boza_kg 4766 Napisano Februar 18 Drug član, 3639 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Još jedan u nizu ADV skutera () i Kineza sa Piaggio HPE 300 agregatom. Keway Vieste 300XDV Vieste 300XDV - Price, Specs, Mileage, Images, Features WWW.KEEWAY.COM <p>Beauty meets beast with the all-new Vieste 300 XDV. The robust urban scooter and its 278cc engine are built to conquer the cityscape. This special XDV edition has even more power... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4715 Napisano Februar 18 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Samo neka ih štancaju. Ovo je evidentna kopija Honde ADV 160 samo sa jačim agregatom. Za nas krakate premaleno ali za mnoge odlična gradska i prigradska zujalica... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 809 Napisano Mart 11 Zainteresovan, 390 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bio uzivo da vidim ovu kao zver. Gledam sliku i ne kontam sta je ono ispod leve rucice kormana!? Kao neki dodatak prusvucen nekim materijalom..?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 929 Napisano Mart 11 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Ako misliš na ovo, to je pregrada.. Presvučeno alkantarom pošto je TechMax verzija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 809 Napisano Mart 11 Zainteresovan, 390 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan A cemu sluzi uopste!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sole92 93 Napisano Mart 11 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Ruma Motocikl: BMW K1200 GT Prijavi odgovor kao problematičan Da opravda cenu? Ne vidim drugi razlog Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4766 Napisano Mart 24 Drug član, 3639 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Još jedan kineski proizvođač skutera ulazi na scenu- Ariic Za sad će stići u Grčku, a ko zna, možda i kod nas. Aiiric 318 (276cc, 23,4ks, 14/13 točkovi) dosta podseća na Hondu Forzu, ali jeste lepuškast, mora se priznati A ono što je interesantno je da ima klasično analogno-digitalnu instrument tablu, što već postaje raritet: 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2523 Napisano Mart 24 Drug član, 1075 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dupli diskovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4766 Napisano Mart 31 Drug član, 3639 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Interesantan članak. U Meksiku je u 2023-oj godini prodato 1,4 miliona dvotočkaša! Više nego u celoj Evropi. Najveći procenat čine naravno skuteri, i to lokalni proizvođači kao što je neka "Italika". Manje od 2% prodaje čine svetski poznati brendovi, ali su tržište nanjušili indijci... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4766 Napisano April 4 Drug član, 3639 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Malo me je zaintrigirala ova vest, pa sam proguglao... Italika nije meksički proizvođač, svašta pišu "novinari", nego je to kineski Loncin, koji se prodaje pod raznim imenima\brendovima po svetu, kao što je to Voge u Evropi. Ovo kaže Wikipedia: Loncin China Manufactured by Longxin Motorcycle Industry Co., Ltd a subsidiary of Loncin Holdings; uses brand names Italika (Mexico), AKT (Colombia), Viper (Ukraine), Minsk (Russia & Belarus), and Zanella (Argentina) Verovatno imaju fabrike po Meksiku, ali to je kineska tehnologija. Kinezi svakako prodaju ogromne količine motora i skutera po Aziji, Južnoj Americi... Evropa im je samo stvar prestiža. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4766 Napisano April 9 Drug član, 3639 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Prosto nisam pametan gde da turim ovo pitanje Video sam neku decu, tj. dečake, kako se motaju savijeni oko parkiranog mog skutera. Kad sam prišao, oni pobegoše... Ubacili su mi u auspuh one bombice, što puckaju kad se omlate o zemlju, ovakve: Bombice PYRO-TEAM proizvodi - PyroTeam WWW.VATROMET.RS Bombice PYRO-TEAM - partner za svaku proslavu! Po niskim cenama. Već 26 godina kupci nam se s razlogom vraćaju! Jedna je ostala na ulazu grane, pa sam video o čemu se radi, možda se ne vidi dobro sa slike, ali nemam pojma koliko su ubacili unutar auspuha. Jel imam razloga da se brinem? Šta bi ste vi uradili u ovom slučaju? E da mi neko pričao, ne bih verovao... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2523 Napisano April 9 (promenjeno) Drug član, 1075 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozvao bih te klince da vide da se ništa neće desiti kad upališ motor, pa im samim tim neće biti više zanimljivo to da rade. ili će nabaviti jače petarde.. to postoji kao rizik. Promenio April 9 član Džim Džarmuš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4766 Napisano April 9 Drug član, 3639 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan More, mamicu im ja njiovu! To mi je bilo kod firme, ne znam koji su, puno random dece tu prolazi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2523 Napisano April 9 Drug član, 1075 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ti majku ja ću tetku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2154 Napisano April 9 Drug član, 970 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Prosto nisam pametan gde da turim ovo pitanje Video sam neku decu, tj. dečake, kako se motaju savijeni oko parkiranog mog skutera. Kad sam prišao, oni pobegoše... Ubacili su mi u auspuh one bombice, što puckaju kad se omlate o zemlju, ovakve: Bombice PYRO-TEAM proizvodi - PyroTeam WWW.VATROMET.RS Bombice PYRO-TEAM - partner za svaku proslavu! Po niskim cenama. Već 26 godina kupci nam se s razlogom vraćaju! Jedna je ostala na ulazu grane, pa sam video o čemu se radi, možda se ne vidi dobro sa slike, ali nemam pojma koliko su ubacili unutar auspuha. Jel imam razloga da se brinem? Šta bi ste vi uradili u ovom slučaju? E da mi neko pričao, ne bih verovao...Gledali Jocu onog jutjubera što ubacivao svašta u auspuh Izgoreće to i izleteti eventualno ako bude pucketanja hahahhaahPodsetilo me to na dane iz osnovne škole.Bilo u knjižari da se kupe kesice koje zgaziš, naduva se i pukne i smrdi kao tvor.Bilo više smradova,npr. pokvarena jaja. Dođe kontrolni, pre početka časa zgazimo i šut ispod vrata u kabinet.Kad treba da počne čas ne može da se živi u kabinetu.Dok se provetri ili se snađemo za drugi kabinet,kontrolni odložen.Zapratite me za još recepata 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2523 Napisano April 9 Drug član, 1075 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan @slobasuper9 Isto brate sve Boža otključao pops&bangs 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2154 Napisano April 9 Drug član, 970 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Otključao launč kontrol. Stejdž 1 ahhahah 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4766 Napisano April 9 Drug član, 3639 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan E, kad sam upalio, ništa nije pucalo. Ako je i nešto bilo, sagorelo ga u putu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15802 Napisano April 9 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan U tim mladjanim godinama gurao se krompir, nacukavao djonom patike...to je bila muka izvuci. Ako se nema nož, caprkalo se ključevima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9626 Napisano April 10 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pa mogle bi i kokice da se prave... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki Rubiroza 1 Napisano April 22 U prolazu, 5 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Dali neko ima da proda nosac kofera za Burgman 400-2006 godiste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4766 Napisano Maj 3 (promenjeno) Drug član, 3639 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Izašao je novi SYM Maxsym 400 GT. Redizajniran, ima digitalni display, nešto pojačane snage na 34KS... U Grčkoj košta oko 6.000€ Promenio Maj 3 član boza_kg 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2523 Napisano Maj 3 Drug član, 1075 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa i prošli je imao 34 ks!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4766 Napisano Maj 4 Drug član, 3639 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Jes bogami. Napisaše tako u tekstu sa linka ispred, ja samo preneo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 919 Napisano Maj 4 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Odličan skuter, šteta što ga kod nas neće uvoziti. Najveća mana sa starog modela je ispravljena a to je malo visko sedište, sada je kako treba. Samo ne znam koji vrag je ušao u njih pa su izbacili napred duple diskove koji su zaustavljali skuter na dodir dva prsta, nisam siguran da će sa jednim diskom dobiti to isto ali pretpostavljam da znaju šta rade. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...