paušalnih ocena... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Decembar 14, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije bash 10000 eura, nego 2000 dinara. Malo manje nasminkano, ali realno gledano pristojno za tu lovu. http://www.amss.org.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=60&Itemid=65 Jedino je malo shashavo ono "jednom u toku clanstva" (valjda jednom godisnje) sto moze nekad biti malo, ali opet 20 eura za cijelu evropu (i Srbiju), a ja sam u zivotu jednom zvao (i to prije 15 godina sa autom od 100 eura ) Mile, skidam kapu (kacigu)... Konkretna informacija koja doprinosi kvalitetu foruma u moru paušalnih ocena... upravo tako, dok drugi mlate praznu slamu, čovek ode, proveri, ubaci link i prava informacija se nađe na pravom mestu Mile, imaš plus od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Decembar 14, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Za ovo se odavno zna, cak mislim da i ima tema o ovome ali nije nesto zazivela. Ako vam pukne guma negde daleko od kuce a nemate alat da skinete ili jos gore nemate unutrasnju koju cete da stavite, takodje nemate moto vulkanizera, nemate centralni stender... Mnogo toga moze da podje naopako ako vam SAMO pukne guma! Ja se 100% prijavljujem sledece sezone. Ne znam da popravim motor a u vecini slucajeva sam na manje od 100km od kuce tako da me slepanje ispadne DZABE a ko zna kolko bi me odrale privatne slep sluzbe. 100e+ sigurno. U Beogradu kad mi je crko auto, majstor mi je trazio 50e samo da dodje i da ustanovi kvar! + popravka. A samo se jedna zicica sa elektroventila ortkacila i auto samo stao... Popravka, 15 sekundi. Ko zna kolko bi me odrao, naravno da sam odbio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Decembar 15, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Nemacki ADAC sam koristio vise puta, do sat vremena cekanja, ljubazni, dobijes rentalni auto na 7 dana kao "plus" clan ukoliko se tvoje vozilo popravlja. Mozes da ih zoves za najmanje sitnice. Ja jednom nisam imao vremena da promenim akumulator, zvao njih, ostavio kljuceve u firmi i samo se posle pojavio da potpisem neki dokument. Vrh servis! Pukne mi guma, mrzi me da promenim, pozovem njih i pojave se sa svom rotacijom u roku od 10 min. na auto putu. Ono sto je interesantno, ne moze bilo koj automehanicar da radi u klubu, skola traje koliko sam cuo 4 ipo godina............ Ovako nesto nece jos biti kod nas...........AMS nas ogranicava i to dosta.........kako za usluge u Srbiji za nedaj Boze, tako i za inostranstvo........... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Decembar 15, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam omatorio pa mi procesor sporije radi. Da li ja kao Srbin iz Srbije mogu da postanem član ADAC-a i da koristim navedene pogodnosti? Ako mogu, kako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Decembar 16, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam omatorio pa mi procesor sporije radi. Da li ja kao Srbin iz Srbije mogu da postanem član ADAC-a i da koristim navedene pogodnosti? Ako mogu, kako? Ne, treba ti prebivaliste u D, kao i D registracija....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Decembar 16, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Fala čika Marko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Decembar 16, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ček malo. Ako sam dobro shvatio, da bi koristio ovu pogodnost AMSS-a od 2000 din godišnje (žuta, dodatna karta), moraš imati i osnovnu (belu) kartu, inače žuta ne važi. No, nigde nisam našao informaciju o ceni bele karte? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 562 Napisano Decembar 17, 2010 (promenjeno) festina lente, 754 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan 800 din koliko se secam. Edit: nije nego 600 din. Izvor: http://www.amss.org.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=59&Itemid=64 Promenio Decembar 17, 2010 član perlx 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Decembar 17, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa i nije tako strašno.... Hvala, perlx! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Decembar 17, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Ček malo. Ako sam dobro shvatio, da bi koristio ovu pogodnost AMSS-a od 2000 din godišnje (žuta, dodatna karta), moraš imati i osnovnu (belu) kartu, inače žuta ne važi. No, nigde nisam našao informaciju o ceni bele karte? Belu kartu dobijes sa zutom kada uplatis za tu opciju. Ali cim imas zutu ne treba belu da nosis, posto imas zutu faca si Malo sam bolje gledao opcije i stvarno nije neka pomoc, ali cu da iskoristim za neke druge kombinacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zool 230 Napisano Januar 5, 2011 Life Ain't A Fairytale, 239 postova Lokacija: Iza Devet Brda iza Devet Mora! Motocikl: Cudni Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam omatorio pa mi procesor sporije radi. Da li ja kao Srbin iz Srbije mogu da postanem član ADAC-a i da koristim navedene pogodnosti? Ako mogu, kako? Ne, treba ti prebivaliste u D, kao i D registracija....... Mogude je izvaditi ADAC kao Srbin iz Srbije. Potrebno je navesti ne koju adresu u Nemackoj se vrsi isporuka vozila u slucaju potrebe i to je to. Ja izvadio u junu ove godine najnormalnije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Januar 5, 2011 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan I onda to ispadne ako se pokvari motor da ga slepaju u D ? I jel vazi za sva vozila? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zool 230 Napisano Januar 5, 2011 Life Ain't A Fairytale, 239 postova Lokacija: Iza Devet Brda iza Devet Mora! Motocikl: Cudni Prijavi odgovor kao problematičan Da, u Nemacku te slepaju. Doduse meni to i odgovara, jer ako mi se bajk pokvari toliko da lokalni servis iz zemlje u kojoj se nalazim ne moze da ga resi, kapiram da ce ga najbolje srediti u zemlji odakle je, a imam i smestaj u istoj. Uzeo sam plus clanstvo i vazi za sva vozila koja ja vozim, koja se vode na mene tj. vezuje se za osobu a ne za vozilo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 5, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zool, bez obzira što imaš srpsko državljanstvo i što su vozila koja voziš na SRB tablice?? Dobro sam razumeo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...