Alekre 12714 Napisano Novembar 1, 2010 Ne silazi, 7367 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da je vecina vas izmenjala dosta motora, pa me zanima sa kojim ste imali najbolja iskustva? U smislu cena/pouzdanost sto se eksploatacije tice? Licno mislim da su se najbolje pokazale neke starije masina na princip, slavinica, karb, AC Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Novembar 1, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Najpouzdanija jeftina masina je bio MZ, mada kada bolje razmislim, pre 20 godina MZ i nije bio tako jeftin. Narocito ako se uzme u obzir da si klinac od 15-16 leta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Novembar 1, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Honda i posle Honde mmm Honda 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Novembar 2, 2010 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan Honda i posle Honde mmm Honda ha ha reče neko i sede na suzuki... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6391 Napisano Novembar 2, 2010 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Tomos T-15. Ni jedan motor koji sam imao se nije kvario, a pogotovu me ostavljao na putu, ali je ovaj Tomos bio najjeftiniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8565 Napisano Novembar 2, 2010 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan MZ i . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krle 0 Napisano Novembar 2, 2010 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd -Dorcol Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki GPZ 500 S,najjeftiniji i najpouzdaniji motor za 1200-2000 EUR-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1865 Napisano Novembar 2, 2010 Drug član, 2861 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan APN4 ili ATX na standardu večiti motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MALI DIKTATOR 203 Napisano Novembar 2, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Necu da ti kazem celavi!!! Motocikl: GPZ 500S Prijavi odgovor kao problematičan Uvek sam vozio jeftine.a pouzdane motore Tomos automatik,APN 4,MZ 251 i trenutno GPZ 500S. Na MZ-u me malo mucio menjac (druga ili treca brzina),a ostalo sve bez mane 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Novembar 2, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan samo honda 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10503 Napisano Novembar 2, 2010 Hronični Motociklopata, 7327 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan iz ranijih dana izdvojio bi MZ 125-250 ,al ipak Suzuki GS 500E je na mene ostavio najjaci utisak, zakon motor za malo para Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Novembar 3, 2010 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan vespa LML 150ccm ,vozio godinama bez ikakvih problema... princip sedi i vozi ... odrzavanja skoro i da nema, mazga jedna izdrzljiva u svim uslovoma i kraljica jednog vremena... jeftina, pouzdana i dugotrajna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Novembar 3, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Jevtina...HYOSUNG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Novembar 3, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Honda i posle Honde mmm Honda ha ha reče neko i sede na suzuki... Hmm pa dobro de Stara ljubav zaborava nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OXYGEN 1 Napisano Decembar 6, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: Centralna Srbija Motocikl: bicikl SCOTT, 1ks, manual, air cool, naked :)) Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek nemam masinu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Decembar 6, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan APN6 i XJ900F. Ne znam koji je jeftiniji i pouzdaniji.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 56 Napisano Decembar 6, 2010 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan Ako nisi probirljiv i protivnik kineza onda Qingqi Supermoto 200, dobar odnos cene i kvaliteta. A ako jesi onda Suzuki GS 500 E 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6682 Napisano Decembar 6, 2010 Ne silazi, 6558 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljam sta bi Alekre da cuje Al' ne pisem ovo zbog toga. Vespa,Vespa,Vespa. Verujem da je njena vrednost danas u Srbiji manja,ali svojevremeno nikako nije mogla da se svrsta u jeftinije.Ima ih sigurno izbudzenih i nakrpljenih,ali definitvno tvrdim i potpisujem ako treba,da ce posle ozbiljne generalne reparacije dugo,dugo da sluzi.I tako zakrpljena sigurno radi Nek je spora,mnogima cak i ruzna (to postujem,al' ne mogu da razumem),zastarela i kako god jos hocete...apsolutni je sampion u dugotrajnosti.Ne treba ja to mnogo da tvrdim,mislim da je dovoljan pokazatelj to sto je i dalje (posle kratke pauze-u originalnoj verziji)u proizvodnji prakticno neizmenjena. Moze lepo i da se natovari.Ima cak i rezervni tocak.Odavde do kraja sveta i nazad,bez problema,sa puno sarma i svaler gas uz prepoznatljivi POM-POM-POM i auspuha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Decembar 6, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha XT definitivno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Decembar 6, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Jeftin je sirok pojam Alekre. Meni je moj motor bio jeftino kad sam ga uzo. Nekome bi to bilo mnogo. Lepo reci cifru sa kojom baratas pa da ti preporucimo motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12714 Napisano Decembar 6, 2010 Ne silazi, 7367 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam ja sta cu, nego me zanimaju iskustva drugih ljudi Ja sam vec pikirao svoj bajk i cim prodam skuter idem po njega tako da... Bice to suprise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Decembar 6, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Reci makar klasu (sport, enduro, klasik...). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Decembar 6, 2010 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan XT 600. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Decembar 6, 2010 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan kawasaki KLE. neunistiva makina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Decembar 7, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Najjeftiniji motor koji sam imao,a isto tako pouzdan kao nijedan do sada je bio IZH Planeta 5 350ccm 1995godiste. U vreme besparice,a ja klinac ustekam pare od uzine za taman 2l goriva i to u flasi kod svercera,trcim kuci da upalim moju rusku masinu,ali je problem bio pare za ulje za mesavinu.E tu na scenu stupa moj drugar ciji je brat imao mehanicarsku radionicu,i onda pun gas do njega da na 2l svercerskog razblazenog supera dolijem 200-300 grama preradjenog ulja koje su oni uvek imali kad nekom menjaju u autu. Tako da je taj motor ostao meni u najlepsem secanju,zato sto je vozen i sa cistim superom i sa mesavinom od preradjenog ulja(non-stop) i nikad se ugasio nije i nikad me ostavio nije,a bio je prava zver > 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...