petar_lord 824 Napisano Novembar 19, 2021 Zainteresovan, 392 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Birajte.. niko Vam ne brani 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5012 Napisano Novembar 19, 2021 Drug član, 3763 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih garažu, ako može. Baš mi treba 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 824 Napisano Novembar 19, 2021 Zainteresovan, 392 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, boza_kg je napisao: Ja bih garažu, ako može. Baš mi treba Znaci da imas jedno od ova dva.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2661 Napisano Novembar 19, 2021 Drug član, 1522 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam dva auto i skut, a nemam ni dvoriste ni garazu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosevicmilos 34 Napisano Novembar 20, 2021 U prolazu, 59 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB650R, Yamaha XMax 300 Tech Prijavi odgovor kao problematičan On 17.11.2021. at 23:37, Satelis je napisao: Aha jasno, sad treba videti dal honda ima tu mogucnost da podrzi. Meni u Civic-u radi Android Auto bez problema. Nadam se da koriste isti sistem i na motorima, ali ne mora da znači. Sa softverima i verzijama je uvek pucanje u prazno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16091 Napisano Novembar 20, 2021 Integrisan, 9330 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Za sada je mrka kapa kako god da okreneš. Izgleda da nije isto cim na 4 tocka radi. "Hakerisanjem" možda bi se došlo do rešenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6504 Napisano Novembar 20, 2021 Drug član, 1878 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan I dalje mi nije jasno zasto ne bi radilo, a zasto uopste prodaju ta vozila na nasem trzistu ako ne rade sve opcije? Jednostavno ne mogu da zamislim situaciju: odes da kupis motor, prodavac ti kaze bla bla bla, i ima jos 7” tft ekran sa navigacijom, povezuje se sa telefonom i jos svasta nesto ali mozes da koristis samo za gledanje brzine i obrtaja, ostalo ne radi. Kako je krenulo i obrtaji ce ici uz doblatu a da bi video u kojoj si brzini placace se na mesecnom nivou Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5012 Napisano Novembar 20, 2021 Drug član, 3763 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ih zašto... Pa ni Honda ni Yamaha nisu IT firme. A da bi ugradili neko softversko rešenje, vezuju se za partnera koji daje određeni kvalitet i podršku. Ne mogu da stave samo neko free opensource rešenje, sve otvoreno, pa se snalazite, snimajte šta hoćete. To jednostavno ne biva sa velikim igračima. A taj partner, jelte, naplaćuje svoj deo kolača preko licenci. A da bi neko tržište imalo podršku, mora to i da plati. A mi smo, kao i ceo region, toliko malo i nevažno tržište, da nije isplativo plaćati podršku i razvoj. I eto tako... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5012 Napisano Novembar 20, 2021 Drug član, 3763 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan On 19.11.2021. at 16:37, MaxiS je napisao: Ja imam dva auto i skut, a nemam ni dvoriste ni garazu Za skut imam mesto u garaži od prijatelja, al tu ga ostavljam samo zimi. A inače je isped zgrade. Našao sam fino ćošence u prolazu (haustoru) između 2 krila zgrade. Uvek je pod krovom, nikom ne smeta, niko ga ne dira, a tu se ne može ni prići kolima\kombijem, da bi ga neko maznuo. Jedino što povremeno po neko kuče u prolazu zapiša prednji točak... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 824 Napisano Novembar 30, 2021 Zainteresovan, 392 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Odgledah ovaj video i ostadoh nem Nekako mi pojam skuter ide uz ono ”do posla, po gradu, po ciniju kajmaka do pijace..” Ovo sada ide u drugu dimenziju, snaga, tehnicke karakteristike, dimenzije, brzina, izgled.. A izgled ..kao da su pravljeni za potrebe filma Transformersi! Ne kazem da ne bih voleo da posedujem iste.., samo glasno razmisljam, o cenama i ne zelim da komentarisem.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6504 Napisano Novembar 30, 2021 Drug član, 1878 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Skuter jeste do posla i po gradu, maxi skuter je vec druga prica. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkoniii 69 Napisano Decembar 5, 2021 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drugari Do danas sam vozio enduro, a danas zvanicno presao na maxi skuter. Mucno mi celo jutro, rastajem se sa motorom koji mi je pruzao veliku slobodu kretanja (za razliku od zene), zena vidi da mi nije svejedno i da mi parce slobode da odaberem maxi skuter. Brzo sam realizovao kupovinu svog prvog maxi skutera, u pitanju je piaggio beverly 500, nalickan na oko, ali, najvaznije elemente treba tek proveriti, slicno kao sa zenom neki bi rekli Uglavnom, nadam se lepom druzenju, i pozelite mi dobrodoslicu u svetu maxi skutera jer sam zrtvovao sebe i presao na male tockove (salim se malo), tockovi zapravo i jesu mali Cudan osecaj posle motocikla po pitanju skretanja, balansa, ciklistike ili cega vec. Pa i kocenje, ma sve je drugacije. Veliki pozdrav, citam vase putopise. 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6504 Napisano Decembar 5, 2021 Drug član, 1878 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ti nama dosao Imaju skuteri svoje prednosti, ne ocajavaj. Sta si vozio tj prodao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkoniii 69 Napisano Decembar 5, 2021 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vozio bmw f650gs, 2001 god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3036 Napisano Decembar 5, 2021 Drug član, 1065 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao.Svi koji su prešli sa motora na skuter prošli su kroz to. Ili ćeš se navići ili ćeš se vratiti na enduro. Dok ne probaš ne možeš znati.Ja sam prošao kroz istu priču pre nekoliko godina, vozio Transalpa, pa zbog manjka vremena i kilometraže prešao na skuter od 250ccm sa točkom od 12". Osećao sam se kao da nikad dva točka nisam vozio. Ali posle mesec dva sam već navikao i naučio gde su mi granice, što je bilo ključno.Sledeća promena je bila na veću kubikažu ali sam ostao u svetu skutera. Sada sam na 500 ccm i većim točkovima i zadovoljan sam.Na motor ću se vratiti kad deca još malo porastu, ali samo na litru, putni.Zimus pretresi a na proleće skupljaj iskustvo. Velika je verovatnoća da ćeš biti zadovoljan :-)Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 620 Napisano Decembar 5, 2021 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Da se nadovezem na prethodne postove i dam podrsku. Takodje presao sa Stroma na Beverly 400, malo zbog nemanja vremena a malo vise zbog zene, i njoj je skuter kao okzPrvih par dana naravno razocarenje po svim pitanjima osim po prakticnosti i osecaja da se nekako lakse zivi sa skuterom.Sad nakon godinu dana je sve ok, nedostaje malo osecaj velikog motora ali sto rece kolega iznad kad naucis granice bude ok, moze na put, nije ni u krivinama lose a i ne menjas brzineTako da samo uzivaj, moja ne deviza samo neka sam na dva tocka, vozim malo i sinov PCX pa i on ume da nabaci osmeh na lice. 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano Decembar 6, 2021 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna od prednosti skutera 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5654 Napisano Decembar 6, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1749 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Da se nadovezem na prethodne postove i dam podrsku. Takodje presao sa Stroma na Beverly 400, malo zbog nemanja vremena a malo vise zbog zene, i njoj je skuter kao okzPrvih par dana naravno razocarenje po svim pitanjima osim po prakticnosti i osecaja da se nekako lakse zivi sa skuterom.Sad nakon godinu dana je sve ok, nedostaje malo osecaj velikog motora ali sto rece kolega iznad kad naucis granice bude ok, moze na put, nije ni u krivinama lose a i ne menjas brzineTako da samo uzivaj, moja ne deviza samo neka sam na dva tocka, vozim malo i sinov PCX pa i on ume da nabaci osmeh na lice.Sve ima svoje prednosti i svoje mane, tj sve zavisi od tvojih apetita i potreba. Bio skuteras dugi niz godina i tako slatko se navozao i sa Sw-400 presao tako lepih i nezaboravnih 40k km, i stigoh svuda gde sam naumio. Ali kako apetiti rastu i zelja za putovanjem sve jača a potreba za vožnjom po gradu sve manja, predjoh na Hondu od 1000ccm i razlika je drastčna i evidentna. Sve ono što je falilo u vožnji sa skuterom sad sam dobio sve ono što mi je negde falilo u pojedinim momentima, ali sam zaboravio tu gradsku vožnju jer prosto ne prija ni meni ni njemu osim u izuzetnim slučajevima. Od uvek sam pri stavu da bi ustvari bilo idealno imati 2 motora. Jedan skuterčić od 125 ccm za grad i veliki motor za vožnje i putovanja. Samo što retko ko može sebi da priušti taj luksuz onda smo u situaciji da tražimo kompromis i u skladu sa svojim potrebama da biramo šta nam odgovara. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6504 Napisano Decembar 6, 2021 Drug član, 1878 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno je to bio cilj honde sa modelom xadv, jedno vozilo za sve, za grad, za put a moze malo i van puta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5654 Napisano Decembar 6, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1749 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Pa msm da je tu bilo dosta pokušaja da se napravi 3u1 sto bi se reklo, ali po meni ne može jedan motor za sve kako god okreneš, negde će nešto da fali. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ParadajzTurista 579 Napisano Decembar 23, 2021 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: Vozac je jednom nogom u grobu, a drugom u zatvoru. Cist motor je produkt bolesnog mozga ;) Motocikl: x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam vec pisao, ovo sto sad vozim sam kupio najvise iskustvima napisanim na ovom forumu i netu uopste. Vozim i po gradu i van grada, i off road (mali do srednji, naravno). I meni je - odlican. Naravno da ne mogu kroz duboko blato ili uz traktorsku vlaku, naravno da ne mogu autoputem 160kmh/h dva sata, naravno da ne mogu da ga dignem na zadnji, naravno.. ali meni vrsi posao. Po mom misljenju, nije to toliko pitanje motora, nego samog vozaca. Rizikujem da navucem gnev, ali ima nesto o Vuku Mandusicu i pusci.. Nije mi namera da provociram, nego da kazem da je sve stvar navike i spremnosti na promenu i kompromis. Obisao sam Srbiju 4T kinezom od 80ccm, ne pricam napamet. On je naravno i slab i spor - ali taljiga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 824 Napisano Decembar 28, 2021 Zainteresovan, 392 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Odgledah danas par snimaka sa youtube i ulepsa mi dan cura !! naziv stranice onherbike.com (mozda je vec poznata Vama, ja je tek sad otkrih) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 824 Napisano Decembar 28, 2021 Zainteresovan, 392 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Moto tura pocinje sa ovim videom ali scena od 0’38-1’16 je san snova i zelja svih nas..ili vecine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5863 Napisano Decembar 28, 2021 Drug član, 2035 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jel to njen motor koji je spakovala i poslala ili nov ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 824 Napisano Decembar 28, 2021 Zainteresovan, 392 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Rekao bih da je nov !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...