bracabgd 896 Napisano Octobar 15, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan To je najprodavaniji skuter na svetu,nepoderiv je,bila je emisija o njemu,bacali su ga sa 4 sprata i radio je posle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 248 Napisano Novembar 23, 2016 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Svaka mu čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dukikos 28 Napisano Novembar 24, 2016 Svrati ponekad, 100 postova Motocikl: Suzuki Burgman K7 Prijavi odgovor kao problematičan Negde je bilo reci o ovome ali sada ne mogu da nadjem...Prilikom stavljanja akumulatora na pametan punjac da li je potrebno skinuti kleme sa akumulatora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15888 Napisano Novembar 24, 2016 Integrisan, 9305 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ne moraju se skidati kleme ali je svakako pozeljno. Neki skuteri ne vuku ni gram struje pa kod njih se ne moraju skidati kleme dok kod nekih skutera je prisutno trosenje struje (kod kljuc, alarm (pogotovo ako je stavljen od automobila) ili nesto trece) te je tu pozeljno skinuti klemu (obavezno - pol akumulatora) ma da se i ne mora skidati. Ako mene pitas, vise sam za varijantu da se skine klema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dukikos 28 Napisano Novembar 24, 2016 Svrati ponekad, 100 postova Motocikl: Suzuki Burgman K7 Prijavi odgovor kao problematičan Ok.hvala Dare...skinucu ne kosta me nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15888 Napisano Decembar 5, 2016 Integrisan, 9305 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Novine kod kaciga..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Decembar 14, 2016 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Xe xe ... svašta može da se pročita u OGLASIMA . Obratiti pažnju na rubriku OPIS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Decembar 15, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha razumi ga visina,redji vazduh...ipak se prvi popeo gore sa ovih prostora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 650 Napisano Decembar 15, 2016 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Ipak se ogradio sa "mozda" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15888 Napisano Decembar 15, 2016 Integrisan, 9305 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Dobro mozda, moze bit al ne mora da znaci. Ko hoce lepu voznju za male pare.....TA bez greske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Decembar 15, 2016 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Možda je ipak samo prvi X 10 iz ovih krajeva koji se popeo gore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Decembar 15, 2016 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bez obzira na sve x10 je vrhunski skuter! A do proleca treba da odlucim koji cu motor duzmem mozda razmislim i o njemu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Januar 13, 2017 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nagovorim konačno ženu da ode sa mnom da pogledamo jedan XEvo 250... ovaj -> www.motoscout24.ch/4409471Prozborimo sa prodavcem pokoju, ostavimo 500 apoena domaće valute i svoje "ausvajze", dobijemo garažne tablice da odemo krug da se provožemo...Srećom mnogo blizu smo naišli na jedno dobro brdo i tu su naši osmjesi, već smanjeni zbog veličine gepeka, nestali potpuno...Definitivno ovo nije kubikaža na nas dvoje (kombinovane težine od 180 kila) plus računajući da nigdje ne bi išli bez natovarenog kofera, ispod sjedišta, tank torbe i bla bla bla...Znam da ću sada da budem razapet od zakletih skuteraša koji se bez greške voze i sa manjim kubikažama ali ovo nije za mene...Na pola brda kada sam zavrnuo do kraja dobio sam jedno duuuuuuuuuuuuuuugo premišljanje bi li krenuo ili ne i na kraju jedva nekako...Jasno je da to nije motor koji leti, ali želim da mi motor donosi osmjehe na lice, a to je način, ja gas on reakciju...Sastanak kućnog savjeta je završen, odlučili smo da nam minimalna kubikaža bude 400ccm (iako to za ženu samo znači da će da ide bolje)... pa tako da nastavljamo polako svoju potragu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12867 Napisano Januar 13, 2017 Ne silazi, 7406 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Silver Wing 600 ^^ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Januar 13, 2017 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan ... je odgovor na sve dileme... da tačno! Slažem se.Gledamo ga već dugo, probao vać prije, srećan svime šta se nudi u vezi sa tim skuterom...Nastojaću svim silama da udomim jednog u što ranijem roku...Problem sa tim skuterom je taj da su zadnje serije (dupli far) doooosta skupe, a one prethodne su uglavnom navaljale dosta kilometara (prepoznali ljudi putni potencijal i svi su ga kupovali da voze)... ima dosta u oglasima ali za mene je i ABS recimo ključni kriterijum, kao i pređena kilometraža... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Januar 13, 2017 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, potpuno te podržavam. Jer i ja imam jednog saputnika, gde nas dvojica smo samo u kilaži oko 180kg i + stvari na to. Tako da minimum nam je 500cm, jer sa tim smo sigurni da možemo bilo gde asfaltirano da prođemo... Koliko vidim iz CH si, samim tim si sigurniji sa kilometražom motora, tako da puno sreće u potrazi novog ljubimca.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Januar 21, 2017 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Pozz ljudi, jel trazi neko mozda Burgmana 400? Nudi mi neki momak u zameni za moj BMW, a ne bih da ga menjam na slepo nego mozda nadjem nekog ovde pa se zajedno iskombinujemo... Posto nemam obicaj da uskacem u maxi skuter deo foruma, pisite mi slobodno na PP PS. Taj burgman nije u oglasima, 2004. godiste je i ceni ga oko 2000e Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano Januar 21, 2017 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Искрено, мислим да је баш одвалио мушку цену. Какав год да је. Панта продаје свог за доста мање пара а гарантовано је цакум-пакум. Јако тешко би могао цену близу тој да извучеш за стари модел Бугија. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Januar 21, 2017 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Pa zato sam i pisao ovde... Koje je boje taj Pantin? Isto 2004? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano Januar 21, 2017 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan 2003. Али исти је модел. Од 2006. је новији(али је то преломна година па има и новог и старог модела). Његов је сиви. Ту је на форуму. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Januar 21, 2017 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Nije to nego proveravam da mi nije Panta i pisao ovaj je plavo beli, uvezen iz UK pre 6,7 godina koliko je lik i vlasnik. Kaze da je 20000 na satu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Perkele 41 Napisano Januar 21, 2017 U prolazu, 62 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre mesec dana kupio novi model 2007 godiste u ekstra stanju za 2000e tako da je ta cena totalno preterana za stari. Pogotovo sto je jos i januar... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pseudo_blues 7 Napisano Januar 28, 2017 U prolazu, 39 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: Aprilia Scarabeo 200 GT Prijavi odgovor kao problematičan Kakav poduhvat!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pseudo_blues 7 Napisano Januar 28, 2017 U prolazu, 39 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: Aprilia Scarabeo 200 GT Prijavi odgovor kao problematičan Kakav poduhvat!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Perkele 41 Napisano Januar 28, 2017 U prolazu, 62 postova Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno sam u pogresnoj temi ali da ne otvaram novu posto ne mogu da nadjem u pretrazi... Hocu da ugradim onu elektroniku za automatsko paljenje svetla na burgman 400 2007 godiste, jel zna neko jel izvodljivo doci do releja ili do sijalice a da se ne rastura ceo motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...