Kristijan_ 3 Napisano Septembar 6, 2015 U prolazu, 28 postova Lokacija: Subotica Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan evo i ja dosao na ovaj forum. prvi put u zivotu sam uzeo motor (Gilera Nexus 250). razumem se u motore ravno nuli. pa eto ako mozete bilo kakav koristan savet da mi kazete. kazu mi da prvo sto treba da uradim sa motorom je da promenim ulje i filter posto tu informaciju i informaciju kada su rađeni servisi nemam od prethodnog vlasnika. i još jedna stvar me kopka - rezervni kljuc izgleda nije kodiran. gledao sam na netu neke fore kako naizmenicnim ubacivanjem glavnog i rezervnog kljuca moze da se programira rezervni, ali mi ne uspeva. šta da radim povodom toga? e da, i jel ima neko pravilo gde se sme nalepiti nalepnica od registracije? gde predlazete da je zalepim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4924 Napisano Septembar 6, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pozz Kristijan_ i dobrodošao! Ova tema služi da se predstaviš sa par redova o sebi motoru a sva pitanja vezana za Nexus postavljaj u temi o Gilera Nexusu 250 u MAXI Tehničkom Kutku Naravno prvo prelistaj temu, možda su neki odgovori već navedeni a zanimaju te... Dobrodošao još jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ElHuron 1 Napisano Septembar 7, 2015 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Aprilia Leonardo 250 st Prijavi odgovor kao problematičan Cao drugari, ja sam Sale iz Kikinde, ne davno sam uzeo leonarda 250 st, procitao sam negde na forumu da se bas vodila polemika jel maxi ili ne. I sta kazete? Jel mogu da vam se pridruzim ili jos ne? Pre njega sam imao isto lea, ali 150 i mogu da vam kazem da ja vidim razliku, a i osetim, znaci dva razlicita motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1242 Napisano Septembar 7, 2015 BJB Maxi scooter club, 1663 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Vozio maxi ili ne, naked ili R .. Ovde si dobro dosao! Prijavis se , vozis , svidi ti se ,ostajes... ne svidi ti se, ides dalje. Dobro dosao na ove strane foruma, nadamo se jos malo lepom vremenu pa i u nekoj voznji da se upoznamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kristijan_ 3 Napisano Septembar 7, 2015 U prolazu, 28 postova Lokacija: Subotica Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan alexanto, ok, nisam znao. da ima opcija obrisao bi post pa bi prebacio tamo gde treba. mozda moderator moze to da odradi.. uglavnom, zovem se Kristijan, imam 27 godina, iz Subotice (Vojvodina) sam, uzeo Nexusa 250ccm pre nedelju dana - uvezo ga iz Mađarske od lika koji ga dovezo iz Italije u Mađarsku. inace nikad pre nisam imao motor, a i polozio sam (iz prve, bez da sam imao vezu) za A kategoriju pre nekih mesec i po dana. tkd sam skroz neiskusan i ne razumem se u motore. Nexusa sam kupio nakon 4, 5 meseci laganog listanja oglasa - znaci nisam na brzinu i napamet uzeo. i tako.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Septembar 7, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ti nama dosao, bice vremena i voznji pa ces se upoznati sa ekipom. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Septembar 17, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav novim i starim drugarima, dugo me nije bilo na ovim stranicama vidim da se dosta stvari promenilo! Od juce sam ponovo na maxi scooteru, majce maxi scooter kluba imam kao dokaz da sam nekad bio deo ovih stranica :-D(sala mala)... inace od juce sam vlasnik jedne fine AA 500! Pozdrav svima koliko vas ima i vidimo se na putu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Septembar 17, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Jel si uzeo onaj iz Panceva? Dobro nam se vratio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Septembar 17, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Braco... nee uzeo sam onog iz Lazarevca! Taj u Pancevu sam isao da gledam ali se meni licno nije svideo nasminkan je bas bas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Septembar 17, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan shvalerma,brate ti li si?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1242 Napisano Septembar 17, 2015 BJB Maxi scooter club, 1663 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Da Panto,stari dobri svalerma. oporavio se od dugova sto je kymco napravio,pa uzso pravi maxi. :-P 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4924 Napisano Septembar 18, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Oooo, dobro došao natrag u jato Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Septembar 18, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da Panto ja sam :-) Haha Dado dobar je to motor bio to sam provalio kad sam se opet odlucio za maxi, kakvih sam se dreseva nagledao pa to je strasno! Alexsanto hvala na dobrodoslici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 650 Napisano Septembar 18, 2015 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ide neko od maxi scooterasa na BJB gulaš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2600 Napisano Septembar 18, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2649 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Idem ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 650 Napisano Septembar 18, 2015 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan A ostali nista Idem i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 391 Napisano Septembar 19, 2015 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Ja poljubi asfalt danas.. Prvi put da padnem, krenuo sam bio u voznju, lepo vreme da iskoristim.. Na 40-tom kilometru od kuce proklizah, kombinacija vrelog asfalta, vec potrosene kineske gume i ponajvise neprimerene brzine kretanja i caoo.. Meni nista srecom, skut oba retrovizora rucica kocnice i malo plastkike. Koliko znaci oprema, udario sam kacigom o asfalt, klizao koji metar i srecom nista, oko 45-50 sam isao, pocepale se rukavice, i jakna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15949 Napisano Septembar 19, 2015 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ja poljubi asfalt danas.. kombinacija vrelog asfalta, vec potrosene kineske gume i ponajvise neprimerene brzine kretanja i caoo.. Ne znam sta si ocekivao s'obzirom na gore navedeno, sreca je bila na tvojoj strani....dobro si prosao. za dalje....pamet u glavu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Septembar 20, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan Guma glavu cuva , dobro da ti nista ne fali a ostalo ce se srediti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Septembar 20, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Bitno je samo da si ok,ovo drugo se krpi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kristijan_ 3 Napisano Septembar 20, 2015 U prolazu, 28 postova Lokacija: Subotica Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan ujak otisao na more 10 dana i ostavio mi svog.. inace, pre dva meseca sam polozio i nikad pre nisam vozio motor. prvi dan sam se cimao na ovom, ali sad se vec polako "volimo". ne vozim preko 80 kmh.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11566 Napisano Septembar 20, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Od opreme, papuče? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Septembar 20, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahha, Samo sam čekao ko će da kaže..... Ti si bre alexa oženjen čovek,nesmes tako na prvu da reagujes. ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3587 Napisano Septembar 20, 2015 Malinar u pokusaju, 1710 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda se kolega odenuo iskljucivo za potrebe slikanja, a ne voznje. Inace hit su mi likovi koji voze neki R bez kacige (zbog imidza, naravno), a onda nazuju krokserice koje vise prilice vozacu lade rive karavan, nego li jahacu sportske litrace. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11566 Napisano Septembar 20, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne reagujem na prvu, nego mi ide na onu stvar papučarenje na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...