Mikeli.pg 710 Napisano Maj 30, 2011 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Kada se izadje iz tunela, na primorju ste... By mikelifz6n at 2011-05-29 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 710 Napisano Maj 30, 2011 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Ulazim u Sutomore. Iznenadio me je veliki broj turista, za ovaj mjesec. Obicno u maju nije bilo nikog... By mikelifz6n at 2011-05-29 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 710 Napisano Maj 30, 2011 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Put koji sa magistrale vodi ka plazi... By mikelifz6n at 2011-05-29 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 710 Napisano Maj 30, 2011 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Stigoh na plazu .Nisam se kupao ,mada je kupaca bilo mnogo. Iskreno, cim sam zavrsio sa fotografisanjem, vratio sam se kuci , po suprugu i sina ( kcerka je u drugom sredjne, pa smo joj mi matorci dosadni ) , i doveo ih na plazu. Uspjeli smo da se kupamo , i setamo. A sjutra dan, cijelog smo ga proveli na moru. By mikelifz6n at 2011-05-29 By mikelifz6n at 2011-05-29 By mikelifz6n at 2011-05-29 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 710 Napisano Maj 30, 2011 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan By mikelifz6n at 2011-05-29 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 710 Napisano Maj 30, 2011 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Na setalistu su se odrzavali moto skupovi. Ne znam kako je dogovoreno a ovu godinu.... By mikelifz6n at 2011-05-29 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 710 Napisano Maj 30, 2011 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Kafici cekaju goste spremni.... By mikelifz6n at 2011-05-29 By mikelifz6n at 2011-05-29 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 710 Napisano Maj 30, 2011 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Jos koja slika mora... Nadam se da sam Vam bar malo , priblizio filing dana provedenog na moru... Do sledeceg javljanja, pozdrav , i uzivajte u vozjni. By mikelifz6n at 2011-05-29 By mikelifz6n at 2011-05-29 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Maj 30, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan Mikeli,,,samo si me unervozio sa slikama,,,svako mesto na slikama znam kao moje ,,,,ja sledece sedmice sa bajkom u Sutomore dolazim ,pa cu valjda naci neki poslic da mogu i da uzivam,a i da radnem malo...ziveli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 710 Napisano Maj 31, 2011 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao , i nadam se da cemo vec nesto smisliti za posao.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Maj 31, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4715 Napisano Jun 12, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kratka vožnjica za danas po Fruškoj Gori...Nekih 200-tinak km lepih predela i još lepših krivina. Sva je počelo tako što smo trknuli časkom do Novog Sada na kafu. Vreme je bilo tmurno i promicalo je par kapi kiše ali to nas nije pokolebalo u nameri da popijemo kafu u Novom Sadu. Pošto nismo poneli foto aparat mobilni je poslužio svrsi pa se izvinjavam zbog rđavijih slika... Pogled na prelepu katedralu. Videli smo gužvu ispred ulaznih vrata rešili smo da zavirimo unutra. Ovo nam je bio prvi put da smo bili unutar katedrale i mogu vam reći da je utisak vrlo pozitivan. Nakon toga ipak smo odlučili da se malo provozamo po Fruškoj Gori pa smo poterali Atlantica put Iriškog Venca a zatim desno prema Zmajevcu. Tu smo se odvojili prema Rakovcu i usput skrenuli do kamenoloma. Tu smo se zaustavili da se malo isfotkamo. Nakon spuštanja do Rakovca, otidosmo levo pa do Beočina. Stigli smo do manastira Beočin gde je bilo venčanje u toku i velika svadba pa smo se okrenuli natrag. Po izlasku iz Beočina prema Neštinu, uhvatili smo put prema Crvenom Čotu i ponovo se popeli "na leđa" Fruške Gore. Tu smo otišli levo pa preko Letenke došli do raskrsnice: levo Vrdnik i Mitrovica a desno Neštin. Skrenusmo desno i opet se spustismo do Dunava. Dođosmo do Banoštora i tu mala stajanka za fotkanje uz sam Dunav. Pravac Čerević pa Beočin i preko Sremske Kamenice stigosmo u Novi Sad. E da, obišli smo i odmaralište Andrevlje (ili tako nešto) Prelepo mirno mesto! Preko Temerina dođosmo kući posle 200-tinak km. Koliko su bile lepe krivine za vožnju govore dovoljno gume na Atlanticu...za maxi skuter nije to toliko ni loše... MAXI pozdrav svima od alexanto ekipe! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Jun 12, 2011 Very Funny Rider, 1124 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan opaaa...city grip Ja vozim na njima vec dobrih 400km...super su po kisi Lepa voznjica by the way Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 710 Napisano Jun 13, 2011 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Lijepa voznja, bravo Odlicno su ispale i fotke sa mobilnog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Jun 14, 2011 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Opet malo soliranja ovaj put do Slankamenackog brega. Voznju pocinjem uz Dunav do Rakovca pa onda gore na Zmajevac gde pravim i prvu pauzu. Dalje preko Vrdnika, Iriga i Indjije stizem u Stari Slankamen Na redu je OFF voznjica po Slankamenackom bregu sve do mosta kod Beske. Inace ovaj spomenik mi je jedno od omiljenih mesta jer je to u stvari srce (centar) Vojvodine. Odatle se vidi usce Tise U Dunav tj. i Srem i Banat i Backa. I ovu voznju kao i sve ostale istocnim Sremom zavrsavam na brdu iznad autoputa. Izlazim ponovo na asfalt i preko Cortanovaca i Novog Sada stizem kuci u B Palanku. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Jul 12, 2011 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Vesparenje-Drustvo Ljubitelja Vespe-Vespasian Bgd.09.07.-10.07.2011 Backa Palanka po drugi put ove godine, samo sada u monogo vecem broju clanovi i prijatelji Drustva Ljubitelja Vespe Vespasian-Beograd odlaze u posetu nasem drugu Dini. u subotu ujutru je krenula prva grupa koja je uspesno i bez ikakvih problema stigla kod Dina negde oko 13h koliko sam ja informisan. Sima kolima i Acina lepsa polovina, Aca, Stefa, Sveta i Zvonko evo Siminih slika polazak iz Beograda Uploaded with ImageShack.us negde u Novom Sadu Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us malo voznje camcem i kupanje Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us ekipa u poseti Ilouku u Hrvatskoj na vidikovcu Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us i na kraju klopa pred polazak za Beograd Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us i jos jedan pogled na plazu Uploaded with ImageShack.us u 18h krece druga grupa, Srdjan, Toma, Daca i Ja, uz put Srdjanu se par puta gasila Vespa ali je sve reseno veoma brzo, posle par kilometara meni Vespa staje i konstatujemo da je usled truckanja nasim prelepim i ravnim putevima doslo do spadanja kapice sa svecice. Posle par minuta nastavljamo dalje i stizemo negde oko 20h u Backu Palanku. Taman na kotlic koji je bio veoma dobar, u toku druzenja sa nama su pored domacina bili i prijatelji koji takodje voze motore tako da se prica nastavlja do kasno u noc. Posle podele gde ce ko da spava polako odlazimu na spavanje oko 2 sata ujutru, ja se zavlacim u vrecu koju mi je ustupio Srdjan. Daca u vrecu koju mu je ustupio Aca, Sima odlazi i spava u autu, jer su komarci toliko dosadni da ne moze da se spava,Srdjan ko Gadafi u svom satoru, Zvonko, Toma i Stefan zauzimaju donji deo vikendice, a Sveta, Aca i Acina lepas polovina odlaze kod Dina na smestaj... E sada najzanimljivije jutro 04h 30min...ja prvi ustajem, prelep zvuk pticica, mir, nista se sem toga ne cuje...steta je da se prespava to, ustaje i polako pokusavam nikoga da ne probudim....uspevam u tome. Mali stefan se budi negde oko 5 sati, a za njim u 6h i Toma i Sima. Sima u jednom trenutku pali auto i pusta muziki, problem je sto je auto tik uz Srletov sator pa se i srdjan automatski budi...vec postaje atmosfera za jutarnju zurku. Toma proverava sta mu to zveci u Vespi i pali istu, da bi Daca poslednji ustao i psovao nekoga ko kosi travu u 6h misleci od zvuka Tomine vespe da je kosacica za travu... Posle pakovanja vreca i satora odlayimo na dorucak u lokalnu pekaru, pritom u 6h 30min zovemo jutarnju ekipu koja krece iz Bgd-a Milosa i Yomana da vidimo kada krecu. Negde oko 10h dolaze i oni i posle toga deo odlazi u Ilok a deo na lokalnu plazu. Povratak kuci je bio u dve grupe, jedna je krenula u 16h Srdjan, Toma, Daca, Stefan i ja, a ostali su ostali na veceri i posle toga su i oni posli ka Beogradu. Prva grupa ide preko Iriskog Venca gde pravimo pauzu za klopu posle toga daca se odvaja ka autoputu a mi nastavljamo dalje ka Simanovcima da bi tamo izasli na auto put. Po izlasku na auto put shvatamo da nas daca sustize kako nemam pojma kako smo mi izasli pre njega na tom delu auto puta i zajedno svi dolazimo do Beograda. a evo kako je to izgledalo iz moje perspektive... prva slika je slika na kojoj se vidi kako Sveta pomaze Srdjanu-Gadafiju da podigne svoj sator u kome ce da boravi tokom posete nasem dragom drugaru Dini u podizanju satora ucestvuju i ostali clanovi drustva dok neko radi drugi rade raznorazne druge stvari malo slika kako je domacin pripremio parking za nas sve a tu je i ostatak ekipe... jos malo Vespi... a sada Dinova ekipa bajkera iz Backe Palanke... i naravno veliki kulinar koji nam je spremio pravi kotlic...jesam pomenuo negde da je kotlic bio vruc...a ne hladan... i napokon VRUC kotlic... vikendica u kojoj smo nocili e sada jedan od lepsih trenutaka budjenje u 4h i 30 min a na kraju dana neko je malo i dremnuo na plazi Sve u svemu kada se sabere i oduzme u dva dana i tri pristigle grupe 12 clanova Drustva Ljubitelja Vespe Vespasijan-Beograd se prelepo provelo kod domacina koga ni ovaj kao ni prosli put nismo izneverili stim sto nas je ovaj put bilo bas dosta vise nego prosli put.Bitno je da se domacinu trud isplatio i da nas je sve nahranio, napio, nista mu se nije ohladilo i posto smo sve pojeli i nista nije ostalo nije morao da deli tu klopu po komsiluku...a i steta bi bilo da se kotlic ohladio...ni ladno prase ne valje a kamoli kotlic... Pozdrav Dejan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Avgust 15, 2011 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Vikend Vesparenje-Drustvo Ljubitelja Vespe-Vespasian Bgd.12.08.-14.08.2011 Na redovnom sastanku Drustva Ljubitelja Vespe Vespasian-Beograd, odluceno je da se ide kod naseg clana drustva Filipa na Kosmaj u Vikendicu. Posto se znalo da ce grupa biti velika i da nije u pitanju jednodnevna voznja vec vikend Vesparenje dogovoreno je da se krece u tri grupe u tri dana. I sve je pocelo ovako... 12.08.2011. 18 h lokacija Autokomanda NIS-ova benziska pumpa. Prethodnica-izvidjacka ekipa nalazimo se u sledecem sastavu, Filip-domacin, Stefan sa Darinkom, moja malenkost sa suprugom Ivanom. Zvonko dolazi da nas isprati, jer ce da krene sa udarnom grupom u subotu. Slike tog polaska nemamo jer smo bili pretovareni stvarima a i imali smo zelju da sto pre stignemo na Kosmaj. Prethodnica krece, Zvonko nas ispraca do Banjice... Predhodnica stigla na odrediste... Subota 13.08. 2011. Udarna grupa stize, sleze, sledi uparkiravanje i podizanje kampa, kao i priprema za rostilj i kotlic.Prethodnica u medjuvremenu u Mladenovcu kupuje potrebne namirnice za kotlic, rostilj kao i pice i susrece se na izlasku iz Mladenovca za Udarnom ekipom. Zajedno krecu ka lokaciji. Usput Maretu Vespa pocinje da gubi snagu, na licu mesta servisni tim Drustva Ljubitelja Vespe-Beograd stupa na delo i pokusavaju da otklone kvar.Posto smo na par kilometara od lokacije odlucujemo da Mareta odslepamo do lokacije i tamo ce se servisna ekipa drustva postarati za njega. Drustvo Ljubitelja Vespe-Beograd nikada nikoga nije ostavilo na drumu u nevolji...niti ce ikada... Pripreme za rostilj Pripreme za kotlic...gulas je u pitanju, receptura klubka tajna... Sve vreme nas preti ekipa emisije Scooterama i pod budnim smo okom snimatelja... Dok se kotlic i rostilj spremaju svasta se desava... Neko se odmara ili spava, neko se konsultuje kako resiti Maretov problem sa Vespom, neko ide u obilazak Manastira koji se nalazi u neposrednoj blizini, a neko ide na bazen, dogovor je da se u odredjenom trenutku skupimo i probamo specijaliteta koje su nam omogucili majstori Srdjan-rostilj majstor i Igor-kotlic majstor Posle klope sledi grupno fotografisanje jedan deo ekipe ide za Bgd, ali obecavaju da ce doci i u nedelju sto i cine, ostatak ostaje do kasno u noc, ujutru u nedelju 14.08.2011. dolaze i nastavljamo druzenje na bazenu gde i rucamo i u popodnevnim satima krecemo put Beograda.Maretov Vespa je u medjuvremenu dostelovana tako da ce i on ici sa nama. Krecemo put Beograda i usput nismo imali nikakvih problema, u Beograd stizemo zajedno i razilazimo se na istom mestu odakle smo krenuli Autokomanda... Ovo Vikend Vesparenje ce se sigurno ponoviti i iduce godine...i biti jos masovnije... Pozdrav Dejan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 710 Napisano Avgust 15, 2011 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan E vi ste bas uzivali. Vespama na put , to je pravi izazov... Bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Avgust 19, 2011 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Dovoljno je u nekoliko dana samo : Mladenovac-Aranđelovac-Lazarevac-Lajkovac-Valjevo-Osečina-Loznica-B.Koviljača-Bogatić-Zvornik-Milići-Vlasenica-Han Pijesak-Sokolac-Rogatica-Višegrad-Užice-Čačak-G.Milanovac-Topola-kuća, i uz put mnooogo dragih ljudi. Nemam slika, bilo ih je ranije (i kod drugih) pa da ne ponavljam.:BJB-TourS: Samo jedno od mnogih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jura 16 Napisano Avgust 19, 2011 U prolazu, 70 postova Motocikl: Kawasaki KLX 650 C Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne nama kratke i brze voznje, drugar je retko slobodan pa reko da iskoristimo momenat, fotke su malo losije jer u brzini zaboravih foto aparat pa je mobilni odradio svoje. Zivimo na nepunih 20 km od Vrsca i posto je oko nas sve monotona ravnica Vrsacki breg je uvek lepo mesto za posetiti, ko je bio zna o cemu pricam. Vise od 90 % puta ka vrhu je lagano krstarenje prelepim krivudavim putem kroz sumu a prostalih 10 % rasturene pesacke staze je mala avantura. Usput mala edukativna prica : Vršački zamak (Vršačka tvrđava, Vršačka kula) je tvrđava u Srbiji iz XV veka čiji se ostaci uzdižu na visini od 399m nmv, na Vršačkom bregu iznad grada, od koje je najočuvanija Donžon kula. Utvrda je imala izduženi oblik koji je pratio zaravan na vrhu brda i bila je široka 18m, a dugačka 46m. Sam Donžon ima pravougaonu osnovu sa ulazom na spratu do koga se dolazi stepenicama koje se lako mogu skloniti u slučaju opasnosti. Visok je oko 20m sa prizemljem i tri sprata, od kojih je treći, po ostacima kamina i odžaka, korišćen za stanovanje. Pretpostavlja se da je celu utvrdu podigao Đurađ Smederevac(1427—1456) posle pada Smedereva i cele Despotovine 1439. godine sa ciljem zaštite svojih poseda na prostoru današnje Vojvodine, a u prilog toj tezi ide i arhitektonska sličnost između Vršačke kule i Smederevskog grada odnosno utvrđenja manastira Manasije. Prema nekim drugim tezama na tom prostoru je postojalo utvrđenje i pre tog vremena, koje se u ondašnjim izvorima iz prve polovine XIII veka javlja pod imenom Erd Šomljo(rum. Erdesumulu,mađ. Erdsomlyo,Ersomlyo) ili samo Šomljo, ali njegova tačna lokacija još uvek nije sa sigurnošću potvrđena, pošto se pored današnjeg Vršca kao moguća lokacija pominje i prostor Banata koji se danas nalazi u Rumuniji. Konzervatorski i restauratorski radovi na kuli su izvedeni 1984. i 1993.godine,a od 1997. godine su otpočela sistematska arheološka iskopavanja celokupnog lokaliteta kojim su otkriveni ostaci jake kružne kule koja se nalazila nasuprot danas očuvanoj. Sama kula i ostaci utvrde su tokom NATO agresije na SRJ pretrpeli oštećenja usled raketnih napada na telekomunikacioni predajnik koji se nalazi u njenoj blizini, izvedenih 30.04. i 12.05.1999.godine. A sada fotke : Njeno visocanstvo Kula Komanda da sjasemo je izdata Stalno trazi neke kvarove i mane kojih definitivno vise nema Oprosti mi Osmatram kretanje neprijatelja Moja lepotica Moja malenkost Ovo ne pokusavajte kod kuce 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 710 Napisano Septembar 5, 2011 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Vi ste se lijepo provozali. Kratka ali fina voznja. pogledah ovaj snimak...Kawasaki ti je odlicno ocuvan, svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 710 Napisano Septembar 5, 2011 (promenjeno) Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Odvozih prije par dana do kanjona Morache. To mi je nadomak grada (Podgorice ) i zavoji su odlicni... Naletio sam i na neki havarisan auto, ali vec su se bili izvukli iz njega... Inache, pozajmio sam drugu foto aparat, on je uspio da ga polomi.... tako da ne postavljam reportaze, a imao sam odlicnih voznji. Nadam se da cu ubrzo kupiti novi, pa ce biti i slika Promenio Novembar 11, 2011 član acim Priključen klip. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Septembar 7, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozz za brata MIKELIA,nadam se da nije legenda Vesko u pitanju ppo tom slucaju za aparat....ziveli mi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 710 Napisano Septembar 7, 2011 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan haha, Pozdrav Deki... Nije Vesko ,on cuva stvari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jura 16 Napisano Septembar 10, 2011 U prolazu, 70 postova Motocikl: Kawasaki KLX 650 C Prijavi odgovor kao problematičan Vi ste se lijepo provozali. Kratka ali fina voznja. pogledah ovaj snimak...Kawasaki ti je odlicno ocuvan, svaka cast Hvala, staracu se i dalje ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...