Loshmi82 350 Napisano Novembar 30, 2021 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da ih dosta kolega sa foruma ugradjuje.. Ne znam samo kako bi reagovale kod mene.. Motor dnevno upalim bar 50 puta.. Sve su voznje po 2, 3...5km.. Zato smislim da nebi imao neki ucinak.. Ipak od Zemuna do Vracara ides bar 20min.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Decembar 14, 2021 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan 2 dana apstinencije...dosta je bilo...brm..brm.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Decembar 14, 2021 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Honda ness 150ccm 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ronny 56 Napisano Decembar 25, 2021 U prolazu, 84 postova Prijavi odgovor kao problematičan Rijetki trenuci odmora 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22086 Napisano Decembar 29, 2021 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jos se navikavam na voznju, nisam ni presao nesto km, verovatno je do duzine (medjuosovinskog rastojanja) i malog tocka. Pri svakom skretanju imam osecaj da cu pasti, takodje, ogromni anslajg i guvernal koji se do stomaka moze okrenuti mi smeta. Zaustavljanje odlicno, rad agregata bez vibracija i zvuka me opcini svakog puta. Polozaj "da zaspis" 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Decembar 29, 2021 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, N.F.S. je napisao: Jos se navikavam na voznju, nisam ni presao nesto km, verovatno je do duzine (medjuosovinskog rastojanja) i malog tocka. Mislim da je do malog tocka... Kad god predjem na neki skut da malim tockom neko izvesno vreme imam utisak da padam pri skretanju...jednostavno vozilo lakse pada u zavoj sa manjim tockom... Inace skut je kao lutka...nisam video lepsi SW do sada... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Наш 158 Napisano Januar 1, 2022 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Србија Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Неколико фотографија са данашње терапије. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1193 Napisano Januar 1, 2022 Drug član, 393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Uhvaćen dan da se pegaz potera 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6349 Napisano Januar 1, 2022 Drug član, 1811 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Joj radosti, danas se lepo provozao. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4030 Napisano Januar 1, 2022 Drug član, 916 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Napokon stigao Termoscud Pro i kofer. Maaaalko smo prljavi od vožnji po kiši i vlažnim ulicama kao i raskopanoj ulici ispred kuće... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toma80 61 Napisano Januar 1, 2022 U prolazu, 29 postova Lokacija: Budva Motocikl: Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Мало уживања првог дана у новој години. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peconi90 36 Napisano Januar 2, 2022 (promenjeno) U prolazu, 42 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Kymco Xciting 300R Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Januar 2, 2022 član Peconi90 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4600 Napisano Januar 14, 2022 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Fotke su iz 2014/2015 god, legendarni žutać Spirit City 50cc kog sam vozila 7 godina i Keeway Arn 150 koga sam usput spomenula da sam vozila nešto kratko bez dozvole (u to vreme sam imala samo PSP). Keeway je fabricki bio mat crn, ofarbali smo ga u kombinaciji metalik narandžasta i akril crna, bio je prava lutkica. Žutaća još čuvamo, Keeway smo prodali davnih dana... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4030 Napisano Januar 17, 2022 (promenjeno) Drug član, 916 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Posle jedne sedmice pauze, napokon motorom na posao Jbg, ne vozi mi se po snegu i ledu na putu... Stigoh pre 8 na posao a još me drži kez od ove kratke vožnje Promenio Januar 17, 2022 član QmBGD 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Наш 158 Napisano Februar 4, 2022 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Србија Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Данашња. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22086 Napisano Februar 19, 2022 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2636 Napisano Februar 19, 2022 (promenjeno) Drug član, 1518 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan . Promenio Februar 19, 2022 član MaxiS 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Februar 19, 2022 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan C400 GT Kupljen krajem avgusta prosle godine, za sad presao tek 800 km ali moram da priznam da mi se mnogo svidja probao i neke druge opcije, hteo X Adv, uzeo na test i shvatio da ipak ima malo skutera na kojima se komforno vozim. 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4876 Napisano Februar 19, 2022 Drug član, 3694 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan @veljabanditBilo bi lepo da napišeš neku reč o utiscima, verujem da bi mnogi to rado pročitali, a nije bilo mnogo informacija o tom modelu ovde, koliko pratim. Možda i da otvoriš novu temu? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7262 Napisano Februar 19, 2022 Drug član, 3023 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 45 minutes ago, veljabandit said: C400 GT Kupljen krajem avgusta prosle godine, za sad presao tek 800 km ali moram da priznam da mi se mnogo svidja probao i neke druge opcije, hteo X Adv, uzeo na test i shvatio da ipak ima malo skutera na kojima se komforno vozim. Šta je agregat? Kymco 400? Ne bi nužno izabrao tu boju ali mi je skuter jako lep. Jbte, baš je sprava! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4876 Napisano Februar 19, 2022 Drug član, 3694 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nije Kymco agregat, kinez je neki koliko sam čitao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Februar 19, 2022 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan 350 ccm 34 ks Crni, beli i sivi....nije neki izbor, meni ova najlepsa. Ukratko, skuter je odlican za voznju, veoma upravljiv, komforan, snage taman za po gradu tu je munja, na otvorenom mu najvise prija 100-110, posle toga se oseca da je u obrtajima i da krece mučenje a moze da zaleti 135. Potrosnja presmešna. Motorrad aplikacija veoma korisna, šerovanje navigacije, muzike, telefon..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Februar 19, 2022 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, boza_kg said: Nije Kymco agregat, kinez je neki koliko sam čitao. Nije kinez, Kymco. Sto je odlicno svakako, nisu imali nikakve opozive za ove 3 godine koliko se prodaje, takav info sam dobio. Garancija 5 godina, ne opterecujem se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7262 Napisano Februar 19, 2022 Drug član, 3023 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da brineš, kymco je numero uno u toj igri... Stvar samo što oni ne mogu da prodaju po toj ceni taj nivo opreme (gledao sam šta ima od opreme BMW), još su oni kao brend nedorasli. A tu je BMW neprikosnoven... Kupac je dobio pravu stvar. To nije budžet skuter, to je skuter de lux. Što se tiče brzine, za te kratke izlete na auto put, obilaznicu oko velegrada to je dovoljno. Ako ćeš da se vozaš, svakako ti se ne voza auto putem Piši nam utiske, nemoj te mrzi! Drago mi je da ti se sviđa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22086 Napisano Februar 20, 2022 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se!Skoro sam odgledao par videa youtubera "MotoJitsu" o tom modelu.Upotrebljiv i interesantan skuter. Sent from my EML-L09 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...