Kele101 39 Napisano Novembar 18, 2015 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Bac Motocikl: Piaggio X9 180, SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Ajde vi koji ste vozili X9 180 dajte mi iskustva sa potrosnjom. ovaj moj trosi 4,5-5 l gde god da sipam i kako god da ga vozim, isto tako bio sam ili imao suvozaca i stvari. Nesto mi to puno za tu kubikazu, ili je to OK potrosnja. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Novembar 18, 2015 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Nevozim taj motor nisam ga ni vozio mislim da ti imas neki problem sa motorom nema veze gde sipas..toliko meni trosi xciting 500 sa karbom koji je jako tezak motor..mislom da je mnogo to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Novembar 18, 2015 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Imao 250cc honda agregat, probo 180cc desetak km...Malo tezak skuter za tu kubikazu, vidis kakva je svecica, mozda prljav karburator... realno misilim da ne moze ispod 4,5. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 391 Napisano Novembar 18, 2015 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam do sada vozio x9 od 200cc i imao Madisona sa Piaggo 250cc agregatom, u oba slucaja potrosnja je po meni bila velika. X9 200 imao relativno rasterecen prenos, recimo isao na 7000 obrtaja oko 100-110 km, pa i tako je trosio nesto malo ispod 4 litara na 100 km otvorena voznja, u gradskoj i do 5l. Madison 250cc isao i do 5,5l u gradu. Uglavnom pamtim Piaggio agregate (karburator varijantu) kao prilicne potrosace benzina. Nego, vreme mi je da menjam kacigu, 5 godina vec nosim Shiro full face i gotova je vise. Juce mi ispadne ono dugmence za kopcu, sad vise ne mogu da je zakopcem. Jel zna neko gde bi mogao da kupim samo kopcu za kacigu, da mi bar ostane kao rezerna varijanta. http://www.njuskalo.hr/moto-kacige/kopca-kacigu-oglas-13319731 Ovako nesto bi dobro doslo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4938 Napisano Novembar 18, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @Kele101: Postoji tema o X9 modelu u MAXI Tehničkom kutku. Ovo je Opšti topic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kele101 39 Napisano Novembar 18, 2015 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Bac Motocikl: Piaggio X9 180, SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se za off. A sto se kaciga tice jel neko farbao kacigu i cime. imam kao trecu kacigu neku Shiro ili tako nesto sto sam dobio uz motor ali je na cvetice i leptirice pa bih je ofarbao da mi bude za ,,trece lice,, jer supruga i ja imamo svoje, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16115 Napisano Novembar 20, 2015 Integrisan, 9333 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kako dobro izgleda novi Sym ( MAXSYM 500 ) free image hosting image post image url screen cap photoupload image hoster upload png Ultra mega giga mocno, odradili su ga za sve pare 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosSani 148 Napisano Novembar 21, 2015 Svrati ponekad, 315 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Yamaha Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Jako podseca na tmax... Kao i na transformerse... Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kneža 77 Napisano Novembar 21, 2015 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Prijedor RS Motocikl: Yamaha Majesty YP 400 Prijavi odgovor kao problematičan Уф, добар.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4938 Napisano Novembar 21, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Tajvanac na japanskim steroidima Cenim da kod nas neće biti u ponudi negde do 2020. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 934 Napisano Novembar 21, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 432 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan T-Maxsym Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7466 Napisano Novembar 21, 2015 Drug član, 3098 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ....sam ja jedini koji ne voli oštre crte na motorima?Nije loš ovaj Sym, al deluje kao da je dizajner imao na raspolaganju samo lenjir i olovku. Ja sam pobornik i krivuljara što bi se kazlo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Novembar 21, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Od napred modifikovani TMax, od pozadi modifikovani XMax novi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1008 Napisano Novembar 21, 2015 Drug član, 1092 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan ....sam ja jedini koji ne voli oštre crte na motorima? Nije loš ovaj Sym, al deluje kao da je dizajner imao na raspolaganju samo lenjir i olovku. Ja sam pobornik i krivuljara što bi se kazlo... Pa nisi jedini...Piaggio-vi dizajneri su "oteli" sve krivuljare od Koreanaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Novembar 21, 2015 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko novaca ce kostati hmm? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 897 Napisano Novembar 21, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 2077 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je jos uvek koncept,ne zna se jos,nema seriske proizvodnje. Sto kaze Alexanto,za 5-6 god ako udje u serisku proizvodnju,mozemo ga ocekivati kod nas. Naravno samo jedan primerak,koji ne moze da se proba jer mu je skupa registracija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4938 Napisano Novembar 21, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Koliko novaca ce kostati hmm? Neće on koštati mLogo novaca u odnosu na konkurenciju, naravno... Biće sa agregatom slabijih performansi (kao što Maxsym 600 ima jednocilindrični motor od 46 KS) ali zato sa dobrim rešenjima mehaničkim i kao što se vidi atraktivne spoljašnjosti "maznute" od ITA-JAP ponude Sve u svemu on je dobra varijanta za kupovinu novog ali tužna strana priče je katastrofalan pad vrednosti kao polovnjak - bez realnog utemeljenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2614 Napisano Novembar 21, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2656 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Eh kad bi još bio neki sličan njemu od 300cc pa taman kad saranim ovog mog kineza za po gradu da pazarimo nešto od njih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
njyam njyam 46 Napisano Novembar 21, 2015 Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: Yamaha xc300 Versity Prijavi odgovor kao problematičan Onda za Zemzema ... Mada nije baš kao Sym ali je slično ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16115 Napisano Novembar 21, 2015 Integrisan, 9333 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Maxsym mi izgleda kao da je pao sa Marsa, neko rece kako lici na transformersa (kako sam samo voleo taj crtac), drugi pominju manjak krivulja (X10 naslikan temperom gledano bocno ili ti sa strane, cist sminkeraj, meni ruzno nekako).....maxsym mi je bas po meri, ostar, robusan, zajebatog pogleda i te kako atraktivnog izgleda. Verujem da nece mnogo kasniti sto se preformansi tice u odnosu na talijane, dok sa japanerosima nema utrkavanja (bar za sada), zna se sta pruza jedan T-Max. Kao sto verujem da ce cena biti povoljna s'obzirom da se radi o Symi i njihovim proizvodima.....kvalitet, pouzdanost, OK preformnase, nesto niza cena od konkurencije ili ti jako jako primamljivo za kupovinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4938 Napisano Novembar 24, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Evo jednog interesantnog sokoćala... Mutant između maxija i motora sa sve enduro naznakama... Honda ADV Pretpostavljam da je osnova Integra, ali deluje komfornije i zajebaTije... Više informacija uskoro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16115 Napisano Novembar 24, 2015 Integrisan, 9333 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pretece me, danas sam bas gledao ADV-a..... izgleda 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Novembar 25, 2015 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Ufff mnogo opako izgleda vrh!!Kada cemo mi tako nesto djirati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16115 Napisano Novembar 25, 2015 Integrisan, 9333 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem da ce ovaj model biti kod nas na trzistu jos zanimljivija cena ce biti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7466 Napisano Novembar 26, 2015 Drug član, 3098 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan A koja je poenta tog motora?? (mislim, ok, statusni simbol, kao i urban terenca..)Van puta se vozi telom, pre svega nogama, opuštaš ruke da dozvole kretanje kormana, kako se skuter vozi po lošem terenu - ne znam, al sam siguran da mu ni gume 15ke ne pomažu. (jeste, znam da sam konzervativan) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...