dl minak 182 Napisano Maj 8, 2023 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Gledam ovu aplikaciju za pracenje putanje.Ona je predvidjena za sport.Ima li nesto vise predvidjeno za motor? Predlozite mi koju aplikaciju da skinem da imam nesto ovako da pogledam na kraju dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Maj 8, 2023 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Google Maps te prati, ne brini. Odeš na profil pa na timeline i ideš po danima u rikverc i gledaš kuda si išao. Ponekad GPS-preseče vazdušnom linijom, to može da se ispravi preko računara, ima opcija da se prilagodi ta linija stvarnim putevima. Nije idealno ali šljaka solidno. I samo prepoznaje da li si na motoru, biciklu, u kolima, u autobusu ili peške. Malo jezivo ako hoćeš da razmišljaš o tome. Ja neću. :-DSent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8235 Napisano Maj 8, 2023 (promenjeno) Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, dl minak je napisao: Gledam ovu aplikaciju za pracenje putanje.Ona je predvidjena za sport.Ima li nesto vise predvidjeno za motor? Predlozite mi koju aplikaciju da skinem da imam nesto ovako da pogledam na kraju dana. На андроид платформи за мобилне телефоне има обиље апликација за праћење вожњи, једна од најјачих је STRAVA али иако има у опцијама за снимање за моторе ја је не препоручујем јер она ради по сегментима које обично креирају спортисити којима је битно просечно време проласка кроз одређени сегмент а онда налети неко са мотором и поскида им најбоље резултате па је зато боље одабрати неке од апликација које то не раде. Моја најтоплија препорука за праћење и снимање трекова вожњи је управо је управо овај са којег је дељена слика "Sports Tracker" и генерално је најмањи потрошач батерије телефона. Оно што треба знати да све те аопликације имају своје бесплатне верзије али из њих се уз претплате може доћи и до про верзија које тек онда дају обиље могућности а једна од таквих је "Ride With GPS" која је по мени ако не и најбоље апликација за креирање рута а само регистрована верзија има опцију редукције тачака у мапи (ову ја користим и плаћам годишњи ПРЕМИУМ налог који је 80$ а може и 10$ месечно па ко како воли) ... додуше ја ту апликацију користим управо само за креирање рута а онда оптимизовану руту пребацујем на GARMIN MONTANA 680T уређај (актуелна верзија је 700 и цена нове је оko 700€ /код нашег увозника је 88.500 дин/ - без носача наравно, носачи се увек посебно купују), тај нови GARMIN MONTANA 700 је бруталан, он је и трекер и навигација, ради и на акумулаторску батерију или ако она цркне а немаш како напунити одеш у прву радњу купиш АА батерије и тераш даље, ал то на мотору и није проблем, уштекаш га преко УСБ конекције на мотор и шибај даље (генерално ми је бољи од GARMIN ZUMO уређаја који највише стављају на моторе) Evo kako on kod mene stoji na motoru Promenio Maj 8, 2023 član ПИпезос Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savavavan 397 Napisano Maj 8, 2023 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki v strom 650xt Prijavi odgovor kao problematičan Gledam ovu aplikaciju za pracenje putanje.Ona je predvidjena za sport.Ima li nesto vise predvidjeno za motor? Predlozite mi koju aplikaciju da skinem da imam nesto ovako da pogledam na kraju dana.ReliveSent from my SM-N975F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8235 Napisano Maj 8, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, savavavan je napisao: Relive Добар је и он али само кад платиш ПЛУС верзију за 7$ месечно Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savavavan 397 Napisano Maj 8, 2023 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki v strom 650xt Prijavi odgovor kao problematičan Добар је и он али само кад платиш ПЛУС верзију за 7$ месечноJos nisam pokusao da platimzadovoljan i besplatnom.Sent from my SM-N975F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savavavan 397 Napisano Maj 8, 2023 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki v strom 650xt Prijavi odgovor kao problematičan Check out vodopad lisine on Relive! Relive 'vodopad lisine' WWW.RELIVE.CC View my ride: vodopad lisine Sent from my SM-N975F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 182 Napisano Maj 8, 2023 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari.Evo poslusacu i skinucu Relive (bez doplate) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivandeka 194 Napisano Maj 8, 2023 Svrati ponekad, 153 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gledam ovu aplikaciju za pracenje putanje.Ona je predvidjena za sport.Ima li nesto vise predvidjeno za motor? Predlozite mi koju aplikaciju da skinem da imam nesto ovako da pogledam na kraju dana.Calimoto...odllčna appПослато са M2003J15SC помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Maj 8, 2023 (promenjeno) Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Da li taj Calimoto moze da uradi sledece. Kliknem pocetnu tacku,moja kuca.Krajnja tacka sta god. I da mi izracuna rutu al da ispreskace sav asfalt koliko god je to moguce. Bitno je samo da ne moram da idem kroz neciju kucu,ostalo cu se snaci. Da,i da bude besplatno.Mozda do 5$ bi i platio ako bas bas mora PS.Probao Calimoto,ne moze.Locus daje staze i bogaze,ovaj u svim opcijama isto. Promenio Maj 8, 2023 član Bojan82 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15830 Napisano Maj 9, 2023 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Mi bili, bili mi Prekljuce spicismo krug od 520km, tockove protegli do komsija nam rumuna. PA - Kovin - BC na kafu, prelaz Kaludjerovo cilj nam je bio da dodjemo Ovde motore steknuli levo, mi odosmo do vode na dorucak sudzuk, suvo mesce, kobaja, koje kuvano jajce, crni lukac pero, domaci sir iiiii i i i pogled, bistrimo zabavnik dobar reset bese, dalje nastavljamo nac. parkom za Jablanicu Orsava - Tekija pa dunavskom mag. kuci. Sta je zanimljivo.... predjosmo kroz nac park skoro 100km bez i jedne budale da je zasla u nasu traku kao sto se moze kod nas videti na potezu topola - rudnik pride je 4x kraca distanca. Prosto je bilo milina vozati, odlican asfalt. to bi bilo to za dnevnik 25 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Maj 9, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Bravo odlican krug. Jedan od mojih omiljenih. Samo malo slika, umes ti i bolje/više 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2588 Napisano Maj 9, 2023 Drug član, 1511 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Relive https://www.relive.cc/view/v36A3EwBxZv 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1133 Napisano Maj 10, 2023 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Nastavak kratke voznje .Nakon 2 dana plovidbe uspesno smo se desantovali na Africki kontinent..Treci dan voznje i iza mene se nalazi planina Visoki Atlas a iza pustinja ..moja trenutna nadmorska visina na slici je 2.650m..danasnja temperatura 33°,vozio sam sa podignutim vizirom,izgoreo sam po faci i njonjari ko licna ...Pozdrav bajkeri. 25 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2527 Napisano Maj 11, 2023 Drug član, 1083 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan On 7.5.2023. at 23:57, ПИпезос je napisao: Уграбих један леп а слободан дан за вожњу па реших да се провозам до чувене друмске кафане Кота555 на Руднику која је омиљено стециште моториста. Стандардна рута од Новог Сада до Београда старим путем па онда на Трошарину па одатле Авала, Раља а од Раље на локални пут који је врло слабог интензитета а прелеп за вожњу, препун кривина а горедолирања све оно што сваки мотораш воли а природа је прелепа а траса је туда до рудника водила кроз места, Дучина, Венчане, Даросава, Живковци, Белановица, Варнице и Острвица, пролазећи туда видех и уживо о чему пуно читах а то је брдо и њен чувени врх Острвица, мало је рећи да сам фасциниран тим врхом, читах да је успон на њега невероватан, али генерално не знам шта је горе успон или силазак, ја мислим за мене да би био силазак, боље да ја идем доле први да ако треба да настрадам само ја у лавини кад се скотрљам а не неко испред мене. У Коти добра пауза, ручак (из безбедносних разлога нисам сликао порцију гурманске пљеке) па несица па онда повратак преко Тополе, Младеновца, Космаја где је била пауза за слаџу па онда на Сопот, па опет Раља, Авала па Београд и онда опет досадном џадом ка Новом Саду. Све у свему, провозах прелепих 386 км а вала и опет би ишао ... али Србија има пуно прелепих крајева за обићи па ће ова траса ипак причекати за поновни одлазак тамо. Снимах и камером вожњу цео ток од Београда (трошарина)-Кота555-Трошарина па то неком приликом кад уграбим времена да измонтирам. Iskusna tura,izbegao si Aranđelovac, gužvu i video Šumadiju at is finest..mnogo lep kraj pogotovo deo pred Ostrvicu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8235 Napisano Maj 11, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Džim Džarmuš je napisao: Iskusna tura,izbegao si Aranđelovac, gužvu i video Šumadiju at is finest..mnogo lep kraj pogotovo deo pred Ostrvicu. Ево нешто вечераске гледам видео од вожње, све гледам и не знам шта бих исекао а видео је 4 сата и 34 минута 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2527 Napisano Maj 11, 2023 Drug član, 1083 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hajde Bunjuel Znači uskoro gledamo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2527 Napisano Maj 11, 2023 Drug član, 1083 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Izbaci povratak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Maj 13, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc se ubio ko majka kad sam cuo da se uvecavamo za jos jednog clana i da cu po 4.put postati deda. Jutros se budim a u glavi odzvanjaju ćerine reci da se bacim u potragu za jos jednim o.tajmerom. To sto mi se glavudza raspada od bolova mi nije smetalo. Ah, te slatke muke. Najavljivali kisovito vreme al kolko vidim kroz prozor zvezda mu ga dala po sijanju a i razvedrilo se, oblaka ni na vidiku. Svasta nesto planirao da radim od kucnih poslova. Voznja mi nije bila po planu. Ali kako. Živci se rasturili i nema sanse da mi neki arbajt ide od ruke danas. Žena cuti, nista ne govori. Samo je dobacila tesko zabu u vodu naterati a razlog mi je najmanje bitan. Kljuc u bravu a onda razmisljam gde sta kako ... ... Pitam @the_doctor gde se danas pije kafa a on odgovori ide na neko veselje, nema tockarenja danas. Ajde travelicu, mozgaj na koju cemo stranu. Relativno skoro sam citao o caffe ZASTAVA 750. Vlasnik se bavi restauracijom starih vozila i uvek ima nesto na lageru. Taman da vidim i priupitam imal nesto zanimljivo za mene, neki krš pa da ga ja polako sredjujem za moju dusu. Do punoletstva cu ga sredim. Eto razloga da krenemo na tu stranu. Kurs STAJICEVO. Na glavmoj dzadi, malo ispred zrenjanina. Nisam presao 70, kruziram lagano. Bogu hvala imam o cemu da razmisljam. Odjedared HOP ... Plavci, jbt ... valjda je izvetrilo ono od sinoc, ako duvam naebo sam. ... Stanem i sva 4 popalim, ugasim motor i setim se onih iz kicbila. Ako su me tamo peglali ne moraju i ovde. Niko da pridje, sta je ovo bre. Ajd izadjem kad ugledam .... ... Mislim se u sebi pa šabane jedan ti stigo. Bi mi nekako lakse al nije to to, kad sam gledao reportazu o ovom mestu bilo je nekoliko primeraka ispred a sad sve prazno. Aj bacimo oko na figuara, on je inace fabrikana plavac ali nije na prodaju. Vkasnik pricao kako nude kule i gradove za njega ali jok. Nije na prodaju. ... Udjem unutra i izdrinkam al nista ne pitam. Slaba ponuda. A unutra sve u retro stilo. Nisam dzabe dolazio. ... Carska bara i restoran trofej mi ostali iza ledja par km, tu sam redovno svracao al odkako su upucali onog medveda u kavezu nisam bio. Prisecam se predloga i reko ajd na tisu sto mi @Kadezi preporucio. Krenem napred al jos sam zedan uprkos piću od malo pre. Bem ti narezak, bio preslan. Ma nema veze, tu je ispred kastel ečka pa će ponovimo drinkanje. Prva druga, jedna krivina pa druga i eto ga. Nesto se mulja vreme al neće valjda. ... Parking prazan, bas se iznenadio. Jeste da ovde nema guzve al bude po neki kavez uvek. ... Mir tisina .... prija. Aj da obrnemo krug po parku. ... Astal uz fontanu, pa gde bi drugo nego tu. E jes prijao onaj zubor vode, jos da je moglo dignuti noge na drugu stolicu i tako dremnuti bilo bi idealno. ... Ajde travelicu dizi dupe, nije ovo tvoj nivo. Za tebe je klupa na livadi kraj sveta. I sa tom namerom krenusmo dalje. Dok smo dolazili vamo u kastel, nesto na 4 tocka mi zapalo za oko. Aj se vratimo i vidimo, onako na prvu mi delovao kao da moze biti kapitalac. I bi .... SMB .... ... Ja tu vec zabalavio, kakav je ovo abart bio u svoje vreme ... ... To su bila vremena i kola .... kad su farovi bili stakleni i okrugli a ne ko danas plasticni al da izgledaju opasno kad se vide u retrovizoru. Cuj, da budu opasni ... Pa ovakav abart u punoj snazi bi ih jeo za dorucak ... ... A felne .... oridjidji njegove. Sta reci ... ... Vec ja tu stojim par minuta i zagledam, zamjetio je i mene neko ko ja njega. Izlazi covek a ja na prvu pitam ko je gazda .... jel na prodaju. Kaze tu je gazda, pozvace ga. Eh .... analogna obrtaljka. To je ono nasta mi ćuna reaguje. A to je vec pola posla do kupovine. ... A ispod haube SRBO .... Jos jedan + ... ... Al kad vide dizalicu na njenom fabrikana mestu pišnuo sam u gace momentalno. ... Vlasnik i ja vec odavno sa poslovnog presli na neki drugi razgovor. Zajebancija samo prsti ko da se znamo 100 godina. Brat Mars. Bajker. Danas mu 50. rodjendan i zove na slavlje. Jebo kola, jebo biznis, jebo sve. Kaze, njegov sam gost. ... Ajd lepo pred kapiju i upadaj. Gledam u nebo, valjda nece kisa. A i ako padne nije od secera da se istopi. ... A proslava rodjendana u mehanicarskoj radionici gde sve mirise na benzin i ulje. Kakav bre fenseraj u kastelu ecka, ovde se travelic oseca ko kod kuce. ... ... A corba .... Riba sa 2.reke, iz begeja i iz tise. Jedan brat je bio zaduzen za pecanje drugi za vatru a treci za kuvanje ... Drustvo je bilo zaduzeno za klopu. ... ... A bratija ... Vlasnik ritma je Stiv Munja ... Kako je mali svet, ispricali se o svemu pocev od toga kako smo obojca jahali kengure po australiji do toga da imamo zajednicke prijatelje. ... ... Nastavak sledi ... 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Maj 13, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Svi za jednog, jedan za sve ... ... ... Koliko je vremena proslo nemam pojma, u takvim situacijam vreme leti i gubi se svaki osecaj. Jos bih ostao al tmurni oblaci koji nadolaze mi ne daju mira. Pozdravljamo se a onda iznenadjenje od brata Stiva ... Kaze, sad si jedan od nas ... ... .... Sta reći sem da nemam reči. Zato cu i piskaranje zavrsiti samo sa jednim velikim HVALA 17 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14179 Napisano Maj 13, 2023 moto merkat °°, 4891 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @travelman trebao si mu dok pricate skloniti ono crevo iz razvodnika, steta bi bilo lep je. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8025 Napisano Maj 14, 2023 Drug član, 2115 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Deda,čestitamo.Gde god pođeš baš te hoće. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15830 Napisano Maj 14, 2023 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan On 9. 5. 2023. at 10:22, travelman je napisao: ........ Samo malo slika, umes ti i bolje/više Nisam se trudio slikati...mozda je ovako bolje 12 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1133 Napisano Maj 14, 2023 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Voznjica po Maroku,iz pustinje smo izbili malo na Atlanski okean da oladimo j*ja ..par slikica..Ipak nema nista lepse od Srbije. 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Maj 15, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, Satelis je napisao: Nisam se trudio slikati...mozda je ovako bolje Retko kad, gotovo nikad ne gledam video zapise al ovaj tvoj mi legao na keca pa ga odgledao od prvog do poslednjeg slova. Odlican ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...