vasa maser 28 Napisano Mart 18, 2011 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan HVALA :zdravo: :zdravo: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MDR 32 Napisano Mart 23, 2011 U prolazu, 92 postova Lokacija: Slovenija Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, Ja samo da vam se izvinim i da vas obavestim da sam odustao. Želim vam lep provod. Šteta, ali bit če još puteva, pa onda tada - kako god, svu sreču na drumu u ovoj godini ! A ja sam napravila prvih 400 - 450km prošli vikend - trebam malo kondicije. U glavnom, ništa ne valja ! Motor ide više manje tamo kdje on hoče, a mene posle 200km boli sve što imam i čak i sve, što nemam . Očigledno trebam bar malo još trenirati pre puta za Toskanu. Stvarno se radujem ovom izletu . Bit če super!!!! LP M. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 374 Napisano Mart 26, 2011 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Uh, nikako da dodje kraj aprila... Trenira se uveliko, cim niko ne pise u temi. Pozdrav svim ucesnicima expedicije.... (jel ima ova tura neku sifru? ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K1200S 114 Napisano Mart 26, 2011 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Düsseldorf / DE Motocikl: Pravi- Momacki Prijavi odgovor kao problematičan Nemacka kolonija je spremna ceka se samo taj 20. april Evo i slika sa generalne probe. Pozz 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Mart 27, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uh, nikako da dodje kraj aprila... Trenira se uveliko, cim niko ne pise u temi. Pozdrav svim ucesnicima expedicije.... (jel ima ova tura neku sifru? ) Cuj ima li...sve sifra do sifre.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Mart 27, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Bas ste vi to lepo detaljno isplanirali.. a gde je neizvesnost i avantura? nepoznati predeli.. neplanirane situacije U svakom slucaju, zelm vam dobro more i srecan put Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Mart 27, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan šifra srpskoslovenačkotalijanskošvapskoholandska agresija na pršut, masline i kijanti 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K1200S 114 Napisano Mart 29, 2011 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Düsseldorf / DE Motocikl: Pravi- Momacki Prijavi odgovor kao problematičan Niko se nejavlja da se nismo mozda predomislili znaci nema nista od Toskane. Ili? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 206 Napisano Mart 29, 2011 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Pomeri se smesta! Vezbamo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Mart 29, 2011 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Deo Beogradskog tima već spreman...motori registrovani, servisirani, obuveni u novu obuću... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1753 Napisano Mart 29, 2011 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Trčim za novom opremom pošto se ova stara nešto skupila ko dobrovoljni prilog od prošle godine.....a usto vežbam pakovanje stvari po videu.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Mart 29, 2011 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Trčim za novom opremom pošto se ova stara nešto skupila ko dobrovoljni prilog od prošle godine.....a usto vežbam pakovanje stvari po videu.... Jel pakujes kao ovaj kolega ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1753 Napisano Mart 29, 2011 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Ma naravno...samo studiram kako da ponesem tri diska sa sobom i roštilj,pošto sam više pravljen "na balkanski" način, pa mi ove supice sa videa nešto ne mirišu najbolje.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Mart 29, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mi moramo da zavarimo kofer, ugradimo spaner, kupimo kacigu i cizme, nosac za tomtom, ugradimo extra struje i ..... sigurno ima jos par sitnica, al mi ne padaju na pamet. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 206 Napisano Mart 30, 2011 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan I ja se jos nista nisam pripremio. Treba da zamenim ulje u kocnicama,ulje u motoru,filter,svecice,naspanujem lanac. Sledece nedelje sam to planirao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bagzi_obr 184 Napisano Mart 30, 2011 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ja za sada uvezbavam provodjenje vremena na motoru tj sto duzu voznju. U sklopu toga cu najverovatnije posetiti Bokija u Ugljeviku ili vec negde u njegovom kraju za vikend da se dogovorimo oko detalja vezanih za put. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Mart 30, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Danas bila lepa emisija o Toscani na RTS1. Prelepi predeli, nema sta. Moram priznati da podseca na jaaako sredjenu Sumadiju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano April 1, 2011 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan I kod nas pocinju pripreme ! U subotu 02.04.2011 idemo K1200S, MileGhost, rimtutituki i ja na turu u " Eifel " Start 07:30, duzina ture oko 700 km. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano April 3, 2011 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja izracuno meni bilo nekih 820 km. Zelim samo da upozorim sve koji se budu druzili sa ovom dvojicom ( a skontacete i sami ko su) da se drzite na odstojanju zbog Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 3, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan uprati Milanovu facu u spiglu...hahaha Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 3, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih prije rekao da je pomislio nesto poput "jaaao, sad kad me odrape po poenima, kuku meni kukalome" umjesto tog "hihihi" Evo par u pokretu (ispred i iza mene): Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano April 3, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan DW6 poznajem, a ostala lica sa slike ne... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano April 3, 2011 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan DW6 poznajem, a ostala lica sa slike ne... Zute tablice = MileGhost ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano April 3, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Aa..... onda znam i ko je prekoracio brzinu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MDR 32 Napisano April 3, 2011 U prolazu, 92 postova Lokacija: Slovenija Prijavi odgovor kao problematičan I ja se jos nista nisam pripremio. Treba da zamenim ulje u kocnicama,ulje u motoru,filter,svecice,naspanujem lanac. Sledece nedelje sam to planirao. Daj ti požuri malo, da nebi izpalo poslednji dan Ja "treniram". Ovaj vikend prvi put ove godine u Medulin i nazad. U danu cjelih 220 km, a moje stanje posle toga - kondiciji primjerno (nikako ). Trebam još treninga(bar je to užitek!). M. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...