Guest gordanmg Napisano Maj 12, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudi polako priprema za Sabac 2007 god. Isto mesto isto rastojanje. Mnogo ladovine, muzike, druzenja, takmicenja!!! Extra provod za pamcenje. Ko bude dosao pamtice a ko ne dodje zalice! 18,19,20 maj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 942 Napisano Maj 12, 2007 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Maj 12, 2007 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan cena ulaznice?ko svira? dolazimo sigurno...pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Maj 12, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan cena ulaznice?ko svira?dolazimo sigurno...pozdrav ulaznica 400 din muzika Corba a ostalo pojedinosti izbacujem sutra ko je bio prosle i predprosle godine video je nasu gostoljubivost pa ocekujem da drugovima prenese utiske!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Maj 12, 2007 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan bili smo prosle godine i bilo je dobro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Maj 12, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan bili smo prosle godine i bilo je dobro... ove godine moze biti samo bolje jedino nam preostaje da gledamo u nebo!!!! :moli: :moli: :moli: :moli: :moli: :moli: :moli: :moli: :moli: :moli: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano Maj 12, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan bili smo prosle godine i bilo je dobro... E i meni je to zena rekla ujurtru dok smo pili kafu i cekali da se ispeku pekaje :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Maj 12, 2007 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan vidim pominje se neka kisa za polovinu sledece nedelje... nadam se da ce se vreme srediti do vikenda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Maj 12, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan vidim pominje se neka kisa za polovinu sledece nedelje...nadam se da ce se vreme srediti do vikenda... da pomognemo ko svabe sa fudbalskim prvenstvom sve vreme bez kapi hahahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano Maj 12, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Videcemo,....prosle godine je policija bas bila raspolozena za haracenje i globu. :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad 0 Napisano Maj 12, 2007 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo stižem kao i svake godine,a kako i ne bih kada živim u Klenku! Vidimo se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano Maj 12, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe u Klenku ima najlepsi Virago u Srbiji. Pozdravi mi Bokija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Maj 13, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan 18,19,20 maj 2007 Sabac 18. maj Petak otvaranje kampa,docek gostiju,vecera, koncert od 18.00h LITIJUM & ZABORAVLJNI & PRO-ROCK KRALJEVSKI APARTMAN 19.MAJ Subota igre u kampu,rucak,defile gradom,potezanje konopca, bacanje gume ili radilice STREET-FIGHT SHOW dodela nagrada rock koncert od 18.00h ZABORAVLJENI FOR PLAY PRO-ROCK finale; R I B LJ A C O R B A 20.maj Nedelja dorucak i kafa, ispracaj gostiju, zatvaranje kampa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vudu 6 Napisano Maj 13, 2007 U prolazu, 96 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan MC SLOW WHEELS stize!Jedino sto ce Corba izgledati jos jadnije,posle PRO-ROCK-a,nego sto i inace jesu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Maj 13, 2007 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se ljudi dolazimo i mi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDR 2 Napisano Maj 13, 2007 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Stizemo, stizemo, nego sta!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano Maj 13, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Srki i Lotke za jedno vece e to treba izdrzati i ostati trezan OBOZAVAM IZAZOVE :twisted: mada im cesto (ne) odolim :oops: ako ubedim debelu eto nas a ako je ne ubedim ETO ME!!!! :!: :!: :!: :jos_piva: :gitarista: :redflag: :gitarista: :partyman: :soppy: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad 0 Napisano Maj 13, 2007 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe u Klenku ima najlepsi Virago u Srbiji. Pozdravi mi Bokija. Evo pozdravio sam danas bokija u tvoje ime, išao je u ns nadam se da ste se našli! U svakom sluèaju vidimo se u šapcu, nadam se da æe mo se nekako prepoznati! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2844 Napisano Maj 13, 2007 Drug član, 2755 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Dolazi i MC SREM !! Verovatno u najvecem coporu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Maj 13, 2007 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne bude kiša eto i mene, pa da se izmirimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Maj 13, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne bude kiša eto i mene' date=' pa da se izmirimo[/quote']nismo se ni svadjali, ko mi, ma jok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano Maj 13, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe u Klenku ima najlepsi Virago u Srbiji. Pozdravi mi Bokija. Evo pozdravio sam danas bokija u tvoje ime' date=' išao je u ns nadam se da ste se našli! U svakom sluèaju vidimo se u šapcu, nadam se da æe mo se nekako prepoznati![/quote'] Bio je danas na miseluku...koji lik je boki, stize sa makinom na sva mesta. Ja se nesto spremam za ispite pa sa vremenom sam tanak, tako da makinu slabije forsiram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 14, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Dolazimo, dolazimo. VIPs iz BJBikers, ponesite neku zastavu i okacite je tamo gdje sjedite, da znamo gdje je zborno mjesto za upoznavanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest SNAKESBIKER Napisano Maj 14, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se................. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Maj 14, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim i ja ! Vetj u petak, pa tju u subotu veche da se vratim za BG zbog nekih obaveza od par sati, pa kad to zavrshim opet nazad za SA, znam da provod tu traje celu notj tako da nishta spec netju propustiti u tih 4 sata koliko budem odsutna... Srdjane, a u nedelju bi mogli na Cer opet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...