miljanvasic 731 Napisano Octobar 24 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Jaša Tomić Motocikl: Yamaha FJR1300A, BMW K1600GTL Prijavi odgovor kao problematičan Juče nekih 630km, od toga nekih 250 lepe vožnje. Mi iz Vojvodine dok dođemo do lepih predela prvo nam treba pola dana i 300 km Valjevo - Bajina Bašta pa preko Drine i uz nju do Bjeljine i nazad 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bor-i-slave 7515 Napisano Octobar 24 Drug član, 1587 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Tometno Polje -Kosjeric-brdo Grad-Jelova Gora-Kadinjaca-B. Basta-Rogacica-Kostojevici-Varda-Ruda Bukva-Seca Reka-Kosjeric Jutros kisa, kasni polazak, takodje u povratku kisa. Izmedju lepo vreme, mirna voznja. Okolista. Ovde je snimljena tv reklama za pice Gorki list Kosjera Pogled ozgo Grad brdo Pogled ka Povlenima, Jablaniku itd Negde ka Jelovoj Gori Kadinjaca B. Basta Usce Rogacice u Drinu Separacija sljunka. Da je ostao ukljucen samo zadnji pogon, il ostadoh il otplutah Kosjeric 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skops 188 Napisano Nedelja u 10:06 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: BRČKO Motocikl: HONDA SW T 400 Prijavi odgovor kao problematičan On 22. 10. 2025. at 19:49, alexanto je napisao: @Skops Nema potrebe da citiraš čitave postove koji imaju mnogo fotki ili video. Dovoljno je da taguješ autora dodavanjem znaka @ ispred njegovog nick-a kao što sam ja u ovom postu tagovao tebe. Time ne zagušujemo nepotrebno forum. @alexanto Znaci ovako 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan81 411 Napisano Nedelja u 10:52 U prolazu, 76 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Malo Fruske, malo NS, malo ZR i kuci… Jedan Bandit i jedan GS. 12 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule0911 813 Napisano pre 16 sati Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Thun, CH Motocikl: 2024 Honda CRF1100L Africa Twin AS ES DCT, 2006 Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Mini krug pri povratku iz servisa, noga boli, al nisam mogao da odolim iako je na mestu ove fotke bilo 4C... Lagano zbog hladnog/vlaznjikavog asfalta i lisca koliko hoces, da zatvorim sezonu malo lepse nego sa motorom polozenim u pesku na sred puta Lokalni prevoj Schallenberg sa samo 1167mnv, jer sneg. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5620 Napisano pre 16 sati Drug član, 2701 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Taman sam hteo da napisem da te treba blokirati posto mozes da vozis 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan81 411 Napisano pre 16 sati U prolazu, 76 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Dule Znaci cekamo prve tople prolecne dane da nas obradujes sa novim fotkama svajcarskih prevoja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5620 Napisano pre 15 sati Drug član, 2701 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ne cackaj ga, vec koliko za vikend ce da nas tovari onako jako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1338 Napisano pre 10 sati (promenjeno) Zainteresovan, 720 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Zagrevanje pred 1.11. Nabrzaka odlucio da obidjem TET deonicu u Ruminiji. Ovaj pocetak od Bele Crkve, lepa jesenja priroda, sa neocekivano puno blata i prolazaka kroz vodu, zabavno. A donji deo asfalt i odlicne krivine (preko puta Golupca uz Dunav). Preporuka, krug nekih 300km. Promenio pre 10 sati član Blackened 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 739 Napisano pre 8 sati Zainteresovan, 325 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan @Blackened ja sam nekako stekao utisak da ti živiš u Španiji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1338 Napisano pre 7 sati Zainteresovan, 720 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Ne bas, budem tamo par meseci godisnje. Vozao sam dosta i tamo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...