Satelis 15885 Napisano Maj 4, 2019 Integrisan, 9303 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ustao jutros, dorucak pa kafa na brzaka. Otisao do zdrebice da vidim sta radi, falili joj sta...ma jok, sve joj potaman. Pitah je ocemo li negde na kratko, djir mali dok nije pala kisa, suntavo vreme neko dolazi.... plan je bio spustiti se avalskim do Ralje pa nazad, kad ono medjutim.... eto nas u Mladenovcu, zatim Topola pa na palacinci s'dzem kod Kote 555 na Rudniku jbg zanela se deca malo, rasterecen saobracaj fino bese nista, da zavrsim kafu pa nalevo krug istim putem nazad...plan ma jok, zdrebica ode levo za Belanovicu a gde je ona tu je i Ostrovica malo sa jedne malo sa druge strane ne znam sa koje strane mi lepsa, sve dzaba mora se dalje ici na neku stranu od Belanovice svrteh se desno ka Arandjelovcu, te stadoh kod Garaskog jezera zakacih Bukulju i njen pogled na grad nisam se zadrzavao vec hitao ka Ranilovicima - Rogaca - Sopot - Bg gledam na sat, taman zence zavrsava sa poslom, mogao bi je pokupiti pa odvesti do njenih jer su nam tamo deca..... za njih.... zivela sloboda, kod babe i dede sve moze sa smederevca.... pogled na Zaklopacu Tako ti ja danas, posao samo do Ralje i nazad 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5635 Napisano Maj 4, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Hm dali fali tvojoj? Pa sta cemo mi obicni smrtnici da kazemo!!!! timaris je svaki dan sta ce tu da fali...Послато са HTC One A9s уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Maj 4, 2019 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis odakle je pogled na zaklopacu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15885 Napisano Maj 4, 2019 Integrisan, 9303 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Tacno odavde, celom duzinom razgrnuli su siblje i siprazje, ispod izravnali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Maj 4, 2019 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Idem tuda bas cesto kad idem u tazbinu. Nisam primetio da je sredjeno i da je bas tako lep pogled. Moram da obratim paznju ponovo kad budem prolazio za koji dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15885 Napisano Maj 4, 2019 Integrisan, 9303 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Prodjes jos napred, dodjes do same krivine gde je sa desne strane neki hangar, tu se parkiras. Probaj da dodjes do same ivice i skljoc panoramu (nisam imao vremena). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Maj 5, 2019 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Evo sa istog mesta 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Maj 6, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Predlog za jednodnevnu vožnju - mi je odvozili za Veliki petak. Od Čačka, preko Guče i Kušića se spustili ka Sjenici i Sjeničkom jezeru, tj. onome što je od njega ostalo nakon isušivanja, pa zatim do sela Donje Lopiže i vidikovca Veliki Vrh. Nestvarna priroda, još nestvarniji pogled sa vidikovca. Preporuka za otići! 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZERO CORD ADV 645 Napisano Maj 7, 2019 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Ježevica - Požega Motocikl: KTM 450 EXC-R, Honda Africa crf1000L Prijavi odgovor kao problematičan Odlična vožnja i još bolji prikaz kratkim filmom. Veliki vidikovac na Uvcu je fantastično mesto za izlet. Pogled na kanjon, jezero, Beloglave supove... Slučajno smo se sreli na vidikovcu i sad žalim što nisam imao mnogo vremena da se bolje upoznamo, napravio sam puno kilometara taj dan. Pretpostavljam da bi onda i ja sa KTM-om upao kratko u film. Ali, sledeće prilike obavezno. Veliki pozdrav i samo napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Maj 7, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Lepa turica, sve pohvale za klip, vreme poslužilo, moraće se obići i lično Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Maj 7, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, ZERO CORD ADV je napisao: Odlična vožnja i još bolji prikaz kratkim filmom. Veliki vidikovac na Uvcu je fantastično mesto za izlet. Pogled na kanjon, jezero, Beloglave supove... Slučajno smo se sreli na vidikovcu i sad žalim što nisam imao mnogo vremena da se bolje upoznamo, napravio sam puno kilometara taj dan. Pretpostavljam da bi onda i ja sa KTM-om upao kratko u film. Ali, sledeće prilike obavezno. Veliki pozdrav i samo napred! Veliki pozdrav za veliki motor! Uvek raspoloženi za druženje, može i vožnja zajedno. Blizu smo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Maj 7, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, DarkoČa je napisao: Lepa turica, sve pohvale za klip, vreme poslužilo, moraće se obići i lično Hvala, obavezno, prelepa netaknuta priroda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Maj 8, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan jos nisam dobio tablice pa se ne smijem previse udaljavati, inace jedva cekam da ih uzmem pa na neko malo duze jednodnevno putovanje, mozda do trebinja sad na ovaj skup, motorijadu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuka015 109 Napisano Maj 8, 2019 U prolazu, 69 postova Prijavi odgovor kao problematičan Predlog za jednodnevnu vožnju - mi je odvozili za Veliki petak. Od Čačka, preko Guče i Kušića se spustili ka Sjenici i Sjeničkom jezeru, tj. onome što je od njega ostalo nakon isušivanja, pa zatim do sela Donje Lopiže i vidikovca Veliki Vrh. Nestvarna priroda, još nestvarniji pogled sa vidikovca. Preporuka za otići! Koliko ima zemljanim putem i kakav je?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Maj 8, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Djuka 015 cca 9 km, ali sasvim dobrog makadama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Maj 12, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan1605 39 Napisano Maj 12, 2019 U prolazu, 38 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Honda Silver Wing T 400 Prijavi odgovor kao problematičan Kako je za nedelju najavljena kiša pravim brzi plan Ture, skoknem do Virpazara, Reke Crnojević pa preko Cetinja nazad u Podgoricu...to mi se učinilo kao odlična vožnja. Klopa, kafa, oprema i gotovo spreman... Pre polaska za siguran start dobro zagrejati mašinu Pa lagano na put... Od Podgorice preko Zete ka Virpazaru ali neće to baš tako... Nema oznake za skretanje ka reci Crnojević i za tren se nalazim na skretanju za tunel ili preko Pastrovacke Gore, biram ovo drugo i dobijam.... Odlične vidikovce ka Skadarskom jezeru Odlične krivine u usponu i na pojedinim deonicama savršen asfalt(kratkim deonicama) Dalje Jadranskom magistralom pravac Perast gde pravim pauzu za kafu i koju pljugu... Najjači utisak iz Perasta nije more već ovo drvo koje mi je dalo dodatnu energiju za put dalje.... Put nastavljam preko Grahova, Nikšića i početne tačke u Podgorici. Još jedan pogled na Boku... Prelepa je... Kolega @Nole Bg kaže od Valjeva do Loznice a ja to isto za od Kotora preko Grahova nema bolje deonice... Asfalt odličan celim putem, krivine u usponu dozvoljavaju jači gas... tek po koji kombi i kamion... Put kao pravljen za nas na 2 točka, barem sad u maju, narednih meseci će verovatno biti drugačije. Dolazim do skretanja levo Trebinje desno Nikšić i na tablu s obaveštenjem o obustavi saobraćaja od 14h do 16h... Bacam pogled na sat, 15i50... Koristim tih 10min za pljugu i čisto da proverim vreme u Nikšiću... Ladno pljuskovi s grmljavinom navlacim kišno i nastavljam dalje... Put ocaj, krater do kratera, gotovo ne moguće zaobići rupe, na rupi zglob odradi i doda gas... Silver skače ko pomanitao... (Ekipa s Afrikama dolazi u susret, smeju se i klimaju glavom, šta je tu je, čuti i vozi) i celokupna slika preti totalnoj katastrofi od dana... Nakon 4-5km dolazim do asfalta i lagano nastavljam put... A eto i kiše koja je bila u fazi prestanka...prolazim Nikšić i gas ka Podgorici...odličan put i nešto opterećeniji saobraćaj, što je normalno za petak popodne... Odlično popodne, predjenih 230km za 5h uživanja...i ostatak dana 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Maj 13, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Kraće ne može, a da se nazove vožnja. Posle kišnih i hladnih dana, osvanuo je taj prelepi sunčani 08.05. U iščekivanju kraja radnog vremena hitro ka ljubimcu i đir do Zlatibora. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5635 Napisano Maj 13, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Kako je za nedelju najavljena kiša pravim brzi plan Ture, skoknem do Virpazara, Reke Crnojević pa preko Cetinja nazad u Podgoricu...to mi se učinilo kao odlična vožnja. Klopa, kafa, oprema i gotovo spreman... Pre polaska za siguran start dobro zagrejati mašinu Pa lagano na put... Od Podgorice preko Zete ka Virpazaru ali neće to baš tako... Nema oznake za skretanje ka reci Crnojević i za tren se nalazim na skretanju za tunel ili preko Pastrovacke Gore, biram ovo drugo i dobijam.... Odlične vidikovce ka Skadarskom jezeru Odlične krivine u usponu i na pojedinim deonicama savršen asfalt(kratkim deonicama) Dalje Jadranskom magistralom pravac Perast gde pravim pauzu za kafu i koju pljugu... Najjači utisak iz Perasta nije more već ovo drvo koje mi je dalo dodatnu energiju za put dalje.... Put nastavljam preko Grahova, Nikšića i početne tačke u Podgorici. Još jedan pogled na Boku... Prelepa je... Kolega [mention=41245]Nole Bg[/mention] kaže od Valjeva do Loznice a ja to isto za od Kotora preko Grahova :moto2:nema bolje deonice... Asfalt odličan celim putem, krivine u usponu dozvoljavaju jači gas... tek po koji kombi i kamion... Put kao pravljen za nas na 2 točka, barem sad u maju, narednih meseci će verovatno biti drugačije. Dolazim do skretanja levo Trebinje desno Nikšić i na tablu s obaveštenjem o obustavi saobraćaja od 14h do 16h... Bacam pogled na sat, 15i50... Koristim tih 10min za pljugu i čisto da proverim vreme u Nikšiću... Ladno pljuskovi s grmljavinom navlacim kišno i nastavljam dalje... Put ocaj, krater do kratera, gotovo ne moguće zaobići rupe, na rupi zglob odradi i doda gas... Silver skače ko pomanitao... (Ekipa s Afrikama dolazi u susret, smeju se i klimaju glavom, šta je tu je, čuti i vozi) i celokupna slika preti totalnoj katastrofi od dana... Nakon 4-5km dolazim do asfalta i lagano nastavljam put... A eto i kiše koja je bila u fazi prestanka...prolazim Nikšić i gas ka Podgorici...odličan put i nešto opterećeniji saobraćaj, što je normalno za petak popodne... Odlično popodne, predjenih 230km za 5h uživanja...i ostatak dana Bravo Ivance, nadam se da se navikavas lagano na paklenu masinu i spoznajes njegove vrline i mane, kojih ruku na srce gotovo i nema. Samo uzivaj i vidimo se pocetkom juna u Cg ako Bog da. PozПослато са HTC One A9s уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan1605 39 Napisano Maj 13, 2019 U prolazu, 38 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Honda Silver Wing T 400 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Ivance, nadam se da se navikavas lagano na paklenu masinu i spoznajes njegove vrline i mane, kojih ruku na srce gotovo i nema. Samo uzivaj i vidimo sepocetkom juna u Cg ako Bog da. Poz Hvala @Nole Bg Bio si i u pravu što se tiče mog početnog straha, lagano se topi a sigurnost raste ... Bože zdravlja pa se gledamo uskoro.. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Maj 13, 2019 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan @ivan1605 ta deonica Morinj-Vilusi mi je jako poznata pa moram da ti kažem da nije ni blizu puta Valjevo - Loznica.... za vrhunski moto put predlažem da iz Podgorice kreneš na Gusinje kroz Albaniju, preko Prokletija. Imaš 110km do gore, a kroz CG 170km.... Durmitorski krug je poseban doživljaj mada asfalt nije baš najbolji uvek. Pljevlja - Kolašin takodje. A za razonodu iz Virpazara za Ulcinj kroz dolinu kestena uz Skadar preko Rumije pa nazad uz more. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Maj 13, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Subotnje popodne iskoišćeno za kraću vožnju do Rajca... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15885 Napisano Maj 13, 2019 Integrisan, 9303 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Urban Cruiser je napisao: za vrhunski moto put predlažem da iz Podgorice kreneš na Gusinje kroz Albaniju, preko Prokletija cuveni SH20.... nema grske Albanija me prijatno iznenadi (vozili do Sarande), toliko, da cu i ove godine otici. Doziveh je divlju, ujedno i lepu..... ima se sta videti 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan1605 39 Napisano Maj 14, 2019 U prolazu, 38 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Honda Silver Wing T 400 Prijavi odgovor kao problematičan @Urban CruiseraCruiseraCruiCruCCC ne mogu da obrišem ovaj dodatak posle nicka tako da nastavljam pisanje ovako. Ovo je bila prva moja vožnja te otud i oduševljenje na releciji Morinj-Vilusi. Subotu sam vozio Virpazar-Bar starim putem misleći da ću dobiti pogled ka jezeru a na prvom Vidikovcu sam skontao da neću Tako da sam već isplanirao krug oko Skadarskog, virpazar-skadar-podgorica.... Sledeću rutu planiram Podgorica -Gusinje- Zabljak-Podgorica... Gusinje -Zabljak još nisam razradio...tako da su dobrodošle sugestije....mislim da smestim u jednodnevnu vožnju ali se bojim da nije previše za mene početnika... Hvala na sugestijama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Maj 14, 2019 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Ona mapa ti je idealan krug za jednodnevnu vožnju ako usput staneš negde na klopu. Tu rutu sam vozio par puta i uvek je bilo nešto novo da se vidi i doživi. Nije ti realno da planiraš PG-Gusinje (kroz AL) pa na Žabljak u danu. Računaj da si u Gusinju za 4 sata min ali bez stajanja. A šteta je ne stati. Ima fenomenalnih sela a i klope. Imaš tu oko PG puno toga da obidješ od jezera na istoku, pa Biogradska gora polako 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...