zextreme 1283 Napisano Januar 25, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da ima bolje od te kanturine koja se naziva TA!!! :moto3: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5939 Napisano Januar 25, 2011 Svakom po zasluzi, 12419 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Aha, jeeeste... Kad je Đunta kupio TA znači to je vrh, br'te Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 25, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da ima bolje od te kanturine koja se naziva TA!!! :moto3: djunto,lazu te! zavidni su na tvome "silver bulletu" !! ovim putem bih otvorio konkurs za naj ime naj motora ovih prostora,moj predlog sam izneo!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 25, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan ...Siludjer... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Januar 25, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan expres lonac! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17014 Napisano Januar 25, 2011 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3642 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad videh da si se "motorizovao". I da si odmah "overio" početak sezone. Čestitke i na jednom i na drugom. Jesi nas udavio sa kupovinom ali smo svi nešto iz toga naučili. Ja sam TA kupio tačno godinu dana ranije (20.01.2010.). A "overio" sam ga četiri dana kasnije na ledu. I to je to što se malera tiče. Vozim ga bukvalno svakodnevno i u svim vremenskim uslovima. Prošao sam oko 12.000 km. Uglavnom u društvu supruge i najčešće pod punim opterećenjem (koferi, torbe, vreće, šator, ranci ...). Odabrao si najbolji model motora. Nek ti je sa srećom i da se duuuugo voziš. Voleo bih i da se sretnemo i upoznamo. Pozdrav. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4179 Napisano Januar 25, 2011 Ne silazi, 6542 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan a za liniju ne sekiraj se, samom vožnjom motora se mršavi Zavisi sa kim se vozi... Ja se nadam sa svima Vama. Pa i Dinastiaj je imala kraj.. a ne Djuntina kupovina carstva.. Ja sam bio ubedjen od samog pocetka da ces uzjahati nesto valjano.. kad-tad.. Doduse da te nismo kinjili i da je bilo svega nekoliko stranica.. veliko je pitanje dal bi se sad drndao po ledu Tako da smo spremni na U sreci i veselju da se vozate puno kilometara.. p.s. a sledece sezone trazimo veci, bolji, brzi.. lepsi.. tako to ide Istina. Pošto sam prošlu BJB žurku promašio misleći da je u subotu, sad sam opet zamalo permutovo misleći da je u prošlu subotu i planiro da uzmem motor taj dan pa da teram na žurezu, jer ako bi došo bez motora ne bi osto živ. E kad se i Popsy obradovao mada si pazario Hondu onda znaj kako smo ovo svi željno isčekivali... Vala, i ja sam očekivao sa velikim nestrpljenjem iako sam bio veoma strpljiv u birkanju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4179 Napisano Januar 25, 2011 Ne silazi, 6542 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Hahahah, pa nisam imao pojma da si ti ovako dugo i detaljno tražio motor... Ja sam ti već sve rekao, sve najbolje i da te služi kao mene, a ja odoh u neki 2. fazon, da ne kažem bolji! o/ Pa da nisam tako dugo tražio, ne bi ti išo na "bolji". Jel si ovo na smajliju ti kako razbijaš maler? Ja razbi odma a ti gledaj kad i kako ćeš. Nisam sujeveran al ponekad me uvati ta praznoverica i baš sam razmišljao na tu temu, ne konkretno sinoć, al čim sam usto, odma sam bio veso i nasmejan, reko prođe maler. Tadija ti mora da si mnogo dobar čovek i prodavac kada si imao tu čast da naš predobri i prepošteni Mile kupi motorin od tebe? A to što pišeš da sad ideš na nešto bolje...ne verujem, zar ima nešto bolje od Transalpa?? Tadija je jedan odličan momak. Jednostavno je sve ispričao i rekao i tako se ispostavilo na kraju, znači bez ikakvog detaljčića prećutanog. To se na žalost kod nas ne poštuje i ne ceni. I izuzetno je pozitivan i ta njegova dobra energija će se verovatno preneti i meni jer sam zaista sa radošću seo na motor, a tako nas i supruga dočekala što je mnogo važno. Aha, jeeeste... Kad je Đunta kupio TA znači to je vrh, br'te Naravno da ima bolje od te kanturine koja se naziva TA!!! :moto3: djunto,lazu te! zavidni su na tvome "silver bulletu" !! ovim putem bih otvorio konkurs za naj ime naj motora ovih prostora,moj predlog sam izneo!! Ja nisam brendoman ili ti sektaš. Al ako Vi tako cenite, nemam ništa protiv. Nemoj samo da srebrni metak ima narkomanski značaj. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Januar 25, 2011 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na "sivonji" :takoje: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4179 Napisano Januar 25, 2011 Ne silazi, 6542 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad videh da si se "motorizovao". I da si odmah "overio" početak sezone. Čestitke i na jednom i na drugom. Jesi nas udavio sa kupovinom ali smo svi nešto iz toga naučili. Ja sam TA kupio tačno godinu dana ranije (20.01.2010.). A "overio" sam ga četiri dana kasnije na ledu. I to je to što se malera tiče. Vozim ga bukvalno svakodnevno i u svim vremenskim uslovima. Prošao sam oko 12.000 km. Uglavnom u društvu supruge i najčešće pod punim opterećenjem (koferi, torbe, vreće, šator, ranci ...). Odabrao si najbolji model motora. Nek ti je sa srećom i da se duuuugo voziš. Voleo bih i da se sretnemo i upoznamo. Pozdrav. Moram da priznam da sam pažljivo čitao tvoju temu koja me je i usmerila i skratila početnih muka. Raduje me tvoja konstatacija da smo svi i doprineli i naučili po nešto, ako ništa drugo, ono da sam ja davež i da me se treba paziti. Uskoro očekuj da te smorim za vizir, plus što ja imam ideja još. Imam i ja nameru da se vozam sa suprugom, isto ko ti, pa će biti prilike da se upoznamo, biće mi čast. A za overavanje, pa ko zna zna. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5939 Napisano Januar 25, 2011 Svakom po zasluzi, 12419 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Prva prilika može biti Vaskršnja vožnja do Kuline kao i prošle godine kad sam i ja upoznao Žiku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4179 Napisano Januar 25, 2011 Ne silazi, 6542 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ne ide da baš svakog ciram, ionako mi je zamereno da previše postujem. Svima puno hvala, mnogo me raduju Vaše čestitke koje me pune dobrom energijom koja nam je potrebna svima sve više. Pokušavam da uzvratim "dobrim" i šaljivim ćaskanjem, makar i na moj račun.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Januar 25, 2011 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Matori super ti je masina, de dodji do Banja Luke na Cevape i HEKTAP, al nemoj dok snijeg ne ode.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4179 Napisano Januar 25, 2011 Ne silazi, 6542 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Prva prilika može biti Vaskršnja vožnja do Kuline kao i prošle godine kad sam i ja upoznao Žiku Prošle sezone sam položio 31 marta, dozvola I aprila al bez šale, ove godine čim se malo posuši i otopli, vozam. Tero bi ja i sad, nego nema pantalona mog broja. I nadam se Rajko da ćemo čim pre zajedno na neku lokalnu turicu što pre. Ako mogu da pomognem u reparaciji tvog motora, zovi me bez ustručavanja. Umem ja dosta da uradim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4179 Napisano Januar 25, 2011 Ne silazi, 6542 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Matori super ti je masina, de dodji do Banja Luke na Cevape i HEKTAP, al nemoj dok snijeg ne ode.. Ja sam deo mladosti provodio u tondašnjoj Bosni i rado ću opet. Hvala na pozivu, šta je HEKTAP. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5939 Napisano Januar 25, 2011 Svakom po zasluzi, 12419 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Mile, u Labosu su vrsni majstori i dobri drugari tako da nema zime ali pomoć je uvek potrebna, samo ja da se opravim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 844 Napisano Januar 25, 2011 Drug član, 873 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Sve cestitke i nek je sa srecom!!! Takav entuzijazam i ne zasluzuje manje... Masina prede... A Sauntrack za klip je fantastican! Naravno, nemoj ni da pomisljas da se izvuces bez kompletnog opisa motora, sa ovih par slicica, please! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Januar 25, 2011 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Haleluja Džizes, postoji motor za ovog čoveka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4179 Napisano Januar 25, 2011 Ne silazi, 6542 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Mile, u Labosu su vrsni majstori i dobri drugari tako da nema zime ali pomoć je uvek potrebna, samo ja da se opravim Sve stoji, al nisu dobra zakerala ko ja,. Oparvićeš se sigurno, žilavi smo mi momci od pedest i neke. Sve cestitke i nek je sa srecom!!! Takav entuzijazam i ne zasluzuje manje... Masina prede... A Sauntrack za klip je fantastican! Naravno, nemoj ni da pomisljas da se izvuces bez kompletnog opisa motora, sa ovih par slicica, please! Danas ne sigurno, zauzet sam, sutra preksutra kad ga detaljno operem. Haleluja Džizes, postoji motor za ovog čoveka Ovo je samo korektan polovan motor sa normalnim odnosom prehodnog vlasnika, sasvim uobičajeno il bi tako trebalo da bude. Jednostavno, nije zapušten iako traži sad malo sređivanja uglavnbom kozmetičke prirode. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Januar 25, 2011 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Matori super ti je masina, de dodji do Banja Luke na Cevape i HEKTAP, al nemoj dok snijeg ne ode.. Ja sam deo mladosti provodio u tondašnjoj Bosni i rado ću opet. Hvala na pozivu, šta je HEKTAP. Kako sta je, pa Pivo cojece! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Januar 25, 2011 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Djunta ne pije pa zato ne zna da je to pivo ali ima vremena naucice Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4179 Napisano Januar 25, 2011 Ne silazi, 6542 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Djunta ne pije pa zato ne zna da je to pivo ali ima vremena naucice A ima i koga da vodi sa sobom da se ne obruka.. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivanovic typhoon 80 0 Napisano Januar 25, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd, Rakovica Motocikl: Piaggio typhoon 80 Prijavi odgovor kao problematičan A kamerman i montazer? Mile osim sto studiozno bira motor on vodi i profi ekipu da to i ovekoveci. Svaka cast i Mojsi koji sve to obelezi. Vidi se da radi svadbe. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Januar 25, 2011 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor...puno kilometara.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1406 Napisano Januar 25, 2011 Drug član, 1942 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke i od mene. Puno lepih kilometara ti zelim. PS Kad Tadija bude prodavao sledeci motor dovoljno je da u oglasu stavi- prosli sam prodao Djunti 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...