peconi 538 Napisano Decembar 23, 2010 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750S Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ,ja nikako nisam mogao da donesem prilog ovih dana, pa sam mislio to sutra tj danas da uradim .Posto sam slobodan ceo dan, mogu da dodjem i pomognem oko paketica i ujedno dam prilog, naravno ukoliko tamo necu samo da pravim guzvu i smetam? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Decembar 23, 2010 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jel treba kakva pomoć oko pakovanja paketića... Sutra sam manje-više dokon, SKY takođe, pa ako možemo kako pomoći, tu smo... Ho Ho Hooo drugari... Pomoć uvek dobrodošla, tako da se vidimo u VIRu u 19h Bane? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2436 Napisano Decembar 23, 2010 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, da li sam ja toliko ćorav ili nigde ne piše kakva je satnica u subotu? U koliko sati je okupljanje itd... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Decembar 23, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, da li sam ja toliko ćorav ili nigde ne piše kakva je satnica u subotu? U koliko sati je okupljanje itd... Pise, ali evo ponovo jer je mnogo postova pa se izgubi: Odlazak u Sremčicu: a) Okupljanje na platou ispred gradske skupštine od 10h do 10:45h. b) Formiranje kolone 10:45h c) Polazak kolone u 11:00 h d) uključuje se u Bulevar Kralja Aleksandra u smeru ka raskrsnici sa Kneza Miloša. e) Kneza Miloša do odvajanja ka Sajmu. f) Odvajanje desno prema Sajmu. g) Bulevarom Vojvode Putnika preko raskrsnice kod Ade, na Obrenovački put. h) Obrenovačkim putem do raskrsnice za Železnik. i) Levo ka Železniku i potom ka Sremčici. j) Očekivano vreme stizanja u Sremčicu je 11:45. Povratak iz Sremčice: a) Boravak u Domu Sremčica do 11:45h do 12,30h b) Formiranje kolone: 13,45h c) Polazak kolone: 14h d) Kolona se vraća istom trasom iz Sremčice ka gradu e) Ručak traje od 14,45h do 16,30h nakon čega se učesnici razilaze i individualno vraćaju svojim kućama. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Decembar 23, 2010 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan OBAVEŠTENJE paTkovanje paketića je večeras 23.12. u VIRu od 19h Bilo je malo premeštanja vremena početka akcije iz razloga rada auto škole ali smo na kraju uspeli da izorganizujemo da početak bude u 19h kao što je i ranije najavljeno 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Decembar 23, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan OBAVEŠTENJE paTkovanje paketića je večeras 23.12. u VIRu od 19h Bilo je malo premeštanja vremena početka akcije iz razloga rada auto škole ali smo na kraju uspeli da izorganizujemo da početak bude u 19h kao što je i ranije najavljeno 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Advokat 25 Napisano Decembar 23, 2010 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 106.(ako sam dobro ispratio) - Advokat Vidimo se! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Decembar 23, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan e) Ručak traje od 14,45h do 16,30h nakon čega se učesnici razilaze i individualno vraćaju svojim kućama. Kakav rucak???? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Decembar 23, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Moj irvas je dobio danas i rogove Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Decembar 23, 2010 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan 106.(ako sam dobro ispratio) - Advokat Vidimo se! Cisto da bi i drugi ispratili i da se ne pogube, a i preglednije je kopirajte spisak od 100 pa nadalje. 100. Urban Cruiser 101. MarkoTenere 102. Marokanac 103. PoČetnik 104. MIHO 105. Toma & Aleksa 106. Advokat 107. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Decembar 23, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan e) Ručak traje od 14,45h do 16,30h nakon čega se učesnici razilaze i individualno vraćaju svojim kućama. Kakav rucak???? Uobicajen. Nista posebno. Kao prosle godine Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5058 Napisano Decembar 23, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6032 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Laboranti, kada je predviđeno kretanje pred Skupštinu? Znam da je ranije napisano ali čisto da se potvrdi, ipak mi treba sat vožnje do Vas... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6117 Napisano Decembar 23, 2010 Svakom po zasluzi, 12436 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Do 8:30 se skupljamo, pijemo kafu, jedemo ratluk i oko 9:30 krekećemo ka Skupštini Višnjička 84, Karaburma. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Decembar 23, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno ću vas napustiti pre 9:30 da bih u to vreme bio pred skupštinom. Arakis ima ključ pa nek zamandali vrata. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Decembar 23, 2010 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da cete sutra biti u Labosu,ja kupio 3 kutije caja da se zagrejemo pred polazak. Donosim sutra. Nije nesto ali da se ima na meniju pored kafe. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Decembar 23, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Dolazimo ja i Mikele na kafu u Labos. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Decembar 23, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Ja sutra u toku dana javljam jel dolazim kolima ili ne.Nadam se da cemo se videti,ne bi bio red da propustim DM akciju PS: Posto do poslednjeg momenta necu znati da li dolazim,kako mogu da ucestvujem?da dam pare pred skupstinom,donesem neko pice za tamo,bilo sta? PPS:sutra ima da prekrstim skuter rakijom,pa ako upali eto me sa njim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Decembar 24, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Другари, жао ми је што нећу са вама моћи испратити и ову акцију али знајте да ћу мислити на вас .... Поздравите много дечицу, обрадујте их мало више него прошле године и уживајте у суботњој вожњи као никад до сада 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Decembar 24, 2010 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan .....у ВИР-у на паковању синоћ било супер.....ушили смо и Кинезе брзином......поздрав за све саборце од синоћ.....поготово за оног преко пута мене задуженог за рум-касато tetkaScubu 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6117 Napisano Decembar 24, 2010 Svakom po zasluzi, 12436 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Tako ste bili brzi da dok sam ja stigao oko 21h bilo sve završeno a akcijaši otišli kućama Izvinite što nisam mogao da dođem, baš mi je žao što nisam pravio gužvu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4208 Napisano Decembar 24, 2010 Ne silazi, 6578 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Izvinite što nisam mogao da dođem, baš mi je žao što nisam pravio gužvu I ja bio zauzet a i reko da ne pravim gužvu. Juče probo odelo, stao, doduše knap. Oprez jer je odelo vrlo tanano i ako se malo zapne prstom, probije se. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6117 Napisano Decembar 24, 2010 Svakom po zasluzi, 12436 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan E kad si se ti (iako si dosta smršao ) stao u odelo ondaK nema više dilema Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8643 Napisano Decembar 24, 2010 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto sam zet iz bloka 45, kada bi se našli negde u blokovima? OMV do 9:30h? Ispred VIR-a? Hajde da se dogovorimo i prebrojimo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Decembar 24, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan evo i snimka od Temerinaca uzivajte u decijim osmesima sutra a u nedelju akcija u NS Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano Decembar 24, 2010 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan > > ZEM-DEDA MRAZEVI > Humanitarna akcija motociklista Deda Mrazeva > > BEOGRAD, 24. decembra 2010. (Beta) - Tradicionalna humanitarna akcija > pod nazivom "Moto-Deda Mrazevi za pomoch Domu dece i omladine ometene > u razvoju u Sremccici" pocceche sutra okupljanjem motociklista â?" Deda > Mrazeva, na platou ispred Gradske Skupsstine. > > Organizatori akcije - Asocijacija Motociklista Srbije (AMS) i BJBikers > moto-zajednica - najavili su da che pre odlaska u Sremccicu obradovati > i najmladje Beogradjane. > > Njih su pozvali da sutra dodju ispred Gradske Skupsstine gde che u 10 > sati pocceti podela novogodissnjih paketicha i igraccaka i druzzenje > sa motociklistima. > > Nakon toga stotinu motorizovanih Deda Mrazeva krenuche u koloni ka > Sremccici, gde che i tamossnjiim sstichenicima urucciti novogodissnje > poklone. > > Ovu humanitarnu akciju motociklisti organizuje ccetvrti put za redom, > svake poslednje subote u godini. > > (Kraj) rpe > Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...