ranko 211 Napisano Januar 24, 2011 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan djunto mori... nisam hteo da ti i ja sipam so na rane ali... sad mi zao sto te i ja nisam nervirao pa da ti jos lepse bude... znas i sam da sam sekta ( :BMW1: ) ali ... skidam sajkacu na izboru !!! ps. znas kako smo se na samom pocetku mlatili sa kacigama... pa zato i pitanje ( todalni off ali neces zameriti )... jel imas antifog vizir ili ne? ja nemam pa me cisto interesuje dal je bas samo po ivicama maglio? pps. dabogda obisao svet !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boyze 59 Napisano Januar 24, 2011 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: livno bih Motocikl: xt600 Prijavi odgovor kao problematičan sretno i puno kilometara želim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Januar 24, 2011 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan E Bata Mile svaka čast. Vredelo je čekati. Motorče je prelepo (na gazdaricu). Sad kad ti Scuba bude nakačio Rajkove gedgete ima da bude još lepši, a moraćeš i da poradiš na sebi da ne brukaš motorče To što si se rešio da ga po ovom vremenu sam doteraš do kuće, dovoljno govori o stanju u kakvom je. Jedino što će ti možda zameriti ovi sektaši sa AT i ST koji kače slike o vožnji po zimskom vremenu vremenu. Teško da bi se poverovalo u ovakvu vest da ne beše mojsino snimka. Neka ti je sa srećom vožnja i dugo i prijatno se osećali na nemu. Žpveće ova tema još ohoho. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Januar 24, 2011 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ha ha.....kakav nesmotreni zavrsetak jedne jako smerne, strpljive i pazljive potrage za motorom. Da budem iskren, nisam verovao da ce se zavrsiti....a zavrsilo se. I to kako!!! Cestitam, svidja mi se kako izgleda. Da se vozite u zdravlju i radosti.....i jos jedno-OPUSTI SE! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4179 Napisano Januar 24, 2011 Ne silazi, 6542 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Dragi moji prijatelji, nema toliko plusića na forumu kojima bi simbolično mogao da iskažem zadovoljstvo druženjem sa Vama. Svima hvala za sve savete koji će mnogima biti od koristi, za sve "prozivke" koje su bile samo dodatni podstrek. Ja sam izabro svoj put prema ličnom afinitetu, a neko drugi će spoznati svoju strast u nečem oprečnom. Hvala za sve lepe želje koje ću nadam se delom ispuniti druženjem sa Vama. Nikome se neću izdvojeno zahvaliti, čak ni po azbučnom redu ili paparacu koji mi "uvali" prva 2 točka, bila bi nepravda. Carstvo privoljeno a sad treba carevati tako da će tema živeti bilo ovako ili kroz neki drugi žanr. Počeo sam da listam onaj sajt o TA modifikacijama, onih 700 i kusur strana, mom vrsniku Arakisu već najavio gadžetovanje ne samo da prekrati vreme oporavka, već uistinski. Odgledo serijal Xcross Siberia, otpočeli sa uživanjem supruga i ja Long Way Down...pa ako bude para biće putešestvja, prva ozbiljna tura Transilvanija, nisam kampovao od momačkih dana. Veliki motor traži i veliku umešnost vozanja pa moram ponovo u školicu koja će nadam se ove godine biti još kompletnija i bolja, a valjda će i neki od opakih momaka sad prihvatiti da me/nas poduči naprednijim tenikama vožnje, (uz revanš skuterom), ukjljučujući i of road čiji pred čas imadoh večeras. Ne bi mogo sa Frija na TA da ne beše kursa. Drago mi je da je tema budila veliko interesovanje sa nadom da je ukazala na niz aspekata oko izbora vrste motora i uvek problematične nabavke polovnjaka. Nastaviće se... (@Ranko- kaciga ima anti fog, mislio sam da će biti problema sa magljenjem jer je mraz a ja dodatno opterećen strahom vruće ubrzano disao. Samo se malko pri dnu vizira javljalo lagano magljenje a kondenz van njega. Ovaj vizir nije dobar, fabrički previd, al je izašao novi koji ima dihtung između ploča i biće mi zamenjen početkom sezone kod uvoznika, nisam hteo da ga mećem na kraju sezone.) 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4734 Napisano Januar 24, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6007 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Đunta prijatelju moj - druže !!! Radost veliku što pazari motor mi malo muti spoznaja da se ova tema zvršava...Uhh, suza suzu stiže nije lako izdržati... Jedino što ti ostaje sad kad si nas navukao na ovu carsku temu, pošto si se privoleo Transalpu da lepo temu primenuješ u "Kako carujem na Transalpu" :jee: Neka te služi kako si zamislio i neka te odvede na mnoga lepa mesta ( i da te sa njih vrati kući bezbedno ) Puno sreće na novoj makini prijatelju ! a za ono... ...već ćemo se dogovoriti... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Januar 24, 2011 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan pridruzujem se cestitkama!!! stooo hiljadaaa milioooonaaaaa kilometaraaaaaa u zdravlju i veselju! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tadija 0 Napisano Januar 24, 2011 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hahahah, pa nisam imao pojma da si ti ovako dugo i detaljno tražio motor... Ja sam ti već sve rekao, sve najbolje i da te služi kao mene, a ja odoh u neki 2. fazon, da ne kažem bolji! o/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 24, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan nek je sa srecom prvenac i da mu sto pre udaris prstenac!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Januar 24, 2011 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Mogao bi i neku zivotinju da izrotiras za ove 23 stranice muka za sve nas !? Pecenje primam i AKS-om ! Aj' sa srecom ti makina ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Januar 24, 2011 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Onaj ko misli da je ovo kraj teme, grdno se vara.. Sad kad krene sredjivanje na motoru da se dovede u prototip stanje i djuntino pisanije o tome nemaju cenu, to jedva cekam Djunta, puno kilometara da izvezes i da vozis sa osmehom na licu bez kvarova Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 24, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan e mnogo mi je drago zbog kupovine i mislim da si odlično odabrao... mnoooooooooooooogo sigurnih kilometara ti želim... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4179 Napisano Januar 24, 2011 Ne silazi, 6542 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Hahahah, pa nisam imao pojma da si ti ovako dugo i detaljno tražio motor... Ja sam ti već sve rekao, sve najbolje i da te služi kao mene, a ja odoh u neki 2. fazon, da ne kažem bolji! o/ Pa da nisam tako dugo tražio, ne bi ti išo na "bolji". nek je sa srecom prvenac i da mu sto pre udaris prstenac!! Ako misliš na pad, tresnuo sam odma, a ako misliš na točak, to mora me podučiš.. Mogao bi i neku zivotinju da izrotiras za ove 23 stranice muka za sve nas !? Pecenje primam i AKS-om ! Aj' sa srecom ti makina ! Hvala, a za , pa biće, na proleće kad olepša. A 23 strane, pa ne znam kom više bile . Onaj ko misli da je ovo kraj teme, grdno se vara.. Sad kad krene sredjivanje na motoru da se dovede u prototip stanje i djuntino pisanije o tome nemaju cenu, to jedva cekam Djunta, puno kilometara da izvezes i da vozis sa osmehom na licu bez kvarova Hvala. Ne zna raja šta izdžiglja iz skuteraša. Zva me drugar da pita "kako ide", ja cepidlačim, malko mi ševrducka, ne mogu ga dugo držim pravo, "znači počelo je! Ma nosi se, kako da ti ne ševrda po tom ledu" @Max- hvala, sad mora kreiramo novi nalepnicu, dugo smo pauzirali. @Alexanto- Hvala ti na lepim željama. Bez malena nema ni golema. Kao bivši i verovatno budući ponovni skuteraš, smatram da početnici moraju da krenu sa manjim motorciklom-skuterom i da tako prođu sve faze i nauče se univerzalnosti i raznovrsnosti vožnje i principu ophođenja sa poštovanjem prema svoj sabraći. A za i , već smo se dogovorili, Ada. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4179 Napisano Januar 25, 2011 Ne silazi, 6542 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan e mnogo mi je drago zbog kupovine i mislim da si odlično odabrao... mnoooooooooooooogo sigurnih kilometara ti želim... Hvala druže. Možda sam te razočarao izborom...Nego, zaboravio si da mi poželiš da doteram liniju, a ti si tanji nego kad sam te upozno. U što bi voleo da sam ko Gosn Đura Vidik. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 25, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan e mnogo mi je drago zbog kupovine i mislim da si odlično odabrao... mnoooooooooooooogo sigurnih kilometara ti želim... Hvala druže. Možda sam te razočarao izborom...Nego, zaboravio si da mi poželiš da doteram liniju, a ti si tanji nego kad sam te upozno. U što bi voleo da sam ko Gosn Đura Vidik. Nisi me razočarao, čak nasuprot... zaista mislim da si odlično odabrao i tip i motor bez greške (ovako kad ga gledam na slikama deluje kao čaša a i lepo se čuje na videu...) a za liniju ne sekiraj se, samom vožnjom motora se mršavi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Januar 25, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan a za liniju ne sekiraj se, samom vožnjom motora se mršavi Zavisi sa kim se vozi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 25, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan a i to što kažeš :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
robbief 150 Napisano Januar 25, 2011 Smooth operator, 136 postova Motocikl: nexus 300 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke, i zelim Vam bezbroj sigurnih kilometara! Strpljenje se isplatilo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 25, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pa i Dinastiaj je imala kraj.. a ne Djuntina kupovina carstva.. Ja sam bio ubedjen od samog pocetka da ces uzjahati nesto valjano.. kad-tad.. Doduse da te nismo kinjili i da je bilo svega nekoliko stranica.. veliko je pitanje dal bi se sad drndao po ledu Tako da smo spremni na U sreci i veselju da se vozate puno kilometara.. p.s. a sledece sezone trazimo veci, bolji, brzi.. lepsi.. tako to ide Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Januar 25, 2011 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 25, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan *smajli koji se krsti-raduje-klanja* Aj nek je sa srecom !! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4734 Napisano Januar 25, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6007 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan E kad se i Popsy obradovao mada si pazario Hondu onda znaj kako smo ovo svi željno isčekivali... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 25, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan neka si ti njega kupio! u sreci se vozio,za koju godinu BMW trazio! kada se nastavlja saga o djuntinom motoru,ali neka bude posebna tema da lakse pratimo progres! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tadija 0 Napisano Januar 25, 2011 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hahahah, pa nisam imao pojma da si ti ovako dugo i detaljno tražio motor... Ja sam ti već sve rekao, sve najbolje i da te služi kao mene, a ja odoh u neki 2. fazon, da ne kažem bolji! o/ Pa da nisam tako dugo tražio, ne bi ti išo na "bolji". Jel si ovo na smajliju ti kako razbijaš maler? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5939 Napisano Januar 25, 2011 Svakom po zasluzi, 12419 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Tadija ti mora da si mnogo dobar čovek i prodavac kada si imao tu čast da naš predobri i prepošteni Mile kupi motorin od tebe? A to što pišeš da sad ideš na nešto bolje...ne verujem, zar ima nešto bolje od Transalpa?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...