kaligula1 1134 Napisano Februar 18, 2020 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da je ovaj put u albaniji ?? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1134 Napisano Februar 18, 2020 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Obelezio sam plavom bojom put..Neka me Staman ispravi ako gresim..Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Februar 18, 2020 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan jeste, to je taj put, kad budete u prolazu, obavezno ga izvozajte, nije nista gori od transalpine... po krivinama, jedino je okolina pustos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1134 Napisano Februar 18, 2020 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Kazu da je odlican put za voznju,msm da je bas taj put na ovom snimku poljaka ..imam u planu da izvozim ovu rutu kroz albaniju,ali nikako ne mogu da provalim gde se nalazi ovo jezero na snimku.listam danima google maps ali mi nesto ne ide ..a tu je i legendarni zoki kawazoki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1134 Napisano Februar 18, 2020 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Jezero na 9:25 minutu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2597 Napisano Februar 19, 2020 Drug član, 1619 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Koman 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1134 Napisano Februar 19, 2020 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Milanezi hvala,sad mi je jasno, povezao sam celu deonicu Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Februar 19, 2020 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan koliko je meni tesko kad vidim po ovakvom putu da se voze ljudi i uzivaju. al isto to predstavlja da nisam vj avanturista u pravom smislu. prosli dan gledam neko izbacio klip kroz djerdapsku klisuru prvo sto mi je na pamet bilo jesu rupe i neravan asfalt. jos se sjecam utrnulosti posle toga puta.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZERO CORD ADV 645 Napisano Februar 22, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Ježevica - Požega Motocikl: KTM 450 EXC-R, Honda Africa crf1000L Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna baš kratka vožnja ali dovoljna da se upišem u otvaranje nove sezone. Ski centar Divčibare. Ko krene na ovu stranu neka računa na zubato sunce, puno rizle na asfaltu i po malo snega. Zato lagano i oprezno. Mala ski staza radi a za veliku nisam siguran. Sutra motorom na skijanje. Sve u svemu skromnih 70Km ali dovoljno za početak. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 22, 2020 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, ZERO CORD ADV je napisao: Evo jedna baš kratka vožnja ali dovoljna da se upišem u otvaranje nove sezone. Ski centar Divčibare. Ko krene na ovu stranu neka računa na zubato sunce, puno rizle na asfaltu i po malo snega. Zato lagano i oprezno. Mala ski staza radi a za veliku nisam siguran. Sutra motorom na skijanje. Sve u svemu skromnih 70Km ali dovoljno za početak. al neka si sva tri kofera turio... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZERO CORD ADV 645 Napisano Februar 22, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Ježevica - Požega Motocikl: KTM 450 EXC-R, Honda Africa crf1000L Prijavi odgovor kao problematičan Ima tu svašta. Ništa nas ne sme iznenaditi. Mada je dodatno odelo zauzelo puno mesta a opet se činilo da ga je malo. Poseban pozdrav za komšiju iz Kosjerića koji se zaustavio i vratio da ponudi pomoć dok sam dodavao slojeve po Macura preporuci. Valjda sam mu više ličio na zalutalog kosmonauta. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano Februar 22, 2020 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Fali akciona kamera da docara uspone i krivine asfalt nov zavrsili ga sad u novembru bese mi ovo kratka voznja danas od nekih 30km samo 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6150 Napisano Februar 23, 2020 Drug član, 1390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan On 2/12/2020 at 7:16 PM, SALE_CA said: Evo predloga za kraću vožnju za nas iz Centralne i Zapadne Srbije... :-) Pripazite , etapa puta kroz tometino Polje , tkz Sume, je jako klizava i kad je dan suncan. Svi u okolini znaju za to , mnogi su se tu polupali. Na snimku se ne vidi konkretna deonica jer je preskocena,ali je to od 1,58m, pa nadalje 30 sekundi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2597 Napisano Februar 23, 2020 Drug član, 1619 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Rajac-Teočin-Koštunići-Rajski konaci-Takovo-Rudnik 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Februar 24, 2020 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Milanezi je napisao: Rajac-Teočin-Koštunići-Rajski konaci-Takovo-Rudnik Ostavićeš tragove u kacigi za celu sezonu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2597 Napisano Februar 24, 2020 Drug član, 1619 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Treba se braniti od virusa, falila nam samo po čašica ljute, da bude kompletna zaštita Metroseksualci su aut, crni luk je sada in 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1134 Napisano Februar 24, 2020 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Treba se braniti od virusa, falila nam samo po čašica ljute, da bude kompletna zaštita Metroseksualci su aut, crni luk je sada in Lokacija Vranje-Sa jucerasnjeg otvaranja sezone Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1134 Napisano Februar 24, 2020 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Uvek zaboravim da ubacim sliku Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10430 Napisano Februar 24, 2020 Drug član, 3395 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Milanezi je napisao: Treba se braniti od virusa, falila nam samo po čašica ljute, da bude kompletna zaštita Metroseksualci su aut, crni luk je sada in ... a Boga mi i beli... već par dana po dva češnja svaki dan... ovi moji 'oće da me proteraju 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano Februar 25, 2020 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Grafit mi privukao pažnju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2597 Napisano Februar 25, 2020 Drug član, 1619 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Pošto je ostalo benge od vikenda, rešio sam da je bolje da ga utrošim nego da čami u tanku I najavljenih 20c je išlo u prilog, a bio je i neki stepen više od prognoziranog. Idem solo, ostali rade ili imaju neka pametnija posla. Zapakovao sam malo suvog mesa, lukca i 'leba. A žedj će se otoliti u nekoj birtiji usput. Krug je nekih 150 km, taman dovoljno za februar, dok ne krene puna sezona. Možda se neko odluči pa napravi sličan djireto. Evo mape ViaMichelin: Michelin route planner and maps, restaurants, traffic news and hotel booking WWW.VIAMICHELIN.COM World maps, city maps, driving directions, Michelin-starred restaurants, hotel booking, traffic news and weather forecast... Prva stanica Brajkovac, selo čiji centar krasi avion. Lokalna atrakcija, naročito zanimljiv prolaznicima kroz ovu varošicu. I meni je zanimljiv, pa stajem da škljocnem. Tu je i kafana, prodavnica, škola...predlažem pivo ispred prodavnice, onako s'nogu sa lokalcima. Ne ulaziti u goruće političke teme Daklem aviJon, Amerikanac i Japanac Ribnjak na putu za Belanovicu Belanovica, lepa varošica. Kad god prodjem ovuda imam utisak da je vreme stalo pre 30 godina, svidja mi se. Za nekih sat i po ću se ponovo naći ovde, kad budem išao na Garačko jezero. Idem dalje, čekaju me Trudelj, Varnice i Rudnik. Penjem se i izbijam na čistinu, da mogu da fotkam lepo. Parkiram u Varnicama, pored neke napuštene zgrade. Nekad je bila prodavnica, sada je zatvorena. Malo dalje od nje je jedna veća, isto zatvorena. Tuga. Na izlogu zalepljen papir, odluka o otkupnim cenama malina od pre 2 godine. Dvojica se dovikuju preko tarabe, uobičajen komšijski razgovor. Jedem, uživam, prelep dan. Još par kilometara do omiljene vikend destinacije većine bajkera. Ako ne znaš gde ćeš, provozaj se do kote 555. Tu možeš sresti puno sličnih sebi. Danas nije bio nijedan. Cedio sam sokić 20 min i uživao na terasi. Pojeo bih i nešto slatko pa nastavljam spust ibarskom do Etne. Tu su palačinke odlične, cene i nisu baš odlične jbg. Preporuka za malinadu. Šećer je dao energiju pa nastavljam življe prema Ljigu. Usput murjaci u 2 patrole čekaju ko će da im plati ručak Skrećem za Brančić i dalje preko Poljanica, Belanovice do Garaškog jezera. Pozdrav za skuteraše sa jezera. Nemam vremena da se popnem na Bukulju i škljocnem neku odozgo, sa visine. Drugi put, hitam kući, ručak se 'ladi! Poooozzz 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4644 Napisano Februar 26, 2020 Drug član, 1001 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, Milanezi said: Treba imat' muda za ovu fotku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano Februar 29, 2020 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Još malo zidne umetnosti 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4881 Napisano Februar 29, 2020 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 388 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan On 22.2.2020. at 20:13, ZERO CORD ADV je napisao: Evo jedna baš kratka vožnja ali dovoljna da se upišem u otvaranje nove sezone. Ski centar Divčibare. Ko krene na ovu stranu neka računa na zubato sunce, puno rizle na asfaltu i po malo snega. Zato lagano i oprezno. Mala ski staza radi a za veliku nisam siguran. Sutra motorom na skijanje. Sve u svemu skromnih 70Km ali dovoljno za početak. E ovo mestašce Rossi-ći mora da se obidje ove godine pa gde završim .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZERO CORD ADV 645 Napisano Mart 1, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Ježevica - Požega Motocikl: KTM 450 EXC-R, Honda Africa crf1000L Prijavi odgovor kao problematičan Prošlonedeljno otvaranje sezone nastavljamo uprkos padavinama koje su iznenadile u februaru. Ponovo skromna vožnja, nešto preko 100 Km. Današnje vreme: red sunca, red kiše a snega u izobilju. 1. mart.... Kadinjača Visinske pripreme za sezonu. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...