doktor 4761 Napisano Octobar 21, 2010 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jel tebi to nedostaje jedan disk i kljesta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Octobar 21, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Jel tebi to nedostaje jedan disk i kljesta? Da :-\ Rece mi lik od koga sam kupio motor da ce mi dati, pa sad videcemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Octobar 21, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam razmisljao da farbam mog Falkonca zimus ali sada kada videh polu-rasturen motor nesto me prodje volja. Samo polako i strpljivo,imas drugi motor za voznju a ovaj kad zavrsis-zavrsis,bitno je da uradis kako si zamislio,nemoj prihvatati neka alternativna resenja.Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Octobar 21, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam razmisljao da farbam mog Falkonca zimus ali sada kada videh polu-rasturen motor nesto me prodje volja. Samo polako i strpljivo,imas drugi motor za voznju a ovaj kad zavrsis-zavrsis,bitno je da uradis kako si zamislio,nemoj prihvatati neka alternativna resenja.Pozdrav. Naravno, kad bude bio zavrsen mora biti onakav kakvog sam ga i zamislio a zaboravih da napisem da sam pazario azbestnu traku kojom cu obmotati izduvne grane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Octobar 21, 2010 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Gde si pazario tu traku i koliko para ako nije tajna??? Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Octobar 21, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Gde si pazario tu traku i koliko para ako nije tajna??? Pozz 4m trake+staklena voda+lepak 2400 din http://www.izolacija-zid.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Octobar 21, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan da stanem u red! tema obecava! sretno i da uspes sa idejom!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Octobar 21, 2010 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Zapljuv u temu A staklena voda i lepak su za..? ps. Jeeeee, ovi imaju i klingerit 0.5 do 5.0mm u tablama ! I poliester setove za camce (za unutrasnjost rezervoara) i kausticnu sodu ;D Ode 5000din ako udjem u ovu radnju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Octobar 21, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Zapljuv u temu A staklena voda i lepak su za..? Staklena voda je za premazivanje azbestne trake (savet od cika Arakisa ) a lepak za lepljenje na grane mada jos nisam siguran da cu ga korisititi http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=62583.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Octobar 21, 2010 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A što se ježiš na instalaciju, baš je lepa I "konzistentna" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Octobar 21, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan A što se ježiš na instalaciju, baš je lepa I "konzistentna" ;D Baš ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Octobar 21, 2010 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Dzolaja ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Octobar 21, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Dzolaja ! Nema na cemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Octobar 21, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Joooooj, sad kad vide radionicu i sve ovo... treba i ja da odem u taj zid da pazarim klingerite, azbestni konac, da sredim alat, pobrišem prašinu, razvalim onaj Shadow koji čeka na rad... a mrzi me najstrašnije i samo bre lete pare. Nikako da ostanu na gomili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5345 Napisano Octobar 21, 2010 Integrisan, 13034 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, kolika radionica :o Čemu služi inače? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Octobar 21, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, kolika radionica :o Čemu služi inače? Uglavnom za neke sitnice, i ja i ćale volimo alat i prostor za male majstorije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Octobar 21, 2010 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan E pa i ja da priteknem. A sto bre brate zapoce bez mene? Ajd nek je sa srecom pa da izgleda kako si zamislio. Inace, i moja ideja je bila da uradim svog nalik V7classic pa cak i da ga ofarbam identicno. Meni su stigli klipovi i cilindri, a glave bi trebalo da budu gotove u subotu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Octobar 21, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan E pa i ja da priteknem. A sto bre brate zapoce bez mene? Ajd nek je sa srecom pa da izgleda kako si zamislio. Inace, i moja ideja je bila da uradim svog nalik V7classic pa cak i da ga ofarbam identicno. Meni su stigli klipovi i cilindri, a glave bi trebalo da budu gotove u subotu. Extra, ima da pijemo i zbog jednog i zbog drugog ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Octobar 21, 2010 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan Nego sta, samo da ne zse***mo nesto tako pijani ;D jesi li proveravao kompresiju i jos po nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Octobar 21, 2010 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan A da i ako ti zatreba nesto od delova ima Milan HILL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Octobar 21, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan A da i ako ti zatreba nesto od delova ima Milan HILL Pa trebalo bi mi dosta stvari :-\ Kociona klesta za prednji disk Prednji disk a moze i u paru ako je nesto povoljnije a dobro Kontakt brava Instrument tabla Regler Siguran sam da treba jos svasta nesto ali jos nisam primetio ovo vazi za sve koji citaju pa ako neko negde ima ili zna ko ima neka javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Octobar 21, 2010 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan Diskova ima u Paracinu I Kraljevu, malo su podigli cene i mislim da su oko 2800din ali su ipak novi. A za ostalo cemo se snalaziti e bay pa kad budes isao gore samo da podignes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Octobar 21, 2010 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan A evo na osnovu cega sam ja zamislio sredjivanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Octobar 21, 2010 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan A sta je sa tvojim satovima? Video sam prosli put u |Paracinu jedan obrtomer i cini mi se regler a sve ostalo ce se naci. samo opusteno. a regler i ne moras originalni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Octobar 21, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan A sta je sa tvojim satovima? Video sam prosli put u |Paracinu jedan obrtomer i cini mi se regler a sve ostalo ce se naci. samo opusteno. a regler i ne moras originalni Ma ja imam obrtomer i km sat ali onaj gornji deo(polumesec) je pukao Daj nekog izorganizujemo za te diskove da mi pazari ili da ja zapalim ako si siguran da ima :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...