jager 3445 Napisano Decembar 13, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Superrrrrrr!! :takoje: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 13, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan doneo danas stvari u Labaratoriju, žao mi je što nisam slika. Tanjica je za ozbiljno shvatila skupljanje stvari i dva džaka su jedva stala u gepek od 124ke Takođe, poslati su meilovi u PR agencije u kojima imam kontakte i čekam odgovore, bilo bi super da se neko od firmi uključi u priču sve u svemu zahuktava se i ja jedva čekam 25ti 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Decembar 13, 2010 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Milose zmaj si od coveka Cika Arakise imate pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5948 Napisano Decembar 13, 2010 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Odgovorio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 84 Napisano Decembar 13, 2010 Architect, 339 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan I ja cekam datim za paTkovanje paketa! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Decembar 13, 2010 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Бандолеро и ја би се врло радо придружили али пошто нам је мотор "конзервиран" и спреман за зимски сан долазимо у току недеље да дамо донацију наравно и свим срцем смо уз вас који ћете ићи и улепшати новогодишшње празнике тој деци. Svratili danas do Vir-a, obavili. Deda mrazevi želimo vam lepo vreme !!! 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry 179 Napisano Decembar 14, 2010 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra (što mu dođe već danas ) će SKY da donese novce za mene i da uzne odelce ako je ostalo šta od L... nadam se da prihvatate i mene sa 50cc made in china Nego imam jedno pametno pitanje... Tačnije 2: 1. ovih dana ću dobiti neke novce od moje bivše firme, hoće da doniraju ljudi. e sad pošto će to biti sreda ili četvrtak, da donesem novce ili da uplate na račun?? 2. imam nešto i garderobe za klince, uzrast oko 4 i oko 8 godina, od sestrića malih... jel potrebno i to i ako jeste gde da donesem?? i još jedna stvar... nosiću fotoaparat i ako uspem da uzmem od drugara i kameru... tako da računajte da škljocam... imaću ruku viška pouzdrav... 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5948 Napisano Decembar 14, 2010 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da uplate na račun, ionako sve donacije idu na račun. Već se zahuktava i akcija pomoći Domu u Kulini tako da je garderoba (oprana i sređena) vrlo poželjna. P.S.: Hvala komšija za novi smajlić, o'ma sam ga met'o u potpis Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Decembar 14, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ovaj novi deda-mraz smajlić prekoračio brzinu jel može malo sporije 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4818 Napisano Decembar 14, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6012 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Uplatio alexanto danas. Da li je izvodljivo da se nađemo u Laboratoriji pa odatle pred Skupštinu? Došao bih preko Titela pa ste mi usput... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 14, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je zena utovarila neki dzak sa stvarima,opranim poslaganim, vidimo se drugari 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5948 Napisano Decembar 14, 2010 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Uplatio alexanto danas. Da li je izvodljivo da se nađemo u Laboratoriji pa odatle pred Skupštinu? Došao bih preko Titela pa ste mi usput... Naravno druže! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drugsef 137 Napisano Decembar 14, 2010 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Jagodina Srbija Motocikl: Moto Guzzi V35 custom Moto Guzzi California Jackal V11 Prijavi odgovor kao problematičan Narode jedno pitanjce, Da li u Sremcici ima dece i mladje od skolskog uzrasta jer imamo zena i ja od nase dece divnu garderobu koja nije iznosena i poklonili bi nesto od toga ako odgovara . to je za uzrast do 8 godina za devojcicu i za decaka do dve godine. Sve je cisto ispeglano i celo. 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 160 Napisano Decembar 14, 2010 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Jel se pare mogu direktno dati u AS ili Laboratoriji? Mogu se pokloniti i stvari, ondosno odeca, jel tako? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Decembar 14, 2010 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, nase humanitarne novogodisnje, odnosno uskrsnje akcije su sira prica i obuhvataju i Dom za decu u Kulini. Tamo su struktura sticenika ali i potrebe takvi da prakticno za tamosnje potrebe prikupljamo odecu a ne za Sremcicu. Moze se poneti ili poslati garderoba svakako, oprana i ispeglana, a cisto da ne bude zabude, to je za Kulinu gde se ide prema trenutnom dogovoru sredinom Januara. Prilozi se mogu predati u Viru ili Laboratoriji svakako. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Decembar 14, 2010 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Бандолеро и ја би се врло радо придружили али пошто нам је мотор "конзервиран" и спреман за зимски сан долазимо у току недеље да дамо донацију наравно и свим срцем смо уз вас који ћете ићи и улепшати новогодишшње празнике тој деци. Svratili danas do Vir-a, obavili. Deda mrazevi želimo vam lepo vreme !!! ...морам да додам да би свако од нас чланова требао и ако не може да иде конкретно у Сремчицу да да донацију од тих 1000 дин...као што рече @kochaMatori то је људи само 7л бензина толико и ја знам...хи,хи...а са друге стране моја сестра која није члан нашег форума је послала по нама пакетић када је чула о чему се ради......мислим да треба што више људи да буде информисано о овој дивној акцији и да би учествовали без обзира да ли су чланови или не. п.с. Ево @kochaMatori за вас је @Bandolero направио спорију верзију Деда мраза..... 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5948 Napisano Decembar 14, 2010 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si, košminice A meni se više sviđa onaj turbo Deda Mrazić Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Decembar 14, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast Bandolera, kod tebe nema da fali Hebi ga, ovi mladji kao što je Arakis vole na brzaka a mi matori volimo to natanane. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Decembar 14, 2010 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan ...захваљујем од срца...... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Decembar 15, 2010 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi, moze mala pomoc.. naime, nakon sto sam progurao vest kroz novine u kojim radim, i danas smo dodali jos jednu vest za brojevima ziro racuna, javili su se neki iz kolektiva koji bi pomogli u gardarobi... e sad, ja se i po ovim zimama vozim motorom pa nemam mogucnost d alicno odnesem, a oni su prilicno zauzeti poslom u dnevnim novinama (od 9-19) pa sad od mene ocekuju da im organizujem neko preuzimanje njihove donacije... A pri tome, isti problem imam i ja, nikako da ugrabim slobodno vreme da donesem svoj skromni doprinos... Na kraju izlaganja, pitanje, da li neko kolima prolazi kroz grad oko 12-13 pa da ponese tu garderobu i moje parice? Fala 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry 179 Napisano Decembar 15, 2010 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan do kraja nedelje donosim par džakova garderobe, što za klince, što moje... pozdrav!! 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dingdong 15 Napisano Decembar 15, 2010 U prolazu, 83 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xt600e Prijavi odgovor kao problematičan Uplatio sam juče malo sa firme PRIMA TRGOVINA 2000 D.O.O. a danas ako stignem i odelo da uzmem biće ok 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Decembar 15, 2010 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, E ljudi, moze mala pomoc.. naime, nakon sto sam progurao vest kroz novine u kojim radim, i danas smo dodali jos jednu vest za brojevima ziro racuna, javili su se neki iz kolektiva koji bi pomogli u gardarobi... e sad, ja se i po ovim zimama vozim motorom pa nemam mogucnost d alicno odnesem, a oni su prilicno zauzeti poslom u dnevnim novinama (od 9-19) pa sad od mene ocekuju da im organizujem neko preuzimanje njihove donacije... A pri tome, isti problem imam i ja, nikako da ugrabim slobodno vreme da donesem svoj skromni doprinos... Na kraju izlaganja, pitanje, da li neko kolima prolazi kroz grad oko 12-13 pa da ponese tu garderobu i moje parice? Fala Pozdrav, nase humanitarne novogodisnje, odnosno uskrsnje akcije su sira prica i obuhvataju i Dom za decu u Kulini. Tamo su struktura sticenika ali i potrebe takvi da prakticno za tamosnje potrebe prikupljamo odecu a ne za Sremcicu. Moze se poneti ili poslati garderoba svakako, oprana i ispeglana, a cisto da ne bude zabude, to je za Kulinu gde se ide prema trenutnom dogovoru sredinom Januara. napisah vec, za garderobu nije zurba tolika, pa cete verovatno naci vremena da neko prebaci to tokom decembra ili pocetkom januara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2686 Napisano Decembar 15, 2010 Braveheart, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan zaboravili ste sebu011 evo dodacu ja... 1. Tomerc 2. KochaMatori 3. Scuba 4. Pera 5. Kiro 6. Arakis + Goca 7. Đunta 8. Maybemira 9. Lancia88 10. thelord 11. Vuja 12. Loshmi Capo 13. dr.Bane 14. Peki 15. srdjan73 16. Zoltan 17. RS 18. Sasha P 19. Hitman + Hitmanka 20. Boki.64 21. Vlajko 22. Popsy 23. nntom 24. ivan1979 25. Six i Bilja 26. Pittatore 27. jager 28. Charuga 29. BusMan^ 30 Џокс и Виолета 31. djomla 32. Brmbrm 33. MilosSani 34. mrle 35. Horny 36. Dzambo 37. Lazic 38. Zextreme & Dee 39. Sky 40. Mojsa 41. sale-kum 42. x ray 43. Nadalina- ovaj, ko me vozi? 44. Valentino Rossi... ovaj... Pablo 45. Cica suvozacica Valentina Rosija i Natasa 46. Caponord 47. S@le 48. M a R k o 49. Vlada GS 50. toske 51. brm-brm 52. Severian 53. IvanS. 54. Marko011 55. Ljadza 56. radoica + suvozacica 57. KIKA-Viktorija 58. vladacbrpc25 59. Vlada#4 60. Sinclair 61. Svemirko 62. Almighty + Snez@ 63. Dzolaja 64. Kanjo 65. castor 66. drugsef 67. Nix 68.Dragan66(stigo motor...) 69. nikola86 70. Djole 71. shejtan 72. Zeus 73. Brkić 74. FJCharlie + Devojchica 75. NOTORIOUS 76. Hacky i Marina 77. Vule 78. Zvonmi 79. Vladimir J 80. ZikaBMW 81.Dule 89 82. Ding Dong 83. Miskomi 84. Djoki 85. Kica_kingbg 86. Beverlysta 87. Seba011 88. Biker Boy + 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Decembar 15, 2010 (promenjeno) Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan do kraja nedelje donosim par džakova garderobe, što za klince, što moje... pozdrav!! Bravo Harry majstore Prelažem ti da u vezi dostave te donacije predhodno kontaktiraš Trinity radi dogovora. Promenio Decembar 16, 2010 član kochaMatori Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...