Jump to content

Moto Zajednica

Dynaudio

Članovi
  • Broj tema i poruka

    28
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Dynaudio

  • Rođendan 17.09.1983.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Sombor
  • Motocikl
    Hornet 900

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Dynaudio's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

37

Reputacija u zajednici

  1. Sad sam se cuo sa njim, jos uvek je aktuelno, bilo je par ponuda ali nista realizovano. Pitao sam za cenu i kaze oko 9K eur, cim je tako oko i po glasu rekao bi da ima ojha mesta za korigovanje. Nema neku sliku pri ruci da mi posalje da jepostavim, tako da za sve zvrcnite njega, mail-om nije problem poslati sve sto treba.
  2. Postavljam oglas za prijatelja, tako da u startu kazem za sve ostale detalje pozovite njega (Bojan) na tel. 060/046-51-00. On je prvi vlasnik, kupljen je prosle godine kod nas, od podataka mi je poslao sledece: BMW F800GS beli godiste: 07. 2010.kilometara : 11000stanje: OK, nikad padano, servis, garancija, registrovan do 07.2011...oprema: bmw nosac sa tri kofera (original 2 bocna + centralni, promenjive zapremine), rol bar( oko motora), led zmigavci,... zamena samo za noviji Fazer1 ,VSTROM, ili VARADERO.
  3. Dynaudio

    Caberg Konda

    Mehanizam je ostao cvrst kao i prvog dana, tu stvarno nemam zamerki. Kazem opet je moguce da je samo moj primerak malo "falicniji" bio, posto drug ima prethodnika Rhyno ako se ne varam, i njemu je posle skoro 3 god koriscenja ostala postava i ti kozni/sinteticki delovi oko vrata kao i prvog dana, ali njemu je mehanizam vremenom oslabio i vise se sabila unutrasnjost, tako da valjda negde dobijes negde izgubis , dok su meni mehanizam i unutrasnjost ostali netaknuti. Ali i ovo puckanje koze/eko koze (sta li je vec) je opet bilo 20min posla i pici dalje , bitno je da su svi mehanicki delovi i integritet ostali da kazem u fabrickom stanju, ovo ostalo se da srediti po potrebi.
  4. Dynaudio

    Caberg Konda

    Kod mene je ista situacija, pazario sam je prosle godine i mislio sam da sam dobio falicni vizir, doduse bilo je leto pa mi nije nesto smetalo, ali tokom jeseni je postalo izrazeno da "centralni" deo magli, dok okolni ne. U cemu je fora ne znam. A za pranje, unutrasnjost se vadi kao i na bilo kojoj drugoj, ima par kopcica iznutra na predelu kod obraza, prvo njih otkopcati a ostatak onda izadje. U globalu je OK kaciga, mada posle (nepunih) godinu po mom misljenju nije bas vredna skoro 20k din koliko sam je platio (ako se dobro secam), oni kozni delovi na donjem delu kacige su poceli jako brzo da pucaju, onaj rupicasti deo sto nalegne na zadnji deo vrata mi se raspao pa sam moram da ga prelepim pravom kozom i da bi sprecio dalje pucanje, ona dva bocna "kozna" dela nisu se raspala, ali su vec poprilicno ispucala, tako da verujem da ce i oni uskoro doci na red. Jesam ja nju koristio skoro svakodnevno, ali opet, ocekivao sam vise.
  5. Dynaudio

    koje ulje

    Da li ima neko iskustva sa Repsol uljima? Od nedavno sam primetio da su pocela da se uvoze (taman kad sam presao na hondu ), a prati ih etiketa "preporuceno od strane honde", jel' ima nesto u tome?
  6. Stiglo mi je sa Hornetom i meni se ne svidja a drugo ne moze ni da se montira iliti, vizir je za horneta 600 i 900, 600-tka 2003-ce i mladje a 900-tka 2002-go i mladje (nisam 100% siguran), na moju 900-tku 2002-go pase, ali mi se ne svidja kako to izgleda. Evo ga i link pa mozete da vidite kako to izgleda montirano http://www.motoring-europe.com/en/f-fabbri/f-fabbri-frezzi-cup-naked-dark-smoke-3001-ds.html , nalepnica jos uvek stoji, tako da neko ga je pre mene isto tako montira, ali cisto sumnjam da ga je koristio. Ima par ogrebotinica dole (vidi se na slici) a ostatak je da kazem u fabrickom stanju. Proizvodjac je F. Fabbri ako nekome nesto znaci. Jel cena od 3000din ok?! Druga stvar je ralica, ona je iskljucivo za 600-tku, cak i pise na njoj, za 2003-ce (pretpostavljam opet i mladje), prethodni vlasnik je krenuo sa pripremama da je prepravi i montira na 900-tku, stigao je samo do priprema za farbanje. Nisam pitao tako da ne znam da li je home made, kupovno, ili nesto trece, da li fali nesto od vijaka, "bracket-a" i sl, sve sto imam je uslikano. Opet, jel cena od 1500din ok?! Evo ga par slika...
  7. Dijagram je za slip on seriju (barem tako stoji na njihovom sajtu, a na samom dijagramu pise full sistem ), tj bilo da je iz Ade, bilo da je akrap, bilo da je Leo svi ce raditi isto ili unutar 5% razlike. U svakom slucaju lepa cifra za jedan top. Ali opste je poznato da ferrari crvene boje je uvek brzi od onog belog, crnog, zutog,....
  8. Pa evo tvoje krive sa akrapom Najvise dobijas Nm od recimo 5.5k rpm pa do nekih 8k rpm, da kazem u gradskoj voznji bi osetio elasticniji motor i bolje bi ti ubrzao prilikom nekog preticanja npr. sa srednjim obrtajima. Vmax zavisi, ako ti je fabricki motor mogao da dodje u 6-toj do blokade, naravno sa vise snage se nista nece promeniti, samo ces brze stici do Vmax, a ako nikad nisi mogao izvuci sve rpm u 6-toj onda ces dobiti po koji km/h, ali ne ocekuj cuda, to je uglavnom navlacenje.
  9. Po meni ostavi izduv za kraj, ako si vec cvrsto resio da vozis taj motor jos neko vreme kreni od besplatnih modifikacija, ili onih koje kostaju X puta manje od samih akrapa. Ja bi na tvom mestu modifikovao prvo usis(kuciste filtera, procesljaj po forumima za kawu) sigurno je vec radjeno, resi se katalizatora, kada si mu olaksao da dise i dobio nesto Nm (bitnije ti je medjuubrzanje nego snaga na 11k rpm), to bi sve trebalo da radi sa fabrickim ubrizgavanjem/karbovima, ali trazis kit dizni da mu das malo vise goriva da sve to zajedno ima smisla i opet ti zivne malo motor, neki filter vazduha (k&n i sl) i ovo do sada te je sve kostalo cetvrtinu, mozda trecinu sume izduva, vidi sta ti je bitnije Vmax ili ubrzanje pa se igraj sa lancanicima (pretpostavljam da je malo suludo ici na Vmax, ali opet to sam samo ja) pa stavis prednji lancanik 1 zub manji, to je opet suma od oko 15-tak eur, i na kraju uzmes Leo (ako ces vec bredirano) koji ce tada imati vise smisla nego sa stock masinom. Ja sam isao tim koracima, investicija ti nikad nije opravdana, da se razumemo, ali ako to zelis i volis da se igras malo sa masinom samo napred. Nemoj ocekivati da ces sve uraditi za jedno poslepodne, polako, u tome je i car, u sustini osetices svaku promenu (doduse minimalno na 250cc) ali jedna po jedna i finalni proizvod ce ipak biti "zivahniji" od stock masine, ili one samo sa akrapima. Nadjes nekog ortaka sa stock masinom kao tvojom (ili neki drugi reper) pa svaku promenu mozes da osetis u voznji sa njima, provereno radi a i neprocenljivo je kada se oni cesu za glavu i pitaju sta si ti uradio masini kad se nista ne vidi sa spolja Procesljaj strane forume, tamo ces naci sve sto te zanima za tvoj doticni model, u sustini sve od light tuninga do spucanih 3k eur u masinu...nek ti je sa srecom
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja