Dynaudio 37 Napisano Decembar 4, 2010 U prolazu, 28 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan dobri štitnici za ruke takođe mnogo znače (mislim na one na kormanu koji služe da vetar ne udara direktno u ruku) To definitvno, prijatelj na dominatoru ima samo reci hvale za njih. Kada pada kisa poprilicno su mu suvlje ruke od mojih, samim tim nikad se nije ni zalio na ceoni vetar, cak je u nekim situacijama vozio bez rukavica kada se ja iskreno ne bi usudio. Tako da ipak verujem da je do njih, nije mu samo pomeren prag bola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3401 Napisano Decembar 4, 2010 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Купих јуче на сајму скијашке опреме скотову подкапу, 1700 динара... Нисам имао времена да је провозам, делује ок Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Decembar 4, 2010 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan kažu da valjaju i grejači ručica. iz ličnog iskustva, doduše kratkog za sada, mogu da potvrdim... grejači ručica, windfilter inner gloves i naravno papa stalinove rukavičice od tričavih stotinu evra... da se vratimo na temu, otiđoh ipak do pegaza i uzeh neck wormer i baklavu za dva soma, preporučujem, razlika je zaista ogromna... Obavezan deo opreme za zimsku vožjicu još samo lone i uvex enduro i opremljen sam za zimu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1953 Napisano Decembar 6, 2010 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Za onoga ko (mora da) vozi po zimi, mislim da od ovoga nema bolje! http://www.trionmotors.com/oprema/tucano-urbano/hand-grip-covers-r317r319.html Najlepse je sto postoji i u verziji za "prave" motore. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Decembar 6, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Danas, odvozio skoro 200km. Inner Gloves rade svoj posao! Nije mi bilo ama baš ni malo zima. Doduše, bila je generalno prijatna temperatura Jupiii, samo da ovakvo vreme potraje do marta. A onda, eto proleća! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Decembar 6, 2010 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan nadaj se macane ... kad udari zima za koji dan... najebali smo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Decembar 6, 2010 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan Za onoga ko (mora da) vozi po zimi, mislim da od ovoga nema bolje! http://www.trionmoto...s-r317r319.html Najlepse je sto postoji i u verziji za "prave" motore. a koliko košta to zadovoljstvo? kompatibilno je sa super tenerom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1953 Napisano Decembar 12, 2010 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Za onoga ko (mora da) vozi po zimi, mislim da od ovoga nema bolje! http://www.trionmoto...s-r317r319.html Najlepse je sto postoji i u verziji za "prave" motore. a koliko košta to zadovoljstvo? kompatibilno je sa super tenerom? Evo nasao sam ti cenu: http://new.moto.hu/index.php?page=shop.browse&category_id=30&option=com_virtuemart&Itemid=26 Ove prve su 12,5 evra, a druge 23,25 evra. A, evo sta kaze Google prevodilac: "Universal, lined, windproof kézmelegítő(?). Any type of engine mounting." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5990 Napisano Decembar 12, 2010 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Znači: grejanje ručica, kaže JosephB Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Decembar 12, 2010 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Znači: grejanje ručica, kaže JosephB Znači: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Decembar 12, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan kézmelegítő(?). To je reč za grejač RUKU, ne ručki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Decembar 12, 2010 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan kézmelegítő(?). To je reč za grejač RUKU, ne ručki Nije ti dosta sto me zezas u temi Laboratorije? Videcemo se mi pre ili kasnije... :tras1: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Decembar 12, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan :D Imaš pivo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Decembar 12, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Znači: grejanje ručica, kaže JosephB Znači: moze li taj grejac ledja da se ubaci u sediste pa da greje guzicu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Decembar 12, 2010 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Znači: grejanje ručica, kaže JosephB Znači: moze li taj grejac ledja da se ubaci u sediste pa da greje guzicu? A što ne bi moglo? Međutim, grejanjem leđa greješ krv koja cirkuliše i kroz guzicu pa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Decembar 13, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan GREJAČ GUZICE?? Fantastična ideja!!!!!! :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Decembar 13, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Već mi se rodila ideja kako da to napravim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Decembar 13, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Scubo, ugrađivao bi to u sedište ili kao odvojenu "zimsku" presvlaku? Pazi kad me STVARNO zanima ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Decembar 13, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan mislism da bi bilo dobro kao zimska presvlaka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1953 Napisano Decembar 13, 2010 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan A, zar ne bi bilo bolje da se stavi napred, na grudi? Ma sta je pricam, elektricno cebe je resenje! :jee: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Decembar 13, 2010 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Eh al ste dokoni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Decembar 13, 2010 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan Eh al ste dokoni... vala bas... hladno im da se voze pa sede kod kuce Nego, vidim da se ova tema iz potkapa i windstopera pretvorila u nesto poput globalnog razglabanja o zimskoj opremi... mozda da neki od cenjenih admina preimenuje temu u, recimo, potkape, windstoperi i ostala zimska oprema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Decembar 13, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ... hladno im da se voze pa sede kod kuce HA! Mora biti... Ja se danas vozio, eno Svetac mi je zivi svedok Nego, vidim da se ova tema iz potkapa i windstopera pretvorila u nesto poput globalnog razglabanja o zimskoj opremi... mozda da neki od cenjenih admina preimenuje temu u, recimo, potkape, windstoperi i ostala zimska oprema Vidi, mislim da ne smeta ni ovako, pa nismo poceli da pricamo o prasicima ili operi, pa da smo u teskom offu No, ako bass zelite, izmenucemo naslov teme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Decembar 15, 2010 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan ... hladno im da se voze pa sede kod kuce HA! Mora biti... Ja se danas vozio, eno Svetac mi je zivi svedok Nego, vidim da se ova tema iz potkapa i windstopera pretvorila u nesto poput globalnog razglabanja o zimskoj opremi... mozda da neki od cenjenih admina preimenuje temu u, recimo, potkape, windstoperi i ostala zimska oprema Vidi, mislim da ne smeta ni ovako, pa nismo poceli da pricamo o prasicima ili operi, pa da smo u teskom offu No, ako bass zelite, izmenucemo naslov teme... ma da, važi, ja to dok ne vidim, ne verujem ... mali off: šalim se, jel si po snegu išao? kako se snalaziš kad je led? nikako? jel moraš da imaš neke zajebane kramponske gume ili ništa ne pomaže kad je poledica ispod snega? (osim skija naravno ) ma ne mora da se menja, to sam ja rekao onako uzgredno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Decembar 15, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kad je led, nikako A najhladnije mi je, verovali ili ne, SEDIŠTE! Zato sam jako zainteresovan da turim onaj grejač nekako... možda najpametnije kao zimsku presvlaku, pa u nju nekako, ne znam... Moraću da kupim jedan taj grejač za leđa, pa da ga onda dooobro prostudiram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...