Jump to content

Moto Zajednica

Igy trike

Članovi
  • Broj tema i poruka

    46
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Igy trike

  • Rođendan 17.01.1967.

Contact Methods

  • MSN
    igy.p@hotmail.com

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Sokolac
  • Motocikl
    neko sokocalo na tri točka i KLR 650

Igy trike's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

10

Reputacija u zajednici

  1. 09. i 10. seprembar 2011. MK "ROMANIJA" Sokolac Vas poziva na 8. MEDJUNARODNI MOTO SUSRET - Sumski defile - Mlada jagnjetina - Domaca KRUSKA rakija Rok grupa "Taksi bend" - Zenica Dobro dosli!!! Blize informacije Sale - +38766136051
  2. Par slika ambijenta u kom će se odrzati susret..
  3. PROGRAM SUSRETA JE SLIJEDEĆI: 15.07. PETAK: - DOČEK GOSTIJU - RUČAK - KONCERT (LOKALNI BENDOVI) 16.07. SUBOTA: - RUČAK - DEFILE - BAJKERSKE IGRE - KONCERT - "VATRENA VODA" 17.07. NEDELJA: - DORUČAK - RAKIJA ZA RASTANAK - RASTANAK DOBRO NAM DOSLI.
  4. Hvala, momčino. :)

  5. Cika Igore, sretan rodendan!!

  6. sretan rodjendan !

  7. mlaaaadicu, sretan rodjendan. pozdrav iz zr-a. rafter

  8. Digitron je cudo. Ako znas sta ti je sve potrebno za izradu, sjedes i izracunas pa sam odlucis dali ti se isplati ili ne. Uzmi u obzir i to da ces da radis motor kakav zelis i da ce to biti unikat koji je tvoih ruku djelo. U svakom slucaju sve najbolje. Ovde imas nesto o izradi pa malo pogledaj.http://www.chopperweb.net/forum/articles.php?action=viewcat&catid=9
  9. Evo primjera kako se rasporedjuje pritisak u instalaciji.Ako si djelovao silom od 10Kg na gornji klip koji je promjera 1cm i pri tome ga pomjerio 3cm doljni klip ciji je promjer 3cm se pomjerio za 1cm ali je sila kojom djeluje 30Kg. Znaci ako je ranije gurao 3 klipa a sada mora 6 da ti je potrban duplo veci hod rucice da bi dobio pomjeranje doljnjeg klipa kao i ranijei vjerovatno zbog toga nisi mogao dobiti kocnicu sa svoim starim. Nadam se da te nisam jos vise zbunio.
  10. Malo se dosadjivalo, pa reko da se i taj vizir napravi. Pleksiglas, rerna malo sjeckanja i evo ga.
  11. Pošto mi se nije sviđala maska na mom KLR-u odlučio sam da je zamjenim. Pocelo je ovako Poslije je to popunjeno poliuretanskom pijenom i dobilo se nešto ovakvo Nakon toga je slijedilo gitovanje da bi se dobio model Sa modela je skinut kalup i evo je maska E sada treba nekako ugurati far od peugeota boxera. (imao jedan viška u garazi pa reko da se ne baca) U završnici jos gitovanja i šmirglanja pa onda još jedno probno sklapanje prije farbanja. I za kraj evo kako to sada izgleda Još bi trebalo da se uradi vizir, ali to neki drugi put. Dugo je do proljeća.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja