Lug 1378 Napisano April 21, 2012 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan ljudi skdajte blokade (ako već nisu skinute). danas sam se malo vozio, po gradu, i imam osećaj da vozim drugi motor! druga i treća brzina su osetno "duže". pre sam ranije morao da menjam brzine (iz druge u treću), sad drugom ide, čini mi se, bar 20ak kilomatara brže. ako se dobro sećam, ranije je negde na oko 80 tražio treću. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko sv 4 Napisano April 21, 2012 U prolazu, 42 postova Lokacija: Bač Motocikl: suzuki sv650s Prijavi odgovor kao problematičan evo link;http://www.louis.de/_10918b3603b97577adc8b8c46dd86f4b0d/index.php?topic=bikedb&article_context=bikedb&anzeige=0&CONTENT=technik&typ_id=AV%2FS ,ja sam stavio denso u27-esr,stelovani karburatori na vakume,a blokada motora mi je davno skinuta,i ide ko sumanut,a radi ko sat a ima predjeno 36000km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano April 21, 2012 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Možda i nije greška jer se u Americi masovno koriste za trke. Postoji i posebna klasa sv650. pa nismo u americi boga mu poljubim Pa neka je prebace gde hoće, meni to uopšte nije važno niti sam na to obraćao pažnju. Ako ti je baš toliko zapelo obrati se adminima, to je najmanji problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano April 21, 2012 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan ljudi skdajte blokade (ako već nisu skinute). danas sam se malo vozio, po gradu, i imam osećaj da vozim drugi motor! druga i treća brzina su osetno "duže". pre sam ranije morao da menjam brzine (iz druge u treću), sad drugom ide, čini mi se, bar 20ak kilomatara brže. ako se dobro sećam, ranije je negde na oko 80 tražio treću. Secnete dve zice kojima dobija INFO da je u drugoj i trecoj, neutral lampa nastavi normalno da radi..... pogledajte semu i videcete tacno koje su..... mogu i da napisem ali ocekujem PIVO!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano April 21, 2012 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Možda i nije greška jer se u Americi masovno koriste za trke. Postoji i posebna klasa sv650. pa nismo u americi boga mu poljubim Rece EASY NAKED..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano April 21, 2012 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano April 22, 2012 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Secnete dve zice kojima dobija INFO da je u drugoj i trecoj, neutral lampa nastavi normalno da radi..... pogledajte semu i videcete tacno koje su..... mogu i da napisem ali ocekujem PIVO!!! meni bilo žao da sečem. povadio sam đuture sa buksnama,i izolov`o sa termo bužirom. ima li druga generacija tu "blokadu" ?. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano April 22, 2012 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zar razlicite svecice nisu kad ih ima 2 po cilindru??? Kad je normalno idu NGK CR8E ili DENSO U24ESR-N. Ne postoji nikakva logika koju potkrepljuje inzenjerija da idu razlicite svecice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano April 25, 2012 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je neko kome verujem rekao da je problem sa radilicom u velikom opterećenju koje prima pri kočenju motorom. Neki to rešavaju (ta ekipa se trka u Americi) proklizavajućim kvačilom, a neki kao dotični gsopodin olakšanim zamajcem i tzv. total loss-om, tj. skidanjem svega što im za trkanje nije potrebno. Neke veoma lagane baterije imaju struje za 10 - 12 krugova (za endurance ne skidaju alternator, starter, magnete... ). Mislim da pri oštrijoj vožnji međugas na šaltanju na niže pomaže ali bi trebalo da se upražnjava religiozno. Problem je što ne znaš ko ga je i kako vozio pre tebe. Mislim da nije razlog za brigu. Dešava se po nekom a ne većini. Ovo sa vodom je verovatno dodatni faktor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*Bajker* 1 Napisano April 25, 2012 U prolazu, 80 postova Lokacija: Vranje - Bujanovac Prijavi odgovor kao problematičan i niko mi ne rece sta je razlika kod SV sa sivim ramom i ovim s crnim osim sto crni lepsi po meni i treba li zbog bilo cega pre kupiti SV sa ivim ramom ili sa crnim? Prica se da je potrosnja smanjena kod ovih sa crnim, pa ima li istine u tome? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano April 26, 2012 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan i niko mi ne rece sta je razlika kod SV sa sivim ramom i ovim s crnim osim sto crni lepsi po meni i treba li zbog bilo cega pre kupiti SV sa ivim ramom ili sa crnim? Prica se da je potrosnja smanjena kod ovih sa crnim, pa ima li istine u tome? Znam da ima nekih razlika ali jedina koja mi pada na pamet je da je subframe na K3 čelični a na kasnijim alu. Što se potrošnje tiče slobodno zaboravi na istu. Možda je razlika par stotina grama na 100 km što na 10.000 km godišnje čini razliku od 20 litara ili ti 30 evra a to jedva proizvede 300 evra razlike u potrošnji na DESTE GODINA! @Ramirez: jebem kevu sa bazičnim računom, a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*Bajker* 1 Napisano April 26, 2012 U prolazu, 80 postova Lokacija: Vranje - Bujanovac Prijavi odgovor kao problematičan i niko mi ne rece sta je razlika kod SV sa sivim ramom i ovim s crnim osim sto crni lepsi po meni i treba li zbog bilo cega pre kupiti SV sa ivim ramom ili sa crnim? Prica se da je potrosnja smanjena kod ovih sa crnim, pa ima li istine u tome? Znam da ima nekih razlika ali jedina koja mi pada na pamet je da je subframe na K3 čelični a na kasnijim alu. Što se potrošnje tiče slobodno zaboravi na istu. Možda je razlika par stotina grama na 100 km što na 10.000 km godišnje čini razliku od 20 litara ili ti 30 evra a to jedva proizvede 300 evra razlike u potrošnji na DESTE GODINA! @Ramirez: jebem kevu sa bazičnim računom, a? Aaa logicno je da ovaj sa poluoklopima manje trosi jel da? Mene zanima koliko bi na krstarecim brzinama 90-120 po magistrali trosio 2004 SV650S u turama 300-400km, na satu ima 21500 neznam dal pravih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13814 Napisano April 26, 2012 Ne silazi, 6032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Druze N varijanta trosi od 5-8 litara (tako je kod mene bar) sve i da ti trosi 8 umesto 5 to je za tu voznju oko 1000 din. Mislim da se bez ikakve potrebe opterecujes potrosnjom motora. Gledaj sta ti je oku drago i kupuj mani se potrosnje jer u tom slucaju kupi motor sa manje kubika jer i na registraciji ces ustedeti isto toliko kao i na gorivu pa onda gume su ti jevtinije za neki pojma nemam npr KLE i ako krenes stavku po stavku bicikl ti ne gine 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano April 26, 2012 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima koliko bi na krstarecim brzinama 90-120 po magistrali trosio 2004 SV650S u turama 300-400km, na satu ima 21500 neznam dal pravih Moj je 2002 sa karburatorima i pri takvoj krstarecoj voznji trosi 4.5l, ima na satu 52000. Sa oklopima i injection-om bi mogao jos manje da trosi. Ne brini oko toga, SV je mali potrosac, po tome je poznat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*Bajker* 1 Napisano April 26, 2012 U prolazu, 80 postova Lokacija: Vranje - Bujanovac Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima koliko bi na krstarecim brzinama 90-120 po magistrali trosio 2004 SV650S u turama 300-400km, na satu ima 21500 neznam dal pravih Moj je 2002 sa karburatorima i pri takvoj krstarecoj voznji trosi 4.5l, ima na satu 52000. Sa oklopima i injection-om bi mogao jos manje da trosi. Ne brini oko toga, SV je mali potrosac, po tome je poznat. E pa super, posto u principu mene takve voznje i zanimaju, interesuje me da li bih jeftinije putovao na cbr600f4i ili na SV650s 2004? Ima li nekog ko je imao i na ovaj nacin vozio ova dva modela? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano April 26, 2012 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan stigla zadnja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano April 26, 2012 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan i niko mi ne rece sta je razlika kod SV sa sivim ramom i ovim s crnim osim sto crni lepsi po meni i treba li zbog bilo cega pre kupiti SV sa ivim ramom ili sa crnim? Prica se da je potrosnja smanjena kod ovih sa crnim, pa ima li istine u tome? Znam da ima nekih razlika ali jedina koja mi pada na pamet je da je subframe na K3 čelični a na kasnijim alu. Što se potrošnje tiče slobodno zaboravi na istu. Možda je razlika par stotina grama na 100 km što na 10.000 km godišnje čini razliku od 20 litara ili ti 30 evra a to jedva proizvede 300 evra razlike u potrošnji na DESTE GODINA! @Ramirez: jebem kevu sa bazičnim računom, a? Pa ti ne možeš ni na godišnji da odeš jer ne prebacuješ mozak na "stand by" . Ko to nije doživeo ne zna kako je. P.S. Čekao sam te da odgovoriš na opasku o Stoneru na onoj našoj svakodnevnoj... @lug: Tebi nije važno koliko će da troši? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano April 26, 2012 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan @lug: Tebi nije važno koliko će da troši? kako nije!? pa ako troši previše znači da nešto ne radi kako treba , isto tako i ako troši premalo, znak je da nešto nije u redu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano April 26, 2012 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi brzi odgovor ako neko zna... D.I.D x ring u louis katalogu nema oznaku i pretpostavljam da je 520 a ne 525, kosta 90 e na popustu, D.I.D 525VX/E je 120 e i to znam sta je, posto sve pise, jel`... Pitanje je da li je neko kupovao taj lanac koji nema oznaku samo pise X-RING, i da li znate koji je u pitanju 520 ili 525... Inace na D.I.D sajtu pise da su oba za do 750cc a da im je zatezna cvrstoca 520=37.5 KN, a 525=41KN, sto i nije neka razlika koja nama normalnima pravi razliku, jer nam realno treba upola toga jer ne forsiramo lanac da krajnjih granica. Razlika u ceni nije velika, ali trenutno mi pravi razliku, jer hitno moram menjati set, pa da znam da li da narucujem taj jeftiniji. Ako je negde o ovome pisano malo vise, izvinjavam se! Hvala i lepu voznju vam zelim po ovom lepom vremenu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano April 26, 2012 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan @lug: Tebi nije važno koliko će da troši? kako nije!? pa ako troši previše znači da nešto ne radi kako treba , isto tako i ako troši premalo, znak je da nešto nije u redu Troši premalo pa ćeš da turiš gumu od Harleya? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano April 26, 2012 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan ne razumem baš to za gumu edit:ako si mislio na ovo, to je samo optička varka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano April 27, 2012 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Da, izgleda kao da je puno šira, zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano April 27, 2012 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan ma to je zato što je, na toj drugoj slici, bila bliže objektivu. dimenzija joj je 160-60-17, mada je moguće da je malo šira. možda do 1cm max. i meni se tako učinilo, ali tek kad sam je doneo kući. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano April 27, 2012 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje je da li je neko kupovao taj lanac koji nema oznaku samo pise X-RING, i da li znate koji je u pitanju 520 ili 525... Inace na D.I.D sajtu pise da su oba za do 750cc a da im je zatezna cvrstoca 520=37.5 KN, a 525=41KN, sto i nije neka razlika koja nama normalnima pravi razliku, jer nam realno treba upola toga jer ne forsiramo lanac da krajnjih granica. Evo ako ti nesto znaci, ja sam za prethodne motore lance kupovao ovde: 1. http://www.wemoto.com/bikes/suzuki/sv_650_x_y_k1_k2/99-02/picture/chain_did_vx_heavy_duty_x-ring/ 2. http://www.wemoto.com/bikes/suzuki/sv_650_x_y_k1_k2/99-02/picture/chain_did_vx_x-ring_premium_gold_&_black/ 3. http://www.wemoto.com/bikes/suzuki/sv_650_x_y_k1_k2/99-02/picture/chain_did_zvm-x_super_heavy_duty_x-ring_gold/ 4. http://www.wemoto.com/bikes/suzuki/sv_650_x_y_k1_k2/99-02/picture/chain_izumi_heavy_duty_o_ring/ Dosta su dobre tabele, vidi se snaga i dimenzije, svi odgovaraju za sv. U jednom servisu su mi rekli da ce i najjeftiniji lanac da nadzivi lancanike, pa ne moras da brines da li je malo slabiji ili jaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano April 27, 2012 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan @Zogu: Hvala, reseno je... Narucio sam taj "obican", pa ce sezonu-dve izdrzati sigurno! Videcemo sta i kakav je kad stigne! Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...