alexanto 4681 Napisano Octobar 27, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 5993 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Obavismo mi tu vožnjicu bez tebe...Vesna i Sasha i Bilja i Sale.Evo dve fotke da budemo u duhu teme... Jedna sa "šoferima"... Jedna sami motorići... E sad izvinjenje ali mora i fotka suvozačica.Ipak su se vozale sa nama: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Octobar 28, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Evo mog Burgmana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Octobar 28, 2010 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Obavismo mi tu vožnjicu bez tebe...Vesna i Sasha i Bilja i Sale.Evo dve fotke da budemo u duhu teme... Joo pa isli ste sa svetskom putnicima , Vesnom i Saletom! Ma gde da Vesna ne provoza novi friz po Jevropi hihihi (ubice me) Pozdrav svima, a da se izvadim iz offa, eve jedne more slikice of mojega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novak Lazovic 282 Napisano Octobar 28, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 313 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda PCX 125 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika mog Madisona 3 250 na Kosmaju i moje suvozacice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Octobar 28, 2010 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan A sta ovo kuche misli o meni , uopste nije tesko zakljuciti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Novembar 11, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog novog skutera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4681 Napisano Novembar 11, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 5993 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, lepo, neka te služi pa da se lepo vozamo na neka fina mesta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
robbief 150 Napisano Novembar 11, 2010 Smooth operator, 136 postova Motocikl: nexus 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kymco agility city 125 Potpuno je zasenio Yamahu iza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4681 Napisano Novembar 11, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 5993 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Što jes', jes', jedva da se i vidi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Novembar 11, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan veliki mu retrovizor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
1veljko1 13 Napisano Novembar 16, 2010 U prolazu, 59 postova Lokacija: bj , NS Motocikl: Peugeot V-Clic Prijavi odgovor kao problematičan peugeot v-clic ovde se vidi koliki je zapravo skuter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Novembar 16, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan 1 clan moze da stavi 2 slike po strani aj i 3... al ti bas stavio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4681 Napisano Novembar 16, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 5993 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Gde su dve - tri.... tu su i 11... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
1veljko1 13 Napisano Novembar 16, 2010 U prolazu, 59 postova Lokacija: bj , NS Motocikl: Peugeot V-Clic Prijavi odgovor kao problematičan ma nije problem, obrisacu, al kontam, svi postavljaju velike slike, ove moje zauziamju manje prostora... edit a sad gledam , ne mogu da prepravim post, izgleda da ima vremensko ogranicenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1876 Napisano Novembar 16, 2010 Skuteras, 3690 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan a sad gledam , ne mogu da prepravim post, izgleda da ima vremensko ogranicenje... Sta bi da prepravis, ja cu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Novembar 17, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ne mora da prepravlja nista. Ova tema je bas u vezi toga "Fotke nas..." tako da ne vidim nikakav problem sto je postavio vise slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4681 Napisano Novembar 17, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 5993 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ne mora da prepravlja nista. Ova tema je bas u vezi toga "Fotke nas..." tako da ne vidim nikakav problem sto je postavio vise slika. Nema potrebe da prepravlja post ali ako postavljač teme da neke smernice onda je red da se to poštuje koliko-toliko... Ako ne poštujemo postavljače teme vrlo lako teme odoše u off. A mislim da niko od nas to ne želi u skuter-caffe-u. Svakom od nas je svoj skuter drag i želimo da ga prikažemo. Prosto sačekaš novu stranu i staviš par novih slika. U to ime evo "dva komada po tri komada" iz moje avlije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Novembar 17, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Naravno ali samo kazem da covek nije otisao u off, nego je doprineo vise nego sto je trebalo pa nije problem BtW odlicna ti je fotka Nije valjda da samo nas nekolicina vozi skutere, gde su ostali sa fotkama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4681 Napisano Novembar 17, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 5993 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Nešto smo kilavi i ovde i u Skuter-travelingu... Izgleda da su svi uspavani ovih dana... Doduše lepo je vreme pa se valjda vozaju i slikaju. A kad zazimi eto nama lepih slika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Novembar 17, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ovo je moj lepoptan :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
robbief 150 Napisano Novembar 17, 2010 Smooth operator, 136 postova Motocikl: nexus 300 Prijavi odgovor kao problematičan ovo je moj lepoptan :moto3: stvarno lepotan... do koje godine je imao okrugao far? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Novembar 17, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ovo je moj lepoptan :moto3: stvarno lepotan... do koje godine je imao okrugao far? najstariji koji sam ja sreo se okruglim farom je 2003god,svi ostali su bili mladji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa024 5 Napisano Novembar 23, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Piaggio X9 200 evo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav....evo i ja da se ukljucim sa mojim motoricem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Novembar 24, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Lep motoric nema sta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Novembar 24, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...