Гоша 1011 Napisano Septembar 13 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan Do Bigara, sada na YT sa GoPro 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3658 Napisano Septembar 13 Drug član, 1757 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan @Гошаgde si se ovo okupa u Beloj Crkvi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Гоша 1011 Napisano Septembar 13 (promenjeno) Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan Tamo ima 7-8 jezera. Kupao se, ranije, na Vračevgajskom (prvo iz pravca Vračevog Gaja, ima dva kampa i restoran uz vodu, tu je i skup bajkera jednom godišnje), na Glavnom (najbliže gradu, ima restorane) i na Šljunkari, ima kafić, sada na toj Šljunkari. Lepo kupanje, mada nema dubine, je na Neri, sa istočne strane grada, preporučujem i to. Malo se teže dolazi, nije asfalt do kraja, doduše nije ni do Šljunkare, ali ja sam 14" točkovima bez problema do Šljunkare . EDIT: Nera je južno od grada Promenio Septembar 13 član Гоша 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan81 364 Napisano Septembar 13 U prolazu, 70 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Divcibare 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daniel68 141 Napisano Septembar 13 U prolazu, 28 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Apn6s,Jawa350ts,Bmw R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Okrenuli prijatnih 420km. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 21636 Napisano Septembar 14 Vozim motor, nisam BAJKER, 2753 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Juce Ruma-Šabac-Loznica-Valjevo-BG... Dobro drustvo, dobra voznjica... 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 379 Napisano Septembar 14 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Trenutno bez motora :D Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, BokyBoy je napisao: Juce Ruma-Šabac-Loznica-Valjevo-BG... Dobro drustvo, dobra voznjica... Prva i druga slika, slikano u Pazovi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 21636 Napisano Septembar 14 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2753 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, milanstp je napisao: Prva i druga slika, slikano u Pazovi Tako je, Pazova i kobaje kod SUPa bilo pre Rume Promenio Septembar 14 član BokyBoy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 775 Napisano Septembar 14 (promenjeno) Drug član, 1179 postova Lokacija: BG Motocikl: Bmw Xr Prijavi odgovor kao problematičan Juče fenomenalan dan za vožnju. Skoro mi tako nije legla vožnja. Nije bilo gužve a vreme super, taman. Vrteli se gore oko Kosmaja, Mladenovca, peli se na Avalu. Nema slika nismo nešto fotogenični u povratku kontamo, nekad spontano, tu negde i bude super. Nekad maraton, predeli a onako-prosečno Promenio Septembar 14 član Toreador 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tedybear 1240 Napisano Septembar 17 Zainteresovan, 321 postova Lokacija: Bled, SLO Motocikl: Stelvio. Prijavi odgovor kao problematičan Kolovrat iznad Kobarida. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bor-i-slave 7379 Napisano Septembar 17 Drug član, 1578 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 28 minutes ago, Tedybear said: Kolovrat iznad Kobarida. Pa vasi putari su prevazisli nase. Zemlja se odronila i zatrpala pola puta, a oni umesto da sklone, samo podzidali odron. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8041 Napisano Septembar 17 Drug član, 2218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan jel neko za neku voznjicu u petak ili u nedelju ? neka jednodnevna .. mozda Rumunija , semenik ili negde ovde po Srbijama , a ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azlatic 384 Napisano Septembar 18 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFMOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan On 13. 9. 2025. at 12:52, Гоша je napisao: Do Bigara, sada na YT sa GoPro To je ta ekipa Put lep, lagan, u Rumuniji lepe krivine i par serpentina, sasvim korektno i za početnike bajkere (kao što sam ja) a poslastica za iskusne... Sve u svemu, lep dan, dobro društvo i moja kamera koja je baš taj dan otkazala poslušnost tako da smo ostali bez mnogo lepih kadrova... Ali evo nešto ipak imam da dodam: 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule0911 796 Napisano Septembar 19 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Thun, CH Motocikl: 2024 Honda CRF1100L Africa Twin AS ES DCT, 2006 Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Pa vasi putari su prevazisli nase. Zemlja se odronila i zatrpala pola puta, a oni umesto da sklone, samo podzidali odron. Ne znam za konkretan put, ali ovde u CH su ovakvi uski putevi redovna pojava. Linija koju vidis je granica bici trake. Farbaju je samo za smer uzbrdo, i to skoro uvek sire nego sto rade za bici traku na ravnom. Sve sasvim logicno, u CH lakse za skontati jer je linija obicno zuta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bor-i-slave 7379 Napisano Septembar 20 Drug član, 1578 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Divcibare, Maljen, Rior, Druzetici, Kostunici, Pranjani-rakijada, nazad. Otvorio se skoro novi ugostiteljski objekat sa restoranom na Divcibarama. Angelina. Pijemo kafu, cekamo treceg. Stari bazen na Divcibarama Ispod Kraljevog stola Ispod Kraljevog stola sa Maljenske strane Krecemo se ka vrhu Rior pravac ka Rvnoj Gori Bacije ispod vrha Veliki Maljen Pogled ka Lazarevcu Veliki Maljen. U daljini planine Ovcar i desno nesto nizi Kablar Ka vrhu Rior i Ravnoj Gori Zaheban uspon, sporohodna i sve cetiri Pogled unazad Ispred greben Riora, levo tamnaa strana Riora-selo planinica. Desno su uglavnom brdoviti goli pasnjaci i sliv recice Tinje Zavrsetak riorskog grebena i skretanje ka R. Gori. Pravo u daljini Druzetici i Kostunici Tacno iza retrovizora je Ravna Gora Grebenski put sa Riora ka selu Druzetici Tometino Polje U meandrima recice Grab, koja izvire na R. Gori neko je pre par godina zapoceo grandiozan projekat unistenja prirode. To tako stoji, nesto malo se i raducka. Crkvica u Kostunicima Jezerce na potoku Ducina, Kostunici. Pravac preko mostica uzbrdo na Tolica Kosu i posle u Pranjane Jedna od ekipa ucesnika rakijade. Cini mi se da su bile samo tri. Ispitivaanje i ocenjivanje rakija lokalnih proizvodjaca se takodje svelo na minimum. Jednostavno politicki ta manifestacija je zamenjena saborom violinista. Jezerce kod etno sela Cekovic , Kostunici Nazad uglavnom asfalt i poneka precica... 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 21636 Napisano Septembar 20 Vozim motor, nisam BAJKER, 2753 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan I mi danas BG-Divcibare-VA-BG... 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bor-i-slave 7379 Napisano Septembar 20 Drug član, 1578 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan On 9/19/2025 at 2:17 PM, dule0911 said: On 9/17/2025 at 7:54 PM, Bor-i-slave said: Pa vasi putari su prevazisli nase. Zemlja se odronila i zatrpala pola puta, a oni umesto da sklone, samo podzidali odron. Ne znam za konkretan put, ali ovde u CH su ovakvi uski putevi redovna pojava. Linija koju vidis je granica bici trake. Farbaju je samo za smer uzbrdo, i to skoro uvek sire nego sto rade za bici traku na ravnom. Sve sasvim logicno, u CH lakse za skontati jer je linija obicno zuta. Malo sam se nasalio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bor-i-slave 7379 Napisano Septembar 20 Drug član, 1578 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 16 minutes ago, BokyBoy said: I mi danas BG-Divcibare-VA-BG... Zamak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 8817 Napisano Septembar 20 Drug član, 3237 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan 45 minutes ago, BokyBoy said: I mi danas BG-Divcibare-VA-BG... Mi bili pre neki dan. A što je mućkalica u Zamku, za medalju! I pljeska je odlična, ali mućkalica... ne sećam se kad sam jeo tako dobru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 21636 Napisano Septembar 21 Vozim motor, nisam BAJKER, 2753 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, misa-pei je napisao: Mi bili pre neki dan. A što je mućkalica u Zamku, za medalju! I pljeska je odlična, ali mućkalica... ne sećam se kad sam jeo tako dobru. Ma sve im je dobro, cak i konobarice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 3182 Napisano Septembar 21 Drug član, 1006 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Bez slika se ne važi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bor-i-slave 7379 Napisano Septembar 21 Drug član, 1578 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, BokyBoy said: Ma sve im je dobro, cak i konobarice... Mislis na onu crnu sto uglavnom veze kosu u rep? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 21636 Napisano Septembar 21 Vozim motor, nisam BAJKER, 2753 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Bor-i-slave je napisao: Mislis na onu crnu sto uglavnom veze kosu u rep? ...sve znas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bor-i-slave 7379 Napisano Septembar 21 Drug član, 1578 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, BokyBoy said: ...sve znas... Znam joj mamu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bor-i-slave 7379 Napisano Septembar 21 (promenjeno) Drug član, 1578 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Jutros je pocelo uobicaajeno. Svrati komsija, veli ajmo il gore il dole u Kosjeric... Odossmo dole, al uzbrdo, preko brda/dola Ciscenje bazena Grebenski put. Levo opstina Pozega, desno opstina Kosjeric Vrh Subjel viri Pogled na prvi boroviti Goles, iza u daljini vrh Povlena Spust niz Ravni gaj Goles i Divcibare iza Spust u dolinu recice Kladorobe, koja se u Kosjericu uliva u Skrapez Odes vs ult Kosjeric iz nekog drugog ugla Vrh Subjel, isti trenutak slikano. Promenio Septembar 21 član Bor-i-slave 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...