Nole Bg 5625 Napisano Maj 7, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Sat upravo citam sta si pisao i smejem se. Ja cekam duhan pantalone da mi stignu sa alija samo crne a torbica i rukavice mi stigle pre 3 dana. Ali smesno mi sto imam potpuno iste torbice kao ti kapina stara i ova sa alija nova malo veca. Inace stigao za zv juce sve ok. Sutra nazad preko loznice i valjeva malo krivinarenja pa sr vidimo u cet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Maj 7, 2017 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Svasta nesto zanimljivo se moze naci na Aliu, ma da sad ima i Louis.de dobra roba na popustu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5625 Napisano Maj 8, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Dragi drugari i kolege da podelim jedno iskustvo sa vama. Danas sam se vracao iz zvornika za beograd mojim beverlijem i odlucio da idem preko Loznice i Valjeva i dalje ibarskom za bg. Ljudi putem od Loznice do Valjeva ko nije vozio motor kao da nije nikad vozio mogu opusteno da kazem posle danasnje voznje. Bilo je zaista istinsko i pravo uzivanje u voznji cesta nova a predeli predivni krivine zelenilo priroda ja sam odusevljen. Prvom prilikom kad bude neka dalja voznja moramo tuda proci da se i sami uverite. Poz od mene i vidimo se On 7.5.2017. at 19:57, Nole Bg said: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Maj 8, 2017 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu se setiti ali jos neko mi je rekao da je taj put bas dobar za voznju....uzivas i samo nastavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Maj 8, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti reče da planiraš neku turu ovo ono Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5625 Napisano Maj 8, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Stef isao sam na 3 dana ali ono u planu obavezno sto smo pricali samo da se ovo vreme malo stabilizuje i da se mi uspemo organizovati koliko mozemo. Nadam se to krajem maja da predlozim jednu nedelju pa da opalimo boze zdravlje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Maj 8, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, meni upisan godišnji, tako da Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 996 Napisano Maj 9, 2017 Drug član, 1090 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Јесте супер та деоница. Прошао ја колима прошле недеље. Сигурно један од најлепших делова у Србији за вожњу. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kudi 70 Napisano Maj 9, 2017 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Prilazi Loznici su poslednjih godina sredjeni tako da je sad lepo za volznju,a priroda lepa. Loznica-Valjevo, Loznica-Ljubovija (od letos nov put, a pored Drine...) Loznica Krupanj, Loznica Sabac (odavno dobar put ali puno saobracaja i policije). Za Sabac je zanimljivije otici preko Cera ali je stanje puta promenjivo (mislim da je sada ok) ,a put je duzi samo 5-6km. Ako budete u okolini posetite trsic, Tronosu, Krupanj i okolinu, Banju Koviljacu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 243 Napisano Maj 9, 2017 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi jel dolazi neko od vas skuteraša na ovaj moto fest u Banjaluku? Ako neko dolazi volio bih da vas što više upoznam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Maj 9, 2017 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Gde, sta, kad.....? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Maj 9, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha nema Dare neobavešten :-) Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Maj 9, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi jel dolazi neko od vas skuteraša na ovaj moto fest u Banjaluku? Ako neko dolazi volio bih da vas što više upoznam. Ako izbombardujem taj slobodan vikend, veoma moguće da ću, makar i sam, doći. Javljam Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Maj 9, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Gde, sta, kad.....?Dare, eve . . . https://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/117628-Prvi-Moto-Fest-u-Banjaluci!Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Maj 10, 2017 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja, možda, pješke... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 243 Napisano Maj 10, 2017 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Kako sad stvari stoje ja taj vikend neću imati svirke i biću na festu oba dana pa javljajte da vam platim pivo i da se upoznamo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5625 Napisano Maj 19, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Da vam ispricam sta videh veceras. Kod mene dole u skadarliji gde radim zacu se neka grmljavina izadjem i imam sta videti. Tri motora natovarena ono je neverovatno kao da su pre mesec dana otisli od kuce ali skoro i jesu. Jedan Gs jedan gold wing i neki suzuki ludi bez vizira neznam ni kojo je uglavnom sve preko 1000 kubika braca dosla iz omana sa bliskog istoka to je tamo kod jemena iza saudiske arabije. 9500 km su presli do Bg ja sam u neverici svaka im cast. Presli celu saudisku arabiju, tursku, bugarsku i dosli do srbije. To je prava tura. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 243 Napisano Maj 25, 2017 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan U subotu popodne sam na moto festu u BL. Ako neko dodje nek se javi na 065534678 da popijemo piće i upoznamo se. Takođe ako nekom zatreba bilo kakva pomoć u Gradišci i okolini,tu sam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 243 Napisano Jun 14, 2017 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se pohvalim svojim rekordom od 402 pređena kilometra juče . Supruga i ja otišli u Draganiće kod Karlovca(CRO)po novi Coocase Astra kofer. Beverly samo brunda i slaže kilometre. Dupe i ne boli sad tako strašno kao na početku sezone . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5625 Napisano Jun 14, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Naviknes se vremenom i ojacas te misice koji najvise trpe i sve ce ti biti lakse i lakse. I mi sad u nedelju zgazili 400 km bez po muke a ranije 200 km pa jedva bole ledja. Tako da kolega samo peglaj i uzivaj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jun 28, 2017 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje!!!Tema:(Auto)putne brzine! Mi/Vi što ganjamo/ganjate skutere, recite mi koliko ga tjerate kada ste (nužno zlo) na autoputu i smeta li vam to? Mislite li da njemu smeta? Šta predlažete? Koju brzinu? Koji raspon obrtaja? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2241 Napisano Jun 28, 2017 Drug član, 983 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Ja se trudim da ne idem preko 100-110 kmh. Poteram ga po nekad do maksimuma sto mu je po cajgeru ravno 140 kmh ali to na kratko,u principu izbegavam da ga silim. Generalno 80-100 to je neka zlatna sredina.Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NebojsaG 47 Napisano Jun 28, 2017 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Malaguti Madison S250 Prijavi odgovor kao problematičan Svaki dan na auto putu. Posao. U oba pravca 22km. U proseku teram oko 80km/h na 4600. Ne osecam potrebu za brzom voznjom. Uhvatim sebe kako više gledam u retrovizore nego napred. Sent from my SM-G925F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 490 Napisano Jun 28, 2017 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Za 250 cm3 koliko ima Yamahica, 110km/h je putna brzina. (Autoput) Moze i 120 u naletima... 130-140 je maximum po cajgeru ali bi se raspao agregat. Mislim da 250-ici najvise prijaju brzine od 80-100. Znaci magistrala... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5625 Napisano Jun 28, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Za master 500 agregat koji poseduje beverly auto put oko 120-130 optimalno i preporucujem tad se i najbolje ponasa i najmanje trosi, dignem ga ja na momente i 150-160 ali msm da je i njemu i meni mucenje a potrosnja ubija. Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...