miljanvasic 590 Napisano Maj 4 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Jaša Tomić Motocikl: Yamaha FJR1300A, BMW K1600GTL Prijavi odgovor kao problematičan Danas nekih 300 km po ravnici, do Segedina i nazad 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tedybear 1067 Napisano Maj 5 Zainteresovan, 292 postova Lokacija: Bled, SLO Motocikl: Stelvio. Prijavi odgovor kao problematičan Kad ti se ne ide u planine peške, pa koristiš motor.. 23 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 5087 Napisano Maj 5 Drug član, 1265 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Magični Goč posle 3 godine. Ubismo 380km u subotu, kakav dan... Hvala domaćinu @Miroslav91 za ovu sjajnu turu. 25 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 797 Napisano Maj 5 Zainteresovan, 417 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda CBF600SA / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala tebi na dolasku u goste, bas se fino navozasmo i podruzismo . Turica je bila prava uzivancija . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1310 Napisano Maj 5 Drug član, 825 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan @Alexandra995 Ala si izmasakrirala ove mušice na poslednjoj slici.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 5087 Napisano Maj 5 Drug član, 1265 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, Predator016 je napisao: @Alexandra995 Ala si izmasakrirala ove mušice na poslednjoj slici.. Preusmerila me prokupačka policija na Merošinu i to baš na skretanje za Leskovac - kaže ne može dalje, blokade. Nekako sam završila na auto put, ostalo je istorija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale88 91 Napisano Maj 6 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge 525 dsx Prijavi odgovor kao problematičan Hajde i ja da stavim nesto Sredinom aprila nekih 350km solo vožnja od Beograda preko Ralje i Mladenovca kroz Topolska sela do divnog manastira Vraćevšnica iz 15. veka. Toplo preporučujem da se obiđe i to baš ovim putem kroz sela. Nakon toga Gornji Milanovac pa lagano nazad za Beograd. 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Гоша 655 Napisano Maj 7 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan Treći dan prvomajskih praznika mi je bio slobodan, vreme idealno, znači u sedlo pa negde. Idejno sam bio potpuno nespreman. Jedan drugar mi je u Čajetini na Zlatiboru, nisam hteo ni da mu se najavim, ako ga zateknem, popijemo po kafu (čitaj "pivo") . Nisam od onih koji rano mogu da jedu, krenuo sam pored Avale, dalje Mladenovac, Topola, Rudnik, kajgana u Kota 555. Drugara zatekoh na Zlatiboru i popismo po "kafu" . Nazad sam mislio ili Ibarskom po ko zna koji put, ili, a to i odabrah, preko Tare na Bajinu Baštu i niz Drinu do Malog Zvornika. Posle Loznice upadoh na novu brzu saobraćajnicu, ravno, pravo, okolo njive, ne može biti dosadnije, a ja samo 100 - 110km/h. Kada sam došao do Šapca, pobegoh sa autoputa kroz sela bar do Šimanovaca. Na kraju GPX pokazao 517km, do sada sam najviše vozio oko 350km u danu. Solo vožnja mi daje opciju da vozim svojim tempom koji mi prija, ali je i dosadno u smislu da me je mrzelo da pravim još pauza, da sedim negde sam. Nije lako naći društvo za vožnju, nov sam u ovome, počenik, spor sam za prave motore... ali ipak sam se lepo navozao . Vidim da i to napišu neki, potrošnja od čepa do čepa 2.9, prosečna "brzina" 63km/h. To su cifre za skuter od 240kg sa 28 nejakih konja . 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladags 144 Napisano Petak u 19:10 (promenjeno) Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo da dam i ja svoj skroman doprinos temi. Pre par dana, a posle svakakvih prognoza od poptopa biblijskih razmera, do sunca i suša, sve po malo uticalo da se mnogi planovi promene, odlučih da se malo provozam. Da ne bih išao bez cilja, krenuh do Risovčake pećine u Aranđelovcu. Nisam pogrešio, lepo se stigne, sama pećina nije velika, ali je uredjena, vodi se računa o njoj i okolini. Ulaz je 350 dinara uz vodiča koji lepo priča i upozna posetice sa pećinom, otkrićima u njoj. Nije ni daleko od Beograda, nekih 80 km, pa lagano moće se preko Ralje, može malo autoputem, kako kome volja... Reših posle ove vožnje da i ubuduće malo obilazim pećine po Srbiji, pa će biti nadam se još reportaža. Nešto sam i snimio, ne zamerite nisam nikakav kamerman, niti sam se posebno trudio da to nešto izmontiram. Sve su to više lične uspomene jednog dana za sećanje. Promenio Petak u 19:12 član vladags 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule0911 454 Napisano Subota u 01:00 Svrati ponekad, 93 postova Lokacija: Thun, CH Motocikl: 2024 Honda CRF1100L Africa Twin AS ES DCT, 2006 Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan "Razrada" nove masine po lokalu. 21 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 288 Napisano Subota u 05:28 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym NHT 300 Prijavi odgovor kao problematičan А локал измишљен Без увреде, и мотор је али на локалу ти завидим 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale88 91 Napisano Subota u 16:27 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge 525 dsx Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se, prelepo za vožnju. A i motor je bomba! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule0911 454 Napisano Subota u 21:16 Svrati ponekad, 93 postova Lokacija: Thun, CH Motocikl: 2024 Honda CRF1100L Africa Twin AS ES DCT, 2006 Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Hvala @dule2812 Ma kakva uvreda, sto rece jedan drugar, da neko zivi tu gde zivim i ne vozi motor, da se covek zapita sta nije u redu sa njim Kad smo se selili, delimicno sam sebicno izabrao kraj zbog dobrih puteva za auto/motor/bajs. Jedini nedostatak je ogranicenje i kazne, al nije daleko nemacka kad zatreba Danas 462km, malo po Schwarzwaldu, malo kanton Olten, malo dosadni autoput, srecom ne mnogo. 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3252 Napisano Subota u 21:36 Drug član, 1487 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan On 7. 5. 2025. at 19:04, Гоша je napisao: Treći dan prvomajskih praznika mi je bio slobodan, vreme idealno, znači u sedlo pa negde. Idejno sam bio potpuno nespreman. Jedan drugar mi je u Čajetini na Zlatiboru, nisam hteo ni da mu se najavim, ako ga zateknem, popijemo po kafu (čitaj "pivo") . Nisam od onih koji rano mogu da jedu, krenuo sam pored Avale, dalje Mladenovac, Topola, Rudnik, kajgana u Kota 555. Drugara zatekoh na Zlatiboru i popismo po "kafu" . Nazad sam mislio ili Ibarskom po ko zna koji put, ili, a to i odabrah, preko Tare na Bajinu Baštu i niz Drinu do Malog Zvornika. Posle Loznice upadoh na novu brzu saobraćajnicu, ravno, pravo, okolo njive, ne može biti dosadnije, a ja samo 100 - 110km/h. Kada sam došao do Šapca, pobegoh sa autoputa kroz sela bar do Šimanovaca. Na kraju GPX pokazao 517km, do sada sam najviše vozio oko 350km u danu. Solo vožnja mi daje opciju da vozim svojim tempom koji mi prija, ali je i dosadno u smislu da me je mrzelo da pravim još pauza, da sedim negde sam. Nije lako naći društvo za vožnju, nov sam u ovome, počenik, spor sam za prave motore... ali ipak sam se lepo navozao . Vidim da i to napišu neki, potrošnja od čepa do čepa 2.9, prosečna "brzina" 63km/h. To su cifre za skuter od 240kg sa 28 nejakih konja . Ako voziš sa ljudima koji normalno bez divljanja voze ,definitivno nisi spor.Magistrala 80-100kmh ja vozim, kad mi dodje da "izdivljam" ,to bude kratak deo puta koji ne pravi veliku razliku.Ali to sam ja..a ima nas raznih hvala bogu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 306 Napisano Subota u 23:19 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i jedne moje kratke vožnje, od Beograda do Novog Sada. Bila je prošla subota, planirao sam da odem 3. maja do Tago moto centra da vidim za neku kacigu, međutim spojili su praznike Nema veze, u svakom slučaju lepo sam se provozao. Išao sam preko Opova, Perleza, Titela, Kaća, i nazad istim putem. Mislio sam da idem preko Rume, ali sam morao ranije da se vratim, a ovaj put mi je bio brži. Izvolite fotku i video. Inače, ne volim da kačim one videe od 15-20-30 minuta, više volim da ih izmontiram uz neku pesmu koja mi se svidi u tom trenutku, tako da ovaj video traje oko tri minuta 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Гоша 655 Napisano Nedelja u 17:32 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan 19 hours ago, Džim Džarmuš said: Ako voziš sa ljudima koji normalno bez divljanja voze ,definitivno nisi spor.Magistrala 80-100kmh ja vozim, kad mi dodje da "izdivljam" ,to bude kratak deo puta koji ne pravi veliku razliku.Ali to sam ja..a ima nas raznih hvala bogu. Najviše mi prija 60-120km/h, krstarenje pomenutih 80-100km/h. Ali to je kada nema saobraćaja ili je slab. Problem je kada su potrebna preticanja kada je gust saobraćaj (oba pravca), jer sa 28KS ne može da povuče da preticanje bude bezbedno, za moje pojmove. Sa jačim motorom to se uradi za na primer 2-3 sekunde, meni treba recimo 5-6-7 i onda ne smem, tj. ne mogu da izvedem... nego čekam da imam te sekunde . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule0911 454 Napisano Nedelja u 23:27 Svrati ponekad, 93 postova Lokacija: Thun, CH Motocikl: 2024 Honda CRF1100L Africa Twin AS ES DCT, 2006 Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Brinzersee/Brienz, Brunigpass, Glaubenbielenpass, Schallenberg. Fina vecernja voznja, kolega koliko hoces. 150km ukupno, prvih 20km oko Thunersee nisam merio. 18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1485 Napisano Ponedeljak u 13:42 prisutan, 1190 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Spojio ugodno sa korisnim. Mali redovni servis u Mostaru, te upoznavanje novih prijatelja i vlasnika TRK 702.. iz Čapljine i lijepo druženje!! 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 368 Napisano Ponedeljak u 13:49 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Voznja sama po sebi nista specijalno (osim sto sam provozao po staroj pruzi ispod Kosutnjaka i otisao malo do Kastaljana (trudeci se da budem enduro rider i shvatio da mi treba jos mnoooogo vremena da se opustim, te sam se drzao uredjenih puteva). I isprobao sam novi komad opreme - Tech7 Sent from my SM-A556B using Tapatalk 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5962 Napisano Ponedeljak u 16:56 BJB Maxi Scooter Club, 1811 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Uspeli smo da uvatimo 3 dana bez kise i djirali dobrim putevima Srbije i Crne Gore do Ostroga, slava i milost sv Vasiliju. U subotu lajt varijanta po primorju, više druzenje i zezanje nego voznjaali i tu bilo 250 km. Posetili i grad sunca i u nedelju preko Bosne predobre Romanije, kojajesad podnovom cestom od Sokolca do Vlasenice koja je sad prava poslastica za ljubitelje krivina. Prosto nzm sta je bolje, preko Zlatibora, DjurdjevićaTare, Žabljaka, Šavnika, Vilusa, Bosna sve je tu sto valja. Tri dana, 1200km, dobro drustvo, dobra voznja eto recepta za osmeh na licu. Hvala mojim drugarima i posebno @DarkoČa i @mačak 213 koji su se ovog puta vozili i druzili sa nama. Poz za sve kolege na 2 točka i vidimo se uskoro. Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 17 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 288 Napisano Ponedeljak u 17:24 (promenjeno) Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym NHT 300 Prijavi odgovor kao problematičan У суботу после посла реко барем мало да се провозам, и одем до Бољеваца, до Саве, и као да се опробам мало ван асфалта Волео сам да идем тамо али све више и више људи има и све више "викендица"што значи да се мени све мање се свиђа. Попнем се на насип и умало се не обесих јер су ставили неке мреже ( врв за сомове, а ја замало да се упецам). Тако да ако неко буде ишао, нек добро отвори очи Promenio Ponedeljak u 17:26 član dule2812 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1690 Napisano juče u 08:09 Drug član, 1134 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan On 12. 5. 2025. at 1:27, dule0911 je napisao: Peticija da se ovom članu zabrani pristup u temi Kratke vožnje. 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladags 144 Napisano pre 2 sati Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je ovaj maj lep sa prognozom, skoro pa da ne ustaneš iz kreveta, a kamo li da se negde provozaš. Zato kad uhvatih malo sunca u vreme kada obaveze dozvoljavaju, bar malo da dam sebi oduška u čekanju nekog stabilnijeg vremena za neku ozbiljniju vožnju. Nešto sam sebi zadao cilj da kad god mogu obiđem po neku pećinu. Tako sam i sada obišao Ribničku pećinu i crkvu Svetih apostola Petra i Pavla koja se nalazi ispred same pećine. Vreme lepo, priroda lepa, mir tišina, kao što se i očekuje na ovakvim mestima. Put ništa posebno, malo auto puta, ali je prilaz do crkve baš lep i to mi je bilo onako najbolji deo vožnje. Malo snimih, kao i prethodni video, ništa profesionalno, uspomena za mene samog, a eto nekom možda ideja za neku kratku vožnju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4122 Napisano pre 2 sati Drug član, 2255 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan On 13. 5. 2025. at 10:09, Rider000 je napisao: Peticija da se ovom članu zabrani pristup u temi Kratke vožnje. Duleta znam vise od 10g, rekoh mu bas neki dan, reko j...es me i ti sad Jos kaze joj kako se vozi, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...