lalajko 2020 Napisano Jun 30, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Moze li neko iz Bg da kupi jednu SRB nalepnicu i da ponese u subotu na mesto sastanka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Jun 30, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ne zaboravite: Pasos Zeleni karton Vozacku dozvolu Medjunarodno zdravstveno osiguranje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Jun 30, 2011 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Mora li medjunarodna vozacka? Upravo sam provalio da mi je istekla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HULK@KG 65 Napisano Jun 30, 2011 U prolazu, 89 postova Lokacija: Prva prestonica moderne Srbije Motocikl: 90 jahre Prijavi odgovor kao problematičan Moze li neko iz Bg da kupi jednu SRB nalepnicu i da ponese u subotu na mesto sastanka? Imam ja jednu viska u motoru. Pa ako treba tu je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HULK@KG 65 Napisano Jun 30, 2011 U prolazu, 89 postova Lokacija: Prva prestonica moderne Srbije Motocikl: 90 jahre Prijavi odgovor kao problematičan Mora li medjunarodna vozacka? Upravo sam provalio da mi je istekla. X godina skijam u Bugarskoj nikada mi nije trebala, nikada mi nisu trazili. Obicno panduri traze 20jes leva i tako to... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mdk 5 Napisano Jul 1, 2011 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moguca je slabija kisa u subotu i nedelju, a gore u vrhovima zavisi, mozda pljusne malo, mada dugorocna prognoza kaze da ide bas topli period od 10-tak dana Jel' ta SRB nalepnica "obavezna"? Isao sam prosle godine po regionu, niko me nije nista pitao.. Pripreme prosle odlicno, oprema na broju, bmb98 u tanku i timer ukljucen http://countdowndays.com/38246/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jul 1, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ako imaš staru tablicu, ja bih stavio SRB. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Jul 1, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nabavio sam SRB nalepnicu, JP pumpa, 45 dinara. Pakujem se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jul 1, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Srećan put uživajte i dobar provod svima vama želim!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Jul 1, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan 1. Lalajko (kamp)2. Hulk (kamp) 3. Panda (kamp) 4. Bopk (kamp) (uslov: registracija na vreme) 5. Dexy + jeca (hotel) 6. Rne 7. Zool + Marija (kamp) 8. Jama1100 + bolja polovina (kamp)\ 9. Fibra i Jelena (kamp) srecan br.10. Komsa i Gorica (kamp) - kao da nite razumeli ? 11. mdk (hotel) 12. bmw (kamp) 14. buca (kamp) 15. Aca R1200GS Bopk?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Jul 1, 2011 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj radni dan nikako da zavrsi, a ceka me gomila priprema i nabavki koje nisam stigao ovih dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Jul 1, 2011 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Srećan put :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Jul 1, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=XvB3KbERNP4 http://www.youtube.com/watch?v=p7QL46cK7B8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano Jul 1, 2011 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan 1. Lalajko (kamp)2. Hulk (kamp) 3. Panda (kamp) 4. Bopk (kamp) (uslov: registracija na vreme) 5. Dexy + jeca (hotel) 6. Rne 7. Zool + Marija (kamp) 8. Jama1100 + bolja polovina (kamp)\ 9. Fibra i Jelena (kamp) srecan br.10. Komsa i Gorica (kamp) - kao da nite razumeli ? 11. mdk (hotel) 12. bmw (kamp) 14. buca (kamp) 15. Aca R1200GS Bopk?? Nista nisam uradio za saobracajnu. Jbg. Srecan put svima i lep provod. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovan.v 149 Napisano Jul 1, 2011 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Sombor Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Žao mi je što ne mogu i ja sa vama :'( Želim svima sretan put i nezaboravne, lepe doživljaje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Jul 1, 2011 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put! "I pisite kad stignete". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Jul 1, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ce se javimo s jezera! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HULK@KG 65 Napisano Jul 1, 2011 U prolazu, 89 postova Lokacija: Prva prestonica moderne Srbije Motocikl: 90 jahre Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put! "I pisite kad stignete". Hvala drugar. Ljudi, poslednje javljanje do sutra. Vidimo se kod manastira.Pozdrav i lagano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4851 Napisano Jul 1, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6013 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Siguran drum, vedro nebo i vetar u leđa Vam želim i željno iščekujem fotke sa puta. Uživajte! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Jul 1, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Srecan Vam put i lepo se provedite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Jul 1, 2011 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Lalajko, evo odgovora na tvoje kisne vidoje... Vidimo se uskoro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Jul 2, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Umalo da zaboravim biber za supu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Jul 2, 2011 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Hoces da ti ponesem neke ljute papricice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Jul 2, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan nemo' da izgubite jamu... negde... u tom slučaju tražiti isključivo ovakvu okolinu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 2, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ispratio druzinu jutros Po koja kap kise, ali temperatura idealna za voznju.. Bas mi je zao sto nisam mogao sa vama, srecan put i lep provod.. Sef na paradu i mali vidoje 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...