ilija.l 18 Napisano April 7, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi u Bg-u placao skuplje.... pogledaj ovu kacigu a moze i npr. ova Zapeo za B.G ko mutav,i hoce da proba to sto kupuje,prva mu je kaciga . Receno mu je za LUIS.ali nece da ceka(pobecice mu lova). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano April 7, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan Ove kacige, Caberg Riviera koje je Satelis postavio su po meni vrlo dobre. Moja preporuka. Nosim jednu takvu i zadovoljan sam. Verujem da su ok,i sam nosim Kondu Caberg(flip) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano April 7, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan Ponovio sam se danas,pa da se malo pohvalim. Letnje pantalone,bez uloska,sa lufterima za vazduh,cena 50e. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1054 Napisano April 7, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Aj da se pridruzim hvalisanju, danas pala torbica bajkersko - policiska ima balistricki opasac na koji je zakacena torbica sa jos jednim kaisom za oko butine. Ima dve velike pregrade u jednoj je futrola za pistolj u drugu dokumenta i ima jos 3 mala dzepa za mobilni i neke sitnice crne je boje i kosta 3000din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano April 7, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Tesko da bilo koja BAJKERSKA futrolica ima deo za utoku - pistolj.... Jel opasac kao vojni (mislim na sirinu)? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano April 7, 2013 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci imamo i lovacku opremu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano April 7, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan Pao i drzac za mob. . . [/url] I jos nekih detalja . . . Sa ovim tri konjske snage vise se dobije (ja poverovao) Sledi nastavak!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1054 Napisano April 7, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Tesko da bilo koja BAJKERSKA futrolica ima deo za utoku - pistolj.... Jel opasac kao vojni (mislim na sirinu)? jeste te je sirine. Inace torbica je napravljena kao sto sam objasnio za nogu i ista je kao bajkerske torbice ixs samo ima dodatak za pistolj. Inace upitanju je specijalisticka torbica crne boje. Meni dobro dodje za posao i za voznje dokumenta itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1054 Napisano April 7, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan ista ovakva samo bez aplikacija i malkice veca http://static.limundoslike.com/originalslika-10542110.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano April 7, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan To samo ako nosis prangiju dok se vozis..... JA SE SA TOBOM NE VOZIM , ZAHEBI... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano April 7, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan Sklopile se sve kockice,pa sam ovo pazario za lepsu polovinu. . . Stigla iz Luisa pre neki dan,cena 88e plus10%. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1054 Napisano April 7, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Bas zato mi je ok da je prevezem od posla do kuce posto na poslu niko ne ostavlja zbog toga sto hoce da cornu municiju. Inace ta fotrola je kao od nekih trakica unutar djepa i kad nema pistolja unutra ima mesta za bilo sta kao i ostali djepovi. Ih pitaj alexubgd koliko sam zajeban.... KAO KRATKO CEBE ZIMI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1054 Napisano April 7, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Sklopile se sve kockice,pa sam ovo pazario za lepsu polovinu. . . Stigla iz Luisa pre neki dan,cena 88e plus10%. Bas lepa nema sta, Da ce Bog da je ne ogrebete (osim ono kad padne sa motora jer kao po difoltu nikad da stane gde hocu pa kad krene da se kotrlja dusa me zaboli) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 246 Napisano April 7, 2013 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ilija, gde si uzeo nosac i za koliko? Vezano za kacigu,zasto na cenu kacige jos 10%? Jesi to preko Bere narucio? Posto Sekula nema proviziju. Samo se postarina placa na cenu sa Luisa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1054 Napisano April 7, 2013 Drug član, 1107 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan 10 % ide na robu koja je restposten. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano April 8, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan Ilija, gde si uzeo nosac i za koliko? Vezano za kacigu,zasto na cenu kacige jos 10%? Jesi to preko Bere narucio? Posto Sekula nema proviziju. Samo se postarina placa na cenu sa Luisa. Sto se tice drzaca idi na www.super marketic.com beogradska firma.mislim da je nosac sad na popustu negde oko 800 kinti.a sto se tice kacge iz Luisa koliko sam ja skontao ako roba nije na popustu onda nema provizije.Kaciga je bila na popustu pa samim tim ide 10% gore.narucih preko kolege Damira(www.skuterservis.com).on mi odrzava skut,pa mi tako lakse . . .Ako mi nesto ne odgovara kad narucim,ne moram da pazarim . . . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano April 8, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan Stigao i sprej za plastiku . . .Probao sam ga jednom prilikom i odusevio sam se. Zato ga narucih . . . Cena 672 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano April 8, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Данас се окупио део банде сасвим непланирано у Новом Саду ...пописмо пиће,неки су нешто и појели,што се за мене не би могло рећи!!! Uploaded with ImageShack.us 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano April 8, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Рекао ми је Зека да питам форум зашто не може да се улогује...па ево питам!!!??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6227 Napisano April 8, 2013 Svakom po zasluzi, 12455 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan , da nije permutovao pass? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano April 8, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Не знам чујте се да не будем ја пицин поштар!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano April 8, 2013 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mogli ste i mene zovnuti da dodjem iako mi je Beverly kod Vukasina u servisu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano April 8, 2013 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan uspeo...resetovao sifru.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano April 8, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Danas ja na zelenom vencu stojim na semaforu kad pored mene decko sa nekom zujalicom , kad iza njega kombi (ovi sto voze lovu FTO) i prisao mu uz sami auspuh od motora, samo sto ga ne pogura. Kad ovaj ljitito se okrenu i nesto mu govori, a ovi ga ne jebu ni pet posto. Upali se zeleno i ovaj sa motorom malo mrdu napred , kad gle cuda na retrovizorima od motora sa prednje strane upali se rotacija. Ladno pandur na motoru, znaci nikad ne bi provalio da je pandurski motor, plus ovaj obucen normalo i cak nosi torbicu sa strane, motor ima nabudzen auspuh i jako dobro izgleda (ne videh koji je u pitanju ). Tako da pazite gde jurite , uvek mogu da vas iznenade. Kod nas u PA prave sacekuse sa ovim novim BMW jos ako su ko ovi Japanci nadrljali smo skroz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1054 Napisano April 9, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan http://images3.kurir-info.rs/slika-900x608/policija-vozaci-motori-presretaci-marke-suzuki-gsx-prekrsaji-turbo-polica-1328585176-56840.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...