QmBGD 3970 Napisano Decembar 20, 2023 Drug član, 904 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Juče, fotkanje za kasko: 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2543 Napisano Decembar 20, 2023 Drug član, 1498 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan @QmBGD Kako je kofer dobio cvrgu sa unutrasnje strane??? Ili je losa slika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3970 Napisano Decembar 20, 2023 Drug član, 904 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Bivši vlasnik gurao piramidu u kocku I ja sam tek na slici primetio, zbog senke. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2543 Napisano Decembar 20, 2023 Drug član, 1498 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li si zadovoljan motorom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3970 Napisano Decembar 20, 2023 Drug član, 904 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ukratko, da ne remetimo temu - da. Dobio šta sam očekivao (ako ne i više), a što se praktičnosti tiče izgubio sam samo na prostoru ispod sedišta i keyless otvaranju kofera... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 929 Napisano Decembar 21, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Nije bilo opcije da se prekodira za XADV ili nisi hteo da razdvajaš? Znam da isti taj kofer ide sa X-ADV, doduše ovaj 2021+ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3970 Napisano Decembar 21, 2023 Drug član, 904 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Nisam razmišljao da se bavim time, dogovorili smo razmenu skutera takvih kakvi jesu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkydriverRS 50 Napisano Januar 7 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan Od pre mesec dana kada sam odlucio da provozam jednu kratku turu od 50km sa Madly 125 da se dopuni akumulator.Poslano z mojega SM-S918B z uporabo Tapatalk 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bolence91 354 Napisano Januar 23 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Februar 19 (promenjeno) Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Fotke naših skutera Gde li je moj?? Promenio Februar 19 član TomoB 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 34 Napisano Mart 20 U prolazu, 52 postova Prijavi odgovor kao problematičan Taze registrovan posle 10 godina...Послато са Redmi 8 помоћу Тапатока 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vtomic85 101 Napisano Mart 22 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Mustang 125cc Prijavi odgovor kao problematičan Ljuta kineska zver, stigao pre 3 dana, evo ga u jubilarnoj prvoj vožnji. Vuče uzbrdo 60 bez problema, možda može i više ali nisam hteo da dajem gas preko 50%, dok se ne razradi... P.S. Lep li je osećaj kad napuniš rezervoar do čepa za 504 dinara 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 34 Napisano Mart 23 U prolazu, 52 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lagana vožnja do kostolačkog Dragulja i kostolačke plažeПослато са Redmi 8 помоћу Тапатока 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 295 Napisano Mart 27 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kawasaki Gpz 500s '98 Prijavi odgovor kao problematičan AA classic 500i 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan1984 5 Napisano April 7 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vespa Primavera, 50 cm³ 4T, YC, 2019. god. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1303 Napisano April 7 Drug član, 1128 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna mog Xmax i mene 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 34 Napisano Maj 7 U prolazu, 52 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mala ekskurzija,ebi ga 50ccm je u pitanju, do manastira Rukumija.Послато са Redmi 8 помоћу Тапатока 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 34 Napisano Maj 11 U prolazu, 52 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas mali "beg od svega" do Viminacijuma... Da je veći,brži kako bi pobegao malo dalje. Ovako sa 50ccm i ovo je ekskurzija...Послато са Redmi 8 помоћу Тапатока 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peppermint 421 Napisano Maj 14 Svrati ponekad, 69 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan Moj Pep - Honda Pantheon 150 (2003) 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_početnik 40 Napisano Maj 14 U prolazu, 53 postova Lokacija: Herceg Novi, Crna Gora Motocikl: Malaguti F10 & Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je moj Malaguti f10 97 god. Prešao 3500km, 50cc 2t, zaista nevjerovatan skuter, povozan, i izuzetno brz za svoju kubikažu. Posle 6 god stajanja u garaži, kupio sam nov akumulator, sipao benzin i dvotaktol, samo sam dohvatio dugme za paljenje , što bi rekli kao "mina" upalio 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drager95 16 Napisano Jul 11 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Moj Xmax 250, kod mene je 3 mesecaOduševljen sam njim, kupio sam ga u bas dobrom stanju Sent from my SM-A525F using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 34 Napisano Jul 11 U prolazu, 52 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je lep. Ako nije tajna koliko je bio?Послато са Redmi 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drager95 16 Napisano Jul 11 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je lep. Ako nije tajna koliko je bio?Послато са Redmi 8 помоћу Тапатока2 i po je bio 2012. godSent from my SM-A525F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prgi18 250 Napisano Jul 28 Svrati ponekad, 62 postova Motocikl: Aprilia sr 50, Aprilia atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljkovici 25 Napisano Septembar 11 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...