dfast 446 Napisano Novembar 14, 2010 Zainteresovan, 493 postova Lokacija: NL / Bgd Motocikl: Honda Vision Prijavi odgovor kao problematičan Klasicne predrasude s jedne strane, a i ludovanje dela dvotockasa na drugoj. Nismo ni prva ni jedina zemlja koja se susrece s tim problemom, i jedino resenje je prava obuka novih i informisanje postojecih vozaca o ugrozenosti i pravima motociklista. Ali, treba neko da radi svoj posao na obe strane i na zalost, uvek se vracamo na to isto. Druga stavka, koja bi promenila tok stvari je kada bi se motocikl kao prevozno sredstvo spustio u narodne mase. Tj da registracija litarskog motocikla kosta tri puta jeftinije nego najmanjeg auta sto je realno, kao sto je slucaj recimo u NL, masovnost bi dovela do potrebnih uskladjivanja. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Novembar 14, 2010 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Uuu,al sam se uzrujao sad u pm.Neka misle sta hoce. +1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Novembar 14, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Evo nešto iz arhive, ovoj emisiji-filmu nadali smo se svi, ali nas zayebe avtor i prikaže nas kao podivljane alkoholičare, mangupe, samoubice etc... očito nam je to reputacija, drugovi. Okus po hitrosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sikiriki 148 Napisano Novembar 14, 2010 glavatar, 172 postova Lokacija: burlingame, ca Motocikl: gs500 '02 Prijavi odgovor kao problematičan xexexe, puj puj studio B. neki ljudi se rode mrtvi, za ostale tu je motor. sigurna voznja drugari 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Novembar 14, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Немам комантара........ Дискриминација.... да се сви паркирамо у масарикову? или испред факултета? и да понесемо слике са наших акција? или да нађемо девојку (студента) на ФБ па је едукујемо квалитетним садржајем да види да нас има и ''нормалних''? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Novembar 14, 2010 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Da se guska, pre nego što je pravila emisiju, provozala sa nekim na motoru drugačije bi razmišljala. Samo je dokazala kakav je propalitet od novinara! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Novembar 14, 2010 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan To je sve generalizovanje, ali na zalost ima i dosta istine ma koliko nas to bolelo. I ja sam par puta u kolima toliko poludeo na neke u motoru da mi je doslo da ih zgazim kolima i onda se vratim u rikverc i zgazim ga jos jednom. Ali to je kao kada kazemo da su svi taksisti dripci, lopine i debili. Cast izuzecima ali vecina i jeste. Kao i da su soferi vozaci busa i kamiona mentoli i pijandure i dobar deo i jeste. Kada su radili alko testove na brdo vozaca busa onih medju-gradskih ispostavilo se da je preko pola pijano za volanom cak i oni koju su vozili decu. Istina boli i jos kada se malo preuvelica onda bas boli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Novembar 14, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Evo nešto iz arhive, ovoj emisiji-filmu nadali smo se svi, ali nas zayebe avtor i prikaže nas kao podivljane alkoholičare, mangupe, samoubice etc... očito nam je to reputacija, drugovi. Okus po hitrosti Odgledao sam film i nisam imao tvoj utisak. Ali sam dobio zelju da se provozam po Sloveniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 15, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da treba uputiti protestno pismo FPN-a, i traziti da nadju i kazne odgovorne , a od studia B traziti jos jednu emisiju u kojoj bi bio revans , da dovedu te tri kamiondzije koje mi ugrozavamo i da bude nasa ekipa da prica sa njima . Bas bih voleoi da mi neki od njih objasni kako to ja sa motorom od 180 kila ugrozavam njega koji vozi kamion od nekoliko tona ? A i voleo bih da ih malko preslisam posto i ja imam saobracajnu skolu i polozene sve kategorije ( osim za autobus ) ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 15, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan ja predlazem da im posaljemo ogorceni mail i da im zapretimo da cemo da prestanemo da gledamo njihov program! cvile mi mosnice sta ko misli o meni i ne mogu da se nacudim cime se bavite i o cemu polemisete 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Novembar 15, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan ma vazno da su nas turili u reklamu za kosmodisk , i da nas cela srbija sad voli 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Novembar 15, 2010 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Poslato je protestno pismo, tj. demanti, sa zahtevom da organizuju emisiju u istom terminu i sa istom minutazom na kojoj bi predstavnici motociklista mogli da iznesu misljenje nase strane, koje je u toj emisiji grubo izostavljeno. Tekst pisma je zakacen uz poruku. Čekamo odgovor. Studio B - FPN Javna odbrana - demant.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8647 Napisano Novembar 15, 2010 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14501 Napisano Novembar 15, 2010 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan I sledecu emisiju da nas zovu, da im mi pokazemo kako se bahati vozaci cetvoroivisetockasa ponasaju prema nama, jadnim malim bajkerima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14501 Napisano Novembar 15, 2010 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Od kojih polovina divlja bas kao sto kazu, 3o% ne zna da vozi pa nervira ostale u saobracaju i ono malo sto je ostalo stvarno vozi po propisima. Jbg, tesko je opravdati ponasanje pojedinaca a kamoli vecine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Novembar 15, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Poslato je protestno pismo, tj. demanti, sa zahtevom da organizuju emisiju u istom terminu i sa istom minutazom na kojoj bi predstavnici motociklista mogli da iznesu misljenje nase strane, koje je u toj emisiji grubo izostavljeno. Tekst pisma je zakacen uz poruku. Čekamo odgovor. Dali ce odgovoriti???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Novembar 15, 2010 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam na email adresu Aleksandra Timofejeva, ocekujem da ce odgovoriti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Novembar 15, 2010 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Odgovor je stigao i to prilicno brzo, sto pokazuje jos jednom da je StudioB jedna od retko kvalitetnih medija koji se trude da objektivno izvestavaju o motociklistima. Zato sam se bas iznenadio sto su ucinili takav propust. Evo odgovora: Postovani, I zao mi je I neprijatno mi je zbog ovog sto se dogodilo u nasem program. Ja, nazalost, uopste nisam gledao tu emisiju I Vi ste prvi, pored jos par mailova bajkera koji su mi stigli, koji me je upozorio na to. Naime, emisiju FPN Javna odbrana za Studio B proizvodi Fakultet politickih nauka, I mi, urednicki, ne ucestvujemo u tom projektu. Ja sam, kao glavni I odgovorni urednik, cinjenica nadlezan I za taj segment programa, ali posto se ispred FPNa time bavi moja koleginica, ja u njihovo uredjivanje nisam ulazio. U svakom slucaju, ja sam njoj prosledio Vas mail, ona ce Vam se sigurno javiti, ako vec nije, I Vi cete imati mogucnost da se vec sledece sedmice pojavite u istom terminu I date Vase vidjenje cele price. Nadam se d ace na ovaj nacin nesporazyum biti prevazidjen. Pozdrav Aleksandar Timofejev Nakon sto sa njima dogovorimo termin i druge detalje o ucescu predstavnika motociklista Srbije, pozvacemo da pored nas gostuju i predstavnik MAS-a, kao predstavnika moto klubova i eventualno jos nekog. Idemo dalje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 15, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan extra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Novembar 15, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast Timofejevu za ovaj gest, zaista zaslužuje pohvale od svih nas. Da je sreće da ovako funkcionišu svi odgovorni na svojim mestima, mnogi problemi bi se u ovoj zemlji rešavali brzo i lako...a mnogih ne bi ni bilo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Novembar 15, 2010 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem. Ko bi rekao za ovo. Svaka cast za sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Novembar 15, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Zašto sad hvaljenje dotičnog?? Zato što se je lepo izvinio?? Pa red je, da se izvine i dan nam plati po pivo, zar ne?? Ako je odgovorni, onda neka odgovara za gluposti, a ne da se izgovara na svoje potčinjene. Ako mu potčinjeni prave gluposti, onda nije dobar šef, ybg... > Prvi utisak je najaći i gledaoci dobili su lošu sliku o nama. Može biti popravka iduće sedmice, ali glavni pečat obično ostaje. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 15, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan E Tomo, ovde kod nas je normalno ponašanje retkost tolika da nam je već u glavama označeno kao nenormalno ponašanje i kada se dogodi mi se oduševimo :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Novembar 15, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Zašto sad hvaljenje dotičnog?? Zato što se je lepo izvinio?? Pa red je, da se izvine i dan nam plati po pivo, zar ne?? Ako je odgovorni, onda neka odgovara za gluposti, a ne da se izgovara na svoje potčinjene. Ako mu potčinjeni prave gluposti, onda nije dobar šef, ybg... > E moj Tomče, nije greh zgrešiti nego je greh ne priznati grešku i ne pokajati se. A još je veći greh kad si svestan svojeg greške a ništa ne činiš da je ispraviš. Jednostavnije rečeno...jedan od najvećih grehova je GORDOST. Timofejev je pokazao da nije gord čovek i zato mu ja opraštam grešku...a za pivo ćemo se dogovoriti 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Novembar 15, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja kazem da je studio b bio na visini zadatka.. Timofejevu svaka cast, covek me par puta iznenadio prijatnom a jos sa ovim gestom i odusevio Tako se vodi jedna televizija!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...