M a R k o 393 Napisano April 29, 2012 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz za drugare iz toplijih krajeva. Kad se okupljamo,necu reci sa NE Inace sto se novijeg modela tice,ne znam za prethodna godista,ali moj (k8) ima ispod hladnjaga gumenu zavesicu koja sprecava prolazak voda do svecica,ja nemam problema pri voznji po kisi. Ako nekom trebaju varijabili heblovi,dajem ih za 65e, Pozz i nadam se skorom okupljanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Maj 13, 2012 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan uštekah i za prednju. međutim. jedinu koju sam našao (cenovno odgovarajuću) je danlop qualifier ali samo u dimenziji 120/70/17, a treba 120/60/17 po specifikaciji za motor. `oće li biti "odgovarajuća" ta sa onih "70" u sredini oznake? da pazarujem ili mora baš "60" ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Maj 13, 2012 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan uštekah i za prednju. međutim. jedinu koju sam našao (cenovno odgovarajuću) je danlop qualifier ali samo u dimenziji 120/70/17, a treba 120/60/17 po specifikaciji za motor. `oće li biti "odgovarajuća" ta sa onih "70" u sredini oznake? da pazarujem ili mora baš "60" ? Stavi slobodno 120/70-17 jer je motor udobniji,bolje guma guta neravnine a guma sa profilom 60 lako dolazi do kraja,pre nego zadnja,moze da bude zajebano ako se pretera u krivini.. Gde si ostali,jel se to vozi po ceo dan ili se Sv prodao? Kad se okupljamo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Maj 13, 2012 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Tu smo negde. Čeka se lepše vreme i kinta za registraciju u mom slučaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Maj 14, 2012 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan onda oket za 70icu, uzeo danas. miriše terasa od nove gume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Maj 15, 2012 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Mani stizu za nedelju dana,nadam se... Novo polozaj,stari motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Maj 17, 2012 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan A da se slikaš na motoru, da se vidi položaj tela sa novim kormanom? Kakvi su novi utisci u vožnji (krivine, pravac, manevrisanje u mestu) ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Maj 29, 2012 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Marko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Jun 5, 2012 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kako vam suvozacice podnose voznje na SV-u, meni moja rekla da ne moze duze od 10 min da se vozi i da pod hitno kupim enduro A meni SV jedan od udobnijih motora koje sam vozio. Zajedno imamo 130 kg, tako da nismo neki teskasi. I drugo pitanje, gde da vozim motor da mi malo pregledaju, ja sam sve sam radio, ali bi voleo neki dobar majstor da cuje motor i vidi da li sam nesto propustio. Razmisljao sam da idem kod Kalija, kod njega sam servisirao Apriliju, ili kod Radeta Kocke (ali on mi je komplikovan). Jel ima neki proveren majstor za Suzuki, a da nije nafuran (sa cenom i stavom). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Jun 5, 2012 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Kako vam suvozacice podnose voznje na SV-u, meni moja rekla da ne moze duze od 10 min da se vozi i da pod hitno kupim enduro A meni SV jedan od udobnijih motora koje sam vozio. Zajedno imamo 130 kg, tako da nismo neki teskasi. I drugo pitanje, gde da vozim motor da mi malo pregledaju, ja sam sve sam radio, ali bi voleo neki dobar majstor da cuje motor i vidi da li sam nesto propustio. Razmisljao sam da idem kod Kalija, kod njega sam servisirao Apriliju, ili kod Radeta Kocke (ali on mi je komplikovan). Jel ima neki proveren majstor za Suzuki, a da nije nafuran (sa cenom i stavom). ja bi to oter`о kod rboban-a, on ga je i izučio u sitna crevca. bar sam ja stekao takav utisak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korvin 42 Napisano Jun 5, 2012 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX 750 F, '00. Prijavi odgovor kao problematičan Kako vam suvozacice podnose voznje na SV-u, meni moja rekla da ne moze duze od 10 min da se vozi i da pod hitno kupim enduro A meni SV jedan od udobnijih motora koje sam vozio. Zajedno imamo 130 kg, tako da nismo neki teskasi. I drugo pitanje, gde da vozim motor da mi malo pregledaju, ja sam sve sam radio, ali bi voleo neki dobar majstor da cuje motor i vidi da li sam nesto propustio. Razmisljao sam da idem kod Kalija, kod njega sam servisirao Apriliju, ili kod Radeta Kocke (ali on mi je komplikovan). Jel ima neki proveren majstor za Suzuki, a da nije nafuran (sa cenom i stavom). I moja devojka se zali na sedište, ali i pored toga se vozi sa mnom i van grada. najviše se žali da klizi ka meni pri kočenjima ili pri oduzimanju gasa, ali to planiram da rešim pravljenjem nekog comfort sedišta da se smanji taj nagib (najverovatnije ću kod bobana u zemunu). Sto se tice drugog pitanja - ja sam planirao da idem kod Radeta Kocke, ali ako neko ima drugi predlog rado bih da ga cujem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jun 5, 2012 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan @korvin ..... ako treba tu sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Jun 5, 2012 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan @korvin ..... ako treba tu sam A ja Pokazao sam ti slike prosle godine kod leonte, kad je sv jos bio u italiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korvin 42 Napisano Jun 5, 2012 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX 750 F, '00. Prijavi odgovor kao problematičan @korvin ..... ako treba tu sam E odusevio si me! Hvala! Da li bi mogli za vikend da se vidimo? Recimo subota? P.S. Zogu mozemo zajedno. Ako se rboban slaze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Jun 6, 2012 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Marko... Kako vam suvozacice podnose voznje na SV-u, meni moja rekla da ne moze duze od 10 min da se vozi i da pod hitno kupim enduro A meni SV jedan od udobnijih motora koje sam vozio. Zajedno imamo 130 kg, tako da nismo neki teskasi. I drugo pitanje, gde da vozim motor da mi malo pregledaju, ja sam sve sam radio, ali bi voleo neki dobar majstor da cuje motor i vidi da li sam nesto propustio. Razmisljao sam da idem kod Kalija, kod njega sam servisirao Apriliju, ili kod Radeta Kocke (ali on mi je komplikovan). Jel ima neki proveren majstor za Suzuki, a da nije nafuran (sa cenom i stavom). @Ramirez Moja devojcica se jedinio zali kad se ne vozimo ja sam bio suvozac na svom Sv-u 20ak km i hvala lepo,nikad vise. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Jun 6, 2012 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Leeepo! Deluje kao sasvim drugi motor. Čini mi se da sad ni položaj nogu nije čudan, već prirodan. @zogu Moja žena se ne žali ni na stotinjak km. Ja sam bio suvozač na svom motoru 500 metara i imam isti stav kao i MaRko: nikad više. U principu ne volim da me drugi voze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jun 7, 2012 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan @korvin ..... ako treba tu sam E odusevio si me! Hvala! Da li bi mogli za vikend da se vidimo? Recimo subota? P.S. Zogu mozemo zajedno. Ako se rboban slaze... Nije problem, dogoVor moze na PP......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Jun 7, 2012 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Leeepo! Deluje kao sasvim drugi motor. Čini mi se da sad ni položaj nogu nije čudan, već prirodan. @zogu Moja žena se ne žali ni na stotinjak km. Ja sam bio suvozač na svom motoru 500 metara i imam isti stav kao i MaRko: nikad više. U principu ne volim da me drugi voze. Sve je drugacije,drugaciji polozaj ruku,nogu,ledja,drugacije se vozi,pregledniji,okretniji,deluje mi mnogo udobniji,ma drugi motor. Moja preporuka svima kojima Sv odgovara u svemu osim u polozaju koji ubija, koji zele da zadrze Sv i da uzivaju jos lepse i duze. Sada jednostavno ne osecam kilometre,odusevljen sam. Jedina mana sada je zastita od vetra,ali i to se resava kod Ivana 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Jun 7, 2012 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Jako mi je drago da ga nisi prodao i da si sada u popunosti zadovoljan motorom. Sećaš se da si hteo da kupiš Stroma? Mislim da on nema ovakva vozna svojstva i da je ovo pun pogodak! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Jun 10, 2012 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ko je zainteresovan za okupljanje,ili zajednicku vonju, recimo za dve nedelje,23/24 jun,ili kad kome odgovara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Jun 15, 2012 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko imao problem sa kratkim svetlom,novija generacija SV-a? Moj je k8,desavalo mi se da se pri davanju kontakta ne upale kratka svetla da bi se po startovanju motora ili koji treutak posle svetla upalila,dok mi sad samo pozicije svetle,nema oborenog svetla uopste,dugo radi najnormalnije???? Ako je neko imao ovakvih problema bio bih mu zahvalan da pomogne oko resavanja istog. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano Jun 15, 2012 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel sve originalno na motoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Jun 15, 2012 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Našao je kvar. Zeza ga kabel od agregata do prekidača. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko sv 4 Napisano Jun 19, 2012 U prolazu, 42 postova Lokacija: Bač Motocikl: suzuki sv650s Prijavi odgovor kao problematičan sv-isti dolazite li na moto skup jezero provala vajska u organizaciji moto kluba vitezovi bac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Jun 24, 2012 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Da osvezim temu,jedna fotka sa novim volanom. Jel ide neko na KOsovo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...