tomerc 1240 Napisano Decembar 21, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan ja sam uzeo potvrdu da sam 10 dana ranije upisao auto skolu, sto se tice oseguranja nasao sam ovlasceni servis pa sam mislio da odem njima da trazim predracun za stetu pa da je odnesem u osiguranje, iskreno samtram da je steta povrsna na motoru i da ima par delova koje mozda treba zameniti tj deo prednje maske i far. ovo ostalo se sve moze lako srediti. sad cekam prvo njihovu procenu pa cu videti sta ce biti.... HVALA TI NA OPSIRNOM SAVETU.... Da ja radim u osiguranju jaaaaaaaaaako bih se obradovao ovom tvom postu A ti ga sad tuži tom istom osiguranju i citiraj njegov post. Ne mogu i ne zelim da se spustim na tvoj nivo i da ti odgovorim na tvoj nacin. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Decembar 21, 2010 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 109 Napisano Decembar 21, 2010 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan u pitanju je dunav osiguranje.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 109 Napisano Decembar 21, 2010 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan e da , koliko im treba da isplate? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2715 Napisano Decembar 21, 2010 Strucnjak, 1647 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Hoces novac ipak? Zavisi, ne previse od kad se skupi sva dokumentacija, ukljucujuci i zapisnik. Jesi li dobio zapisnik? Ocekuj da ces da ga platis jedno 1000din, ali i tu uplatnicu prilozis osiguranju i bice ti refundirano. Ako pronadjes onaj zakon u njemu sve pise za rokove. Meni je potrajalo preko mesec dana ali zato sto sam trazio novac kao i ti sto hoces. Zapisnik sam takodje cekao mesec dana. Ako se opredelis za varijantu da poprave motor, onda te ne zanima kad ce da plate jer placaju direktno servisu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 109 Napisano Decembar 21, 2010 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan ja sam im predao i zapisnik i svu dokumentaciju jer nisu hteli da izadju na preocnu dok im sve ne predam. platio sam zapisnik 550 i zaboravio to da im dam, tj racun. procitacu taj zakon pa kad me buzu zvali za koji dan onda cu im se iskenjati i ako izvucem vise para upisujem pravni i vodim tebe na pice.... ali idemo kolima znaci nema 2 meseca max? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2715 Napisano Decembar 21, 2010 Strucnjak, 1647 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Uh bas si brzo dobio zapisnik! U njemu verovatno stoji neka smesna steta, tipa 1000din i slicno. To nemoj da te uplasi Ta suma se ne uzima u obzir. Zaboravio sam koji su rokovi, ali realno, trebalo bi da dobijes svoj novac brzo, recimo 2 nedelje od momenta kad utvrdite sumu, al opet, to je nagadjanje. Videces kako ce teci pregovori. Ja sam isao 3-4 puta da ih opominjem da pare nisu legle. U razgovorima obavezno insistiraj na tome da motor koji je pao trajno je ostecen i da mu je cena 30% manja i da ne mozes da ga prodas a planirao si. Inace, kada sam uzeo pare, nakon mesec dana skapiram da je viljuska blago kriva i da motor vuce. Znaci nije se servis bas potrudio da analizira stetu na motoru kako treba. Moras i njih da stiskas da se potrude. Taj procenitelj ce prvo da kaze da sve ide kod plasticara i ostalih koji krpe, a ti insistiraj na zameni delova jer imas pravo na to koliko god te lagali da nemas. jedva cekam da javis kako je proslo i koliko sam pogodio kako ce da se ponasaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 109 Napisano Decembar 21, 2010 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan heheh evo sad skidam onaj zakon sto si mi rekao.... matori ako upisem i pravni (pored masinskog koji mi bas i ne ide) ti ces mi biti mentor 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2715 Napisano Decembar 21, 2010 Strucnjak, 1647 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Muka me naterala da se edukujem Pravni i masinski su dobitna kombinacija za ovakve situacije Kad poznajes i mehaniku i pravo ne moze ti niko nista 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2715 Napisano Decembar 21, 2010 Strucnjak, 1647 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan I da, moram da pomenem, cak su pokusali da me zbune sledecom recenicom: Ako zelis da naknadno uvazimo stetu na kormanu (koji je 1400din i kriv je ocigledno) verovatno ce morati da ti urade u tvom servisu rentgen materijala :lud: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 109 Napisano Decembar 22, 2010 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan treba si da im kazes da si ga vodio na URGENTNI i da su tamo rekli da ima FRAKTURU Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2715 Napisano Decembar 22, 2010 Strucnjak, 1647 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan To su onda teze telesne povrede pa bi morali vise para da pljunu Vreme da se spava! Sa srecom, pa javi kako ide ako te ne mrzi! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...