NeshaXX 374 Napisano Decembar 14, 2012 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Ja opet registrovao auto kod Miloša. Sve rekordno brzo i fer. Svaka preporuka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3248 Napisano Decembar 15, 2012 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Co'ek CAR! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Decembar 28, 2012 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Ja opet registrovao auto kod Miloša. Sve rekordno brzo i fer. Svaka preporuka! Hvala Neso. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Decembar 28, 2012 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan I ja prekljuce zavrsih registraciju kola kod Losmija, po sistemu "kljuc u ruke" u rekordnom roku, pardon, "saobracajna u ruke" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Januar 4, 2013 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Deki,nadam se da si otisao po saobracajnu kod mene na tehnicki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Januar 4, 2013 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Deki,nadam se da si otisao po saobracajnu kod mene na tehnicki Sve o.k. Zamalo da zaboravim da je bio vec 31.... Tako je to kad registraciju radim na vreme, pa jos imam posla sa tobom koji to ekspresno zavrsava! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Januar 17, 2013 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan stigla je pošiljka za starog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Januar 22, 2013 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Stari obavesten,cekam instrukcije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
100rs 9 Napisano Januar 22, 2013 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMWK100rs Prijavi odgovor kao problematičan Hvala losMi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Durmitor2000 139 Napisano Januar 27, 2013 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: U srcu Honda Africa a u ruci BusPlus Prijavi odgovor kao problematičan Evo meni prosla registracija auta tako da ujutro pravac GM Moto. Vidimo se ujutro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Februar 5, 2013 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Posle prekida od mesec dana zbog obustave AIK banke,od juce 4.2.2013. ponovo u Agenciji GM MOTO imamo registraciju na rate cekovima gradjana i to bez odlaska u banku. Vidimo se i dobro dosli. Loshmi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6068 Napisano Februar 5, 2013 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pohvale Lošmiju, obavljena registracija ćerkinog auta za jedan dan i još gotove papire doneli kući? Dobro, možda ja imam malo protekcije ali znam da je GM Moto pouzdana i kvalitetna agencija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Februar 11, 2013 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala cika Rajko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Caponord 48 Napisano Februar 11, 2013 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Katzdorf,Germany Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Malo kasnim, ali za ovu agenciju i našeg druga Miloša postoje samo reči hvale. Šta god da smo mu doneli i kakav god zahtev da smo imali, vezan za posao kojim se bavi, odradio je za čistu 10-ku! Hvala Miloše, nastavite tako 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Februar 14, 2013 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Pedja ili ti od miloste Caponord malo preteruje ali je najbitnije da se posao zavrsi kako treba i u rekordnom roku jer danas ljudi nemaju vremena i to je najveci problem a mi tezimo ka tome da bar ovu delatnost olaksamo svima. Veliki pozdrav sa tehnickog pregleda GM AUTO. Pedja,hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Februar 14, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan I motor i auto u GM, nema greske! Aj kad vec pisem, za motor si mi rekao a posto je auto 15.3 jel mozes da mi javis koliko je za njega? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Februar 16, 2013 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Javljeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DorćolAC 225 Napisano Februar 20, 2013 Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: У души - Дорћол! (Београд) Motocikl: Peda TEK 250 Pro 2x Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako obezbediti Milošu celofane velikog formata i (takođe) velike mašne - kada vam uspešno završi posao da i auto lepo upakuje. Šalu na stranu: Jutros u 9,05 dovezem auto, regulišemo papirologiju i ostalo a ja odem na posao uz dogovor da popodne dođem jer će sve biti urađeno. Oko 11,05 zvoni mobilni. Javlja se Miloš mnogo, mnogo pre dogovorenog roka (trebalo bi da ima umetničko ime ''mali Mrka'') i saopštava: Sve je završeno! Ima još jedan detalj: Razgovaramo pre nekoliko dana supruga i ja na temu ''Ide registracija''.... a ona (em mrzi motore a ni Miloša ne poznaje) kao iz topa. ''Jesli li se javio Milošu''? Šta reći... skoro da jedva čekam septembar kada treba obnoviti registraciju motora. Bravo Miloše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Mart 1, 2013 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala cika Boro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velko 13 Napisano Mart 16, 2013 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ovim putem zelim javno da pohvalim agenciju GM Moto i njene zaposlene! Usluga na nivou,ljubazno osoblje i sve je stvarno maksimalno. Svaka pohvala i preporuka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano April 5, 2013 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Брзо ефикасно све по договору нећу да вас мењам Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano April 10, 2013 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala momci.... Kao i uvek,sve sto treba tu smo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano April 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Napisah još davnih dana, i svaki put se samo potvrdjuje i jača utisak http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/53480-registracija-vozila-gm-moto/page__view__findpost__p__1024728 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano April 12, 2013 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Evo mene opet u ovoj temi, Hvala svima u agenciji a posebno Losmiju, kako je bilo do sada, ovih par godina, nadam se bice i ubuduce. Hvala jos jednom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korniSh1 364 Napisano April 12, 2013 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedna zadovoljna musterija (mada, ovo musterija mi nekako ruzno zvuci) Losmi na nas gleda, k'o da smo mu rod rodjeni! Danas sve zavrsio, Sve preporuke i sve najbolje! :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...