balkanlover70 690 Napisano Decembar 4, 2010 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan poz svima.zamenio bih ulje u prednjoj viljusci pa me interesuje koliko istog (po stapu) sipati i koje gustine?a evo i slikice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Decembar 4, 2010 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Skini sa net-a service manual za svoj motor, tamo ti sve to pise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Decembar 4, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Vidis, da bih ja ili bilo ko drugi mogao da ti pomogne i bude precizniji u tome u svom profilu postavis koji motor vozis a ne onaj na dva tocka Ako je KLR 650 95-03 Holm left / right (cm ³) 410 ml / 420 ml Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igy trike 10 Napisano Decembar 4, 2010 U prolazu, 46 postova Lokacija: Sokolac Motocikl: neko sokocalo na tri točka i KLR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Decembar 4, 2010 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Napisao Danas, 10:51 AM Vidis, da bih ja ili bilo ko drugi mogao da ti pomogne i bude precizniji u tome u svom profilu postavis koji motor vozis a ne onaj na dva tocka stvarno mi nije jasno sta si ovim postom hteo da kazes???? u nazivu teme lepo pise o kom se motoru radi,postavio sam i sliku-kakve veze ima to sto je napisano ispod loga??? u svakom slucaju,hvala za odgovor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 5, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Napisao Danas, 10:51 AM Vidis, da bih ja ili bilo ko drugi mogao da ti pomogne i bude precizniji u tome u svom profilu postavis koji motor vozis a ne onaj na dva tocka stvarno mi nije jasno sta si ovim postom hteo da kazes???? u nazivu teme lepo pise o kom se motoru radi,postavio sam i sliku-kakve veze ima to sto je napisano ispod loga??? u svakom slucaju,hvala za odgovor jbm li ga i ja bas gledam ocu da rastumacim al neide :neznam: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 5, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan znaci "FORK OIL" se zove ulje,uzmes litru(kosta oko 800 din sad zavisi ko kolko drmne) i imas dovoljno taman za oba stapa,ide 450 ml po jednoj,a mozes da sipas i ATF ulje ja sam jednom punio za privremeno na "dominatoru" ali vozi se i dan danas sa tim uljem i preterano dobro rade,atf ti kosta oko 300 din litra,a proveri i semerinzi u kakvom su stanju,oni kostaju oba oko 30 evra,dzaba ti sipati ulje ako flisuje,pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Decembar 5, 2010 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan semerinzi novi pod obavezno!!!i ja sam razmisljao o ATF ulju(procitao sam ovde negde na forumu da moze) ali kolicina istog mi je bila problem.sad' sam "skin'o" brigu s vrata-znaci 420-450ml.fala onoliko! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 5, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan pa da tako do 450 ml,ma krkni mu atf i peglaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Decembar 5, 2010 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Od gustine i nivoa (količine) ulja zavisi usporenje sabijanja i povrata. Ako je ATF približno gust onome što je proizvođač predvideo onda je OK a ako nije onda nije OK. To što je jedan sipao i radi mu... možeš i ulje iz tiganja da sipaš i nekako će da radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Decembar 5, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Napisao Danas, 10:51 AM Vidis, da bih ja ili bilo ko drugi mogao da ti pomogne i bude precizniji u tome u svom profilu postavis koji motor vozis a ne onaj na dva tocka stvarno mi nije jasno sta si ovim postom hteo da kazes???? u nazivu teme lepo pise o kom se motoru radi,postavio sam i sliku-kakve veze ima to sto je napisano ispod loga??? u svakom slucaju,hvala za odgovor Pa nigde ne pise da li je KLR 125,250,600,650 ili koji vec postoji (bar ja nisam video da pise )pa nisam mogao biti 100% siguran a slika mi nije bas mnogo pomogla Nije bilo losih misli pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 5, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Od gustine i nivoa (količine) ulja zavisi usporenje sabijanja i povrata. Ako je ATF približno gust onome što je proizvođač predvideo onda je OK a ako nije onda nije OK. To što je jedan sipao i radi mu... možeš i ulje iz tiganja da sipaš i nekako će da radi. redak je atf i moze se sipati,ali kazem normalno da jebolje sipati"fork" jer je namenjeno za to,al ja kazemda se atfmoze privremeno sipati,ali u mom slucaju toostalo 2 godine u stapuvima ijebemliga nista nefali,i skako sam sa ,motorom divljo i nista mu nije :neznam:EE ULAZIMO U OFF,KRAJ!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Decembar 6, 2010 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan @ dzolaja ma nemaj brige covece,sve je pokusacu prvo sa ATF-om pa ako ne uspem sipacu mu original ulje za stapove. hvala svima na pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Decembar 7, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan imas ti izgleda puno slobodnog vremena,a isto tako mislim da nisi u stisci pa da moras da experimentises. Sipaj sta je Bog rek'o. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 8, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan imas ti izgleda puno slobodnog vremena,a isto tako mislim da nisi u stisci pa da moras da experimentises. Sipaj sta je Bog rek'o. a i to sto kazes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...