Iggor 2 Napisano Octobar 28, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Nis Motocikl: kymco grand dink 250cc Prijavi odgovor kao problematičan Jer neko vec probao ovo, da cujemo iskustva, potrosnju na gas..... Planira li neko ovako nesto ds uradi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Octobar 28, 2010 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan Imas cak u oglasima, vidi kad prorade, neko prodaje kofer sa rezervoarom i plinski uredjaj... Radi ok, kosta kao za auto sa karburatorom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Octobar 28, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Da se zapljunem. Pratim temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Octobar 28, 2010 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ima tema na netu, jako zanimljivo. Meću rezervoare u mesto ispod sica, u kofer a ima varijanta i direktno mala plinska boca od 5 kila što je valjda jedno 7-8 litara ako se na varam. Jači skuter sigurno omogućava ovakvu kombinaciju. Verovatno postoji i nešto ala sekvent zbog sve više skutera koji su ajštrc, bez karburatora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Octobar 28, 2010 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Obzirom na to, da trose 4-5> litara po ovim cenama goriva nimalo nebi bilo prepoloviti trosak, kako se tu resava taj komp koji pravi smesu .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Octobar 28, 2010 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan Evo pogledaj nešto ovako na www.gastechproducts.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 28, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan inace ugradih par plina u skuter,nista komplikovano,ako je u pitanju 4 takta i vodeno hladjenje,kod vazdusare se malko malko zakomplikujea a jos ako je cvaja,e to dodatno zakoplikava situaciju,imam i ja jednu bocu za ispod sica od 7 ili 8litra viska trnutno,sa sve ventilom za punjenje al sto volim u burgmana da ugradjujem plin,nista lepse nista lakse 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Octobar 28, 2010 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan inace ugradih par plina u skuter,nista komplikovano,ako je u pitanju 4 takta i vodeno hladjenje,kod vazdusare se malko malko zakomplikujea a jos ako je cvaja,e to dodatno zakoplikava situaciju,imam i ja jednu bocu za ispod sica od 7 ili 8litra viska trnutno,sa sve ventilom za punjenje al sto volim u burgmana da ugradjujem plin,nista lepse nista lakse Daj malo više iskustava, preporuka, slika. Sa plinom i skuter od 500 kubika postaje prihvatljiv jer mu se cena po kilometru verovatno spusti ko onom od 250 ili čak i niže. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iggor 2 Napisano Octobar 28, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Nis Motocikl: kymco grand dink 250cc Prijavi odgovor kao problematičan inace ugradih par plina u skuter,nista komplikovano,ako je u pitanju 4 takta i vodeno hladjenje,kod vazdusare se malko malko zakomplikujea a jos ako je cvaja,e to dodatno zakoplikava situaciju,imam i ja jednu bocu za ispod sica od 7 ili 8litra viska trnutno,sa sve ventilom za punjenje al sto volim u burgmana da ugradjujem plin,nista lepse nista lakse Pa bas sam sa tobom razgovarao preko tel. o ugradnji letos. Problem je tada bila boca koju nisam nikako mogao da nadjem, a sa kuhinjskom ne prolazim atest. Inace skuter je 4- takta, karburator, vodeno hladjen. Aj ako te ne mrzi stavi dimenzije boce ili fotku da vidim da li staje kod mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 28, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan inace ugradih par plina u skuter,nista komplikovano,ako je u pitanju 4 takta i vodeno hladjenje,kod vazdusare se malko malko zakomplikujea a jos ako je cvaja,e to dodatno zakoplikava situaciju,imam i ja jednu bocu za ispod sica od 7 ili 8litra viska trnutno,sa sve ventilom za punjenje al sto volim u burgmana da ugradjujem plin,nista lepse nista lakse Pa bas sam sa tobom razgovarao preko tel. o ugradnji letos. Problem je tada bila boca koju nisam nikako mogao da nadjem, a sa kuhinjskom ne prolazim atest. Inace skuter je 4- takta, karburator, vodeno hladjen. Aj ako te ne mrzi stavi dimenzije boce ili fotku da vidim da li staje kod mene. po nasem zakonu nikad i neces proci atest...mada,nije da nemoze ali mora ona salterska sluzbenica da bude samo malo neobrazovana i sve ok,,posto negde moze negde nemoze..komplikovano da ti objasnim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Octobar 28, 2010 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/19774-skuter-na-plin/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iggor 2 Napisano Octobar 28, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Nis Motocikl: kymco grand dink 250cc Prijavi odgovor kao problematičan inace ugradih par plina u skuter,nista komplikovano,ako je u pitanju 4 takta i vodeno hladjenje,kod vazdusare se malko malko zakomplikujea a jos ako je cvaja,e to dodatno zakoplikava situaciju,imam i ja jednu bocu za ispod sica od 7 ili 8litra viska trnutno,sa sve ventilom za punjenje al sto volim u burgmana da ugradjujem plin,nista lepse nista lakse Pa bas sam sa tobom razgovarao preko tel. o ugradnji letos. Problem je tada bila boca koju nisam nikako mogao da nadjem, a sa kuhinjskom ne prolazim atest. Inace skuter je 4- takta, karburator, vodeno hladjen. Aj ako te ne mrzi stavi dimenzije boce ili fotku da vidim da li staje kod mene. po nasem zakonu nikad i neces proci atest...mada,nije da nemoze ali mora ona salterska sluzbenica da bude samo malo neobrazovana i sve ok,,posto negde moze negde nemoze..komplikovano da ti objasnim... Ma otprilike mi je jasan sistem, Srbija majka. Nasao stako bocu na njihovom sajtu extra je, cena prava sitnica 80e + da nadjem poljaka da mi donese ili da skoknem do Italije . Bio da se raspitam i kod mene kazu da prolazi atest tako da mi samo fali boca, mislim samo. Trebalo bih da idem za Sofiju do nove pa cu videti tamo ako ih ovde vec nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Octobar 28, 2010 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan pratim! i ja kontam da iz zezanja ugradim u moj YBR koji trosi 2.1L benzina..pa da mu prepolovim tu besnu potrosnju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4918 Napisano Octobar 28, 2010 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Letos sam pricao sa jednim covekom koji se bavi ugradjivanjem plina u auto, i on mi rece da je on uvozio i boce za motor koje izgledaju kao kaciga(valjda te velicine) ali je to nesto slabo islo, inace kaze da je morao da naruci minimalno jednu paletu(e sad koliko je to komada pojma nemam) a ako ikad budem kupio maksi skuter sigurno mu ugradjujem plin a za atest me boli uvo, jer nema tog policajca koji ce sad sa mi gleda ispod sedista sta je tu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12749 Napisano Octobar 28, 2010 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan inace ugradih par plina u skuter,nista komplikovano,ako je u pitanju 4 takta i vodeno hladjenje,kod vazdusare se malko malko zakomplikujea a jos ako je cvaja,e to dodatno zakoplikava situaciju,imam i ja jednu bocu za ispod sica od 7 ili 8litra viska trnutno,sa sve ventilom za punjenje al sto volim u burgmana da ugradjujem plin,nista lepse nista lakse Ako uzmem maksi skuter ja sam ti sigurna musterija i to bi bas voleo Burgmanom da dodjem! Poz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Octobar 29, 2010 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko bi parica bio plin u atlantic 500 ccm? Sa bocom pod sic, e da ajnspric je u pitanju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Novembar 6, 2010 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Šta se dobija a šta gubi ugradnjom plina u skuter? najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iggor 2 Napisano Novembar 6, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Nis Motocikl: kymco grand dink 250cc Prijavi odgovor kao problematičan Koliko bi parica bio plin u atlantic 500 ccm? Sa bocom pod sic, e da ajnspric je u pitanju! Ja se nesto raspitivao za mene i u Nisu mi traze 170eur sve njegovo + oko 20eur moja kuhinjska boca (ne moze da se atestira) i druga ponuda 260eur njegovo sve navodno ima bocu za skut ( moze atest). Ovo su cene za karburator varijantu, ajnspric je mislim skuplji, proveri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Novembar 6, 2010 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan ma ko ce da gleda atest na skutu, a i na tehnickom ne gledaju ispod sedista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Novembar 6, 2010 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan a i nervira me to sto je za motor po difoltu sve u startu skuplje nego za kola! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijel1201 9 Napisano Decembar 22, 2010 U prolazu, 25 postova Lokacija: uzice Motocikl: ducati multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan pratim temu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skemba 19 Napisano Februar 22, 2011 U prolazu, 81 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Gilera Runner 180 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze plin u 2t masinu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Februar 22, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Obzirom na to koliko je skočila cena TNG-u, mislim da se više ne isplati ugradnja kompleta u auto, a kamoli u skuter... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 23, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan kontaktiraj Bokilica, on ima iskustva sa ugradnjom plina na motore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Februar 23, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Obzirom na to koliko je skočila cena TNG-u, mislim da se više ne isplati ugradnja kompleta u auto, a kamoli u skuter... Isplati se itekako nama kojima auto trosi 10-13L po gradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...