FJCharlie 2322 Napisano Januar 18, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan neki su se danas vozali, a ja sam najzad kompletirao moju CBjku, falio mi je i nabavio sam grabrail od kolege Andrej Hotsteper-a ,pa ga je trebalo malo doterati, resio sam da ga ne farbam nego da ga osmirglam (smirgla 120,220,800,2000) i ispoliram purol pastom, i ovako je to ispalo vrednice lepo je ispalo, al bi mogao bash da ga usjajish. a onda i dekla...vile, korman, trouglove, itd itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10498 Napisano Januar 18, 2014 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan hehe, necemo sad da preterujemo, lenj sam ja previse sa to a u ostalom sve ostalo je u ok stanju, nema potrebe, jedino bi ovo strcalo, mada i nisam hteo bas onako do jaja da ispoliram da se ogledam u njemu, ovako se lepse uklapa sa ostatkom detalja na motoru koji su u ofarbani u alu boji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7223 Napisano Januar 18, 2014 Drug član, 3012 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Kofer je namontiran i atestiran... ovih dana teglio je bosh pumpu po gradu levo desno, nosio je i 5L ulja i filtere, pljeskavice i pivo... milina! Konačno je tank torba dobila naslednika! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10498 Napisano Januar 18, 2014 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Kofer je namontiran i atestiran... ovih dana teglio je bosh pumpu po gradu levo desno, nosio je i 5L ulja i filtere, pljeskavice i pivo... milina! Konačno je tank torba dobila naslednika! a ja se opet vracam na tank torbu, dok ne skupim novaca da posetim Sebu da mi uradi nosac kofera onaj sto se kaci dole na sasiju, i da kupim neki glomazniji kofer bar 48 litara ili jos bolje naku maxiju 55-icu kad bi uvatio A u medjuvremenu moram prvo neke primarne stvari da uradim: vazdusni filter, ulje, uljni filter, svecice.. odu novci dok si reko keks Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7223 Napisano Januar 18, 2014 Drug član, 3012 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam našao u NSu u motoboxu filter zraka Hiflo za 1200din... Koje će te svećice mećati? Ja bih najrađe denso... NGK mi je nekako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 102 Napisano Januar 18, 2014 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Kofer je namontiran i atestiran... ovih dana teglio je bosh pumpu po gradu levo desno, nosio je i 5L ulja i filtere, pljeskavice i pivo... milina! Konačno je tank torba dobila naslednika! a ja se opet vracam na tank torbu, dok ne skupim novaca da posetim Sebu da mi uradi nosac kofera onaj sto se kaci dole na sasiju, i da kupim neki glomazniji kofer bar 48 litara ili jos bolje naku maxiju 55-icu kad bi uvatio A u medjuvremenu moram prvo neke primarne stvari da uradim: vazdusni filter, ulje, uljni filter, svecice.. odu novci dok si reko keks Ako neces bas nesto markirano,uzmi one kofere sto prodaje Lucky Vladano - kineska kopija GIVI-ja. Meni su drugari uzeli za rodjendan,nije skup 30 e,a zaista nemam zamerku,koferche je extra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10498 Napisano Januar 18, 2014 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Znam za te njegove, ali videcu jos, najradije bi neki original. NGK svecice su sigurno super, pod uslovom da nadjes original u moru falsa A gde ima denso? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 102 Napisano Januar 18, 2014 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Kineski Givi 42 L Lik je sa foruma,ima negde i tema o tim njegovim koferima. Nahvalise ih ljudi ovde.. Velicki su onako,navodno 42 l +/- Nek je i privremeno resenje za 30 e,lako ces ga prodati posle za 20 e kad nabavis neki original Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dunja07 51 Napisano Januar 19, 2014 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA VARADERO XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Znam za te njegove, ali videcu jos, najradije bi neki original. NGK svecice su sigurno super, pod uslovom da nadjes original u moru falsa A gde ima denso? denso u24fer9 zamena za NGK CR8EH8 koristim za moju mazgicu. A koristim priliku da je predstavim CB serija 4 cilindra 400ccm i 58 hp. izvinite ako je off. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10498 Napisano Januar 19, 2014 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan upoznat sam sa tom masinom, imao je takvu jedan lik ovde kod nas, super masina, ekvivalent Suzukijevom Banditu 400 , jedna extra stvar kod CB-1 je sto nema razvodni lanac, nego zubcanike kao stariji VFR-ovi ,neunistivo A GDE si nabavio te Denso svecice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 210 Napisano Januar 19, 2014 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice svecica pre dve godine sam stavio iridium ngk doneo mi bera i do sada nisam imao nikakvih problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dunja07 51 Napisano Januar 20, 2014 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA VARADERO XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan upoznat sam sa tom masinom, imao je takvu jedan lik ovde kod nas, super masina, ekvivalent Suzukijevom Banditu 400 , jedna extra stvar kod CB-1 je sto nema razvodni lanac, nego zubcanike kao stariji VFR-ovi ,neunistivo A GDE si nabavio te Denso svecice? Kompp Co Dalmatinskih brigada 20, 11273 Batajnica, SRBIJA Tel: +381 (0)11 848-6590 Fax: +381 (0)11 848-0162 Mobilni: +381 (0)60 18 19 202 +381 (0)60 18 19 203 E-mail: office@kompp.co.rs prodaja@kompp.co.rs 870.00 din komad. Registrujes se kod njih i porucis postom i ostvarujes 5 % popusta, taman za postarinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7223 Napisano Januar 20, 2014 Drug član, 3012 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan A koja Denso ide u cb500? nisam kod kuce, nemam ovde manual... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Razi 17 Napisano Januar 20, 2014 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: N/A Prijavi odgovor kao problematičan Isto Denso U24FER9 valjda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7223 Napisano Januar 21, 2014 Drug član, 3012 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan NašO čiča manual: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7223 Napisano Januar 21, 2014 Drug član, 3012 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan A GDE si nabavio te Denso svecice? Kompp Co Dalmatinskih brigada 20, 11273 Batajnica, SRBIJA Tel: +381 (0)11 848-6590 Fax: +381 (0)11 848-0162 Mobilni: +381 (0)60 18 19 202 +381 (0)60 18 19 203 E-mail: office@kompp.co.rs prodaja@kompp.co.rs 870.00 din komad. Registrujes se kod njih i porucis postom i ostvarujes 5 % popusta, taman za postarinu. Evo i link: Denso http://www.kompp.co.rs/catalog/denso/rezervni-delovi/svecice-1/denso-spark-plug-u24fer-9.html NGK http://www.e-mass.rs/proizvod.php?idA=2007&LID=ee4aqpxhz7l5kmt Ovo bi trebalo da je NGK iridijum (nisam siguran-nagađam jer ima IX dodato u naziv, to ko uzima nek pita, proveri) http://www.e-mass.rs/proizvod.php?idA=2010&LID=ee4aqpxhz7l5kmt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10498 Napisano Januar 21, 2014 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan sad sam bas malo uporedjivao cene na sajtovima posto bi sto vise stvari da uzmem u jednoj turi, i da ne uzimam zasebno iz vise firmi pa da vise puta placam postarinu, i najpovoljnije mi je za sada ispala "Gevara motooprema" ,evo cene za CB: Filter ulja: HF 303 - 5,22e Filter vazduha: HFA 1501 - 13,66e Svecice: NGK CR9EH-9 - 9,21e Semering viljuske: Centauro 111A034FK 37x50x11 - 9,70e total 37,79e A ulje za masinu i viljuske cu uzeti iz Louis-a MOTORENOEL PROCYCLE 4-T. TEILS., SAE 10W-40, 4 L - 26eur 4 litre PROCYCLE GABELOEL TEILS., SAE 10W-20, 1 L - 10eur 1 litra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7223 Napisano Januar 27, 2014 Drug član, 3012 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan i evo snimka moje masine sa Charlijevim auspuhom http://www.youtube.com/watch?v=wtc93iNND8w To Anđelow? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Januar 27, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan i evo snimka moje masine sa Charlijevim auspuhom http://www.youtube.com/watch?v=wtc93iNND8w To Anđelow? Da da, chuo si ga letos na mojoj Kati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 268 Napisano Januar 27, 2014 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde pada sneg ponekad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10498 Napisano Januar 27, 2014 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan ovo je nedopustivo svetogrdje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7223 Napisano Januar 27, 2014 Drug član, 3012 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Pizdim kad vidim ovakve stvari... ma i kineski skuter ne sme ovako.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10498 Napisano Januar 27, 2014 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan nije sad da ce mu falit nesto (Japanac je to kvalitet ), al srce bi mi preskocilo kad bi zateko svoj motor ovako prekriven snegom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 268 Napisano Januar 28, 2014 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Vlasniku ovog to nije bitno obzirom da stoji na ulici ovako. Mislim da je lose sto nije zapusio auspuh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10498 Napisano Februar 2, 2014 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan e otkinuo sam se na ove lude brazilce Al jebeno dobro se cuje taj Coyote RS5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...