moto kalpak 4 Napisano Jul 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 55 postova Lokacija: vrbas Motocikl: AA 500 Prijavi odgovor kao problematičan Djuxy,sve najbolje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Jul 15, 2012 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Đuro sve najbolje ti želim...i da te služi Sprintać naš izabrani... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Jul 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Djuxy, nek je srecno i dugovecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beogradski Fantom 37 Napisano Jul 15, 2012 2T tuner, 170 postova Lokacija: Beograd, Kotez Motocikl: Malaguti Phantom F12 LC, Malaguti Madison RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Srecan Rodjendan kolegi Djuxy-u Ogranicenje na Zrenjaninskom putu je 50-60, zavisi na kom delu puta. Ne verujem da ce ti ista stizati, ja svaki dan tuda prolazim tom brzinom, jer kasnim na posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Jul 16, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan srecan rodjendan djuxi i da si ziv i zdrav jos sto godina i u zdravlju da se vozis sa mnom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Jul 16, 2012 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Djuuuuuro! Sve najbolje ti zelim! I da kupis motor! p.s. Izvini sto malo kasnim, al` nisam bila pri kompu ovih dana! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Jul 16, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan i u zdravlju da se vozis sa mnom Oću ali samo ako ovo ugradiš na Hondu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16121 Napisano Jul 17, 2012 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, koleZi bolje spreciti nego leciti Pre par nedelja primetih promenu u obrtajima, niza nego sto treba posle nekog vremena na zagrejanom agregatu u voznji caktanje sa desne strane, zvuk dolazi tu negde oko pumpe za vodu blize nosacu zadnjeg tocka najbolje se cuje na nizbrdici pri oduzimanju gasa...gledam, osluskujem i pocnem polako da rasklapam srednji tunel zvuk caktanja dolazi od ventila, prenosi ga na z. tocak i tako stvara lazni utisak problemu Spijunom proverim zazor na ventilima i situacija je sledeca : Usisni 10/100mm Izduvni 15/100mm ( ispravno stanje ) kod mene Usisni 15/100mm Izduvni 20/100mm ( rastelovani ) Agregat hladan, okrenem radilicu u polozaj za stelovanje, nastelujem kako treba, upalim motor kad caktanja vise nema, obrtaji se vratili na normalu, problem resen...prede ki macorrrr KoleZi proverite svoje ljubimce (ventile), nije neki veliki posao a moze puno da znaci jer se zna sta sledi ako se vozi rastelovano. Agregat je u usima od 0km tako da svaku promenu u radu primetim, rec je o Piaggio Quasaru 250ccm kako moj Satelis tako i mnogi drugi modeli nose isti agregat. Mozda se neko pronadje u mom slucaju problema pa resi svoj..... MAXI pozzzz 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Jul 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan ja sam originalan, Djuksi sredjan divan dan pre dva dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Jul 18, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, koleZi bolje spreciti nego leciti Pre par nedelja primetih promenu u obrtajima, niza nego sto treba posle nekog vremena na zagrejanom agregatu u voznji caktanje sa desne strane, zvuk dolazi tu negde oko pumpe za vodu blize nosacu zadnjeg tocka najbolje se cuje na nizbrdici pri oduzimanju gasa...gledam, osluskujem i pocnem polako da rasklapam srednji tunel zvuk caktanja dolazi od ventila, prenosi ga na z. tocak i tako stvara lazni utisak problemu Spijunom proverim zazor na ventilima i situacija je sledeca : Usisni 10/100mm Izduvni 15/100mm ( ispravno stanje ) kod mene Usisni 15/100mm Izduvni 20/100mm ( rastelovani ) Agregat hladan, okrenem radilicu u polozaj za stelovanje, nastelujem kako treba, upalim motor kad caktanja vise nema, obrtaji se vratili na normalu, problem resen...prede ki macorrrr KoleZi proverite svoje ljubimce (ventile), nije neki veliki posao a moze puno da znaci jer se zna sta sledi ako se vozi rastelovano. Agregat je u usima od 0km tako da svaku promenu u radu primetim, rec je o Piaggio Quasaru 250ccm kako moj Satelis tako i mnogi drugi modeli nose isti agregat. Mozda se neko pronadje u mom slucaju problema pa resi svoj..... MAXI pozzzz Znas ga bre kako dise! Moj Quasar ce morati ovih dana da "prodise" sa novim kaisom i rolnicama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16121 Napisano Jul 19, 2012 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan MP3@Tako je to kad kupis nesto novo i rastes zajedno s'njim Moj Quasar ce morati ovih dana da "prodise" sa novim kaisom i rolnicama... -----> ti njemu malo paznje on tebi besprekorno stanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Jul 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan jel ima neko informaciju jel stize kazna za brzu voznju ako te ne zaustave. sobzirom da mislim da me je upecao radar danas ali me nisu zaustavili pa ne znam da li mogu da mi procitaju registraciju sa nalepnice pa na kontu toga da mi posalju cestitku na kucu.elem isao sam 80-90 na zrenjaninskom putu a ne znam koliko je ogranicenje. Ma daj opusti se!!! Pa i ako ti stigne ti ne uzimaj nista od postara i to za 2god zastareva!!! Mada mislim da nece!!! Sve zaboravim da vam kažem.... Čuo sam se pre neki dan sa drugom koji radi kod dotičnih čika i malo smo popričali oko toga sa kamerama.... Sistem zadnjih par meseci radi u fulu i samo štancuje....kazne nisu slali jedno vreme (jer nije bilo tonera) ali sad su i to rešili...Nažalost ko popije kaznu moraće i da je plati jer je kazna vezana uz registraciju, pa ako neplatiš nema ni ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Jul 20, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan jel ima neko informaciju jel stize kazna za brzu voznju ako te ne zaustave. sobzirom da mislim da me je upecao radar danas ali me nisu zaustavili pa ne znam da li mogu da mi procitaju registraciju sa nalepnice pa na kontu toga da mi posalju cestitku na kucu.elem isao sam 80-90 na zrenjaninskom putu a ne znam koliko je ogranicenje. Ma daj opusti se!!! Pa i ako ti stigne ti ne uzimaj nista od postara i to za 2god zastareva!!! Mada mislim da nece!!! Sve zaboravim da vam kažem.... Čuo sam se pre neki dan sa drugom koji radi kod dotičnih čika i malo smo popričali oko toga sa kamerama.... Sistem zadnjih par meseci radi u fulu i samo štancuje....kazne nisu slali jedno vreme (jer nije bilo tonera) ali sad su i to rešili...Nažalost ko popije kaznu moraće i da je plati jer je kazna vezana uz registraciju, pa ako neplatiš nema ni ... A jel stizu kazne za zutu traku na motoru? :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Jul 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Jul 20, 2012 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Djuro, je l` zezas?! Daj detaljne info! Do sada, nikad nikom nije stigla za zutu traku, za motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Jul 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Da ma ne zezaj Djuksi, ja sam dobio informaciju iz proverenih izvora da su dobili obavestenje da se motoristima NE salju kazne za zutu traku. Vodjen tim informacijama stalno vozim po zutoj i cak namerno prolazim pored svakog pandura kog vidim da vidim da li ce nekako da odreaguje (i naravno nikad nikakva reakcija) zato obrisi suze draga moja i pun gas po zutari :moto3: :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Jul 20, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Djuxy nemoj mi to pricati... Sescu pored tebe i ... Nadam se da nisi u pravu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Jul 20, 2012 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok bre, imam jedan prolaz na crveno sa kolima, ima vec 3 meseca izbegavam i vracam poziv a pre tri dana sam registrovao motor....doduse mozda me saceka u novembru kad budem reg.kola ali za sad nista....ps.bio na ADI juce i danas...strava e sto je lepo kad si na odmoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jul 23, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan E pa da se pohvalim malo sa mojim LittleRider's-ima!!! Doduse slikani su na trotiku al nema veze bitno je da su dva tocka u pitanju!!!! Kad porastu bice i oni BigRider's!!! Uploaded with ImageShack.us 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dieselman 45 Napisano Jul 23, 2012 BJB Maxi scooter club, 134 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Aprilia Atlantic 200 Prijavi odgovor kao problematičan ..za koju godinu ces skrivati kljuceve od skutera! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16121 Napisano Jul 23, 2012 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan BigRider@ tatina cera, copy-paste preslatka deca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Jul 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Odneo felnu na ispravljanje..Inace dobro sam je pokrivio. Cena ispravljanja je prava sitnica, simbolicnih 3 000..ali dobro, proveo sam lep dan u Labosu sa Pedjom i Arakisom. Doduse Nadalinu sam cekao solidna 2 sata da dodje al Boze moj..ipak spavanje nije precenjeno, kako inace ona prica. Zeka mi je skocio u pomoc oko transporta felne..i tako, cekam sutra. Evo par slika.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jul 23, 2012 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi da te pretjerano hvalim ali ekstra si to odradio... Well done homie... E samo te zezam, i ja sam na SR50 prošlo ljeto uspio da sje*em felnu zadnju... (interesantno je da sam udario i prednjom i zadnjom a samo zadnja crkla) i platio ispravljanje 50€ (je-ena Rep. Srpska) tako da računaj da si odlično prošao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 937 Napisano Jul 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 433 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Tim iz Moto Laboratorije je našao Zeki stabilno vozilo,da ne mora više da popravlja retrovizore 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Jul 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Šta je bre ovo Atlantik servis ili šta ... tu je negde i zekin nego ga nisu uslikali Predje i naš drrug Arakis u komercijalu, hvata se samo za siguricu "Aprilia Atlantik" :nanana: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...