Skittles 4130 Napisano Maj 3, 2012 Nemanja Stojanović, 1396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Oh, kako sam tek sad video ovu temu Kod Miloša sam registrovao oba motora, kao i ćale. Sve pohvale, preporuke i tako to šta ide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Maj 3, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Šta reći kad sam papire predao u petak popodne a saobraćajnu dobio u subotu u 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Maj 3, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja vidim, Losmi NAS LAZE NA VELIKO !!! Kad god kaze da ce sve biti gotovo tad i tad, SLAZE: bude gotovo RANIJE !!! :lol: Losmi, salu na stranu, stvarno svaka ti cast, koliko znam i onaj drugar sa dzipom koga sam ti poslao preporucuje te dalje, stvarno potpuno zasluzno! Zaboravio sam da ti se javim pre neki dan, jer nije jos hitno, ali svakako se vidimo pred kraj meseca kad mi istice registracija za motor. Nemoj samo da se u medjuvremenu uobrazis ! :zdravo: Tacno sam mogo da pretpostavim! Ova moja sala o laganju se sve vise pretvara u istinu. Pred put u Kulinu sam dosao kod Milosa oko 11h, a od njega otisao u labos, sa namerom da se vratim na posao, posto mi je Milos rekao da ce biti gotovo popodne... ...i bilo je popodne, ali vec oko 13,30-14h popodne! Da sam se zadrzao kod njega na kafi, verovatno ne bi ni morao nigde da idem !!! Bez sve sale, Milos je decko izuzetno ekspeditivan i tacan. Za to malo para koliko nam naplati, mislim da stvarno nema ni najmanjeg razloga da se maltretiram sa raznoraznim FT1P salterusama , tako da samo mogu da kazem hvala Bogu sto sam ga upoznao. Veliki pozdrav Milosu !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Maj 4, 2012 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Laki,hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 4, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Daj nam vamo novi pravilnk Ovi su toliko konfuzni u izveštavanju.. da i dalje nemam pojma šta kako.. Pominju i neke decibele Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Maj 4, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Nema hvala, budes li se ikad iskvario, prvi cu da te nagrdim!!! Ono jest` da to nece biti nikad, ali ja samo da kazem... Salim se, samo ti radi ovako svoj posao, nama svima na radost i korist !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 6, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/218512/Rezervne+sijalice+nisu+obavezne.html i ono što je meni najbitnije "..ubuduće neće moći da se uvoze vozila koja imaju volan na desnoj strani, a lica koja su takva vozila već uvezla nisu u obavezi da menjaju volan, mada im to preporučujemo zbog njihove bezbednosti." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Maj 7, 2012 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Lošmi je pravi madjioničar.....dok me je zagovarao sa kafom i koka-kolom,, njegovi momci mi oteraše motor i sve završiše dok sam ćaskao sa njim.... Sve pohvale.....brzo, i kvalitetno.. ...... bez greške..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjas011 85 Napisano Maj 8, 2012 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: pesaka u ful opremi (ode TDM) Prijavi odgovor kao problematičan Covek kralj...odradio je nemoguce....brv Losmi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Maj 8, 2012 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan Vidim svi se hvalite sa time da vam je Losmi zavrsio registraciju za par sati, pola dana, dan... Mislim da drzim rekord. Poslao sam papire Losmiju, javio se da ih je dobio. Nakon 30 minuta ( mozda i manje ) me zove i kaze : Uzeo sam ti lep broj tablica da ne bude zezanja pri placanju parkinga ( u pitanju je auto ). Jos jednom Milose... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Maj 8, 2012 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, meni ne pada više na pamet da odem na neko drugo mesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Maj 10, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Vec drugu godinu registrujem motor kod Loshmija, u medjuvremenu je cale registrovao auto. Valjda to dovoljno govori Bravo Loshmi, samo tako nastavi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Maj 17, 2012 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Maj 18, 2012 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da napisem. Dosao sam u Beograd na par dana i Losmi mi je zavrsio registraciju u rekordnom roku, mislim za manje od 24h. Losmi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Maj 22, 2012 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Ja juce svratih do Losmija da reg. zenino prometalo domace proizvodnje, kad... odoh kuci bogatiji za jedan motor "Prevarise" me mangupi cas posla Jel moze kombinacija?Sad cemo da vidimo Okrenuo coveka,naseg forumasa,telefonom ...tako i tako,moze? ...mozeee Zavrsismo cas posla i ja pazarih motor onako,neplanski.Mada,nikad u zivotu i nisam kupio nesto planski,nego sta natrci u dobroj kombinaciji Sta reci?!Zauzeo se covek za mene bez reci Veliki pozdrav Losmiju i vidimo se 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Maj 22, 2012 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Koje motorče, je l' KLE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Maj 22, 2012 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koje motorče, je l' KLE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Maj 22, 2012 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Maj 22, 2012 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srećom, nek' te sluzi milion kilometara !!! A Losmi, šta reći.... brz, ekspeditivan... nisam stigao ni oglas da dam, ode motor Usluga kakva se samo poželeti može Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Maj 22, 2012 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Loshmi, a ponosnim vlasnicima novih sokocala sve cestitke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
100rs 9 Napisano Maj 22, 2012 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMWK100rs Prijavi odgovor kao problematičan Zamislite da zivite u jednom gradu, a prijavljeni u drugom gradu.Tada bas za inat istice registracija na motociklu koji mogu registrovati samo u trecem gradu, u kojem slucajno zivi veliki mag upravno pravnih poslova zvani MILOS.Elem, posaljem sav taj haos od papira Velikom Magu Milosu u petak a u subotu pre podne motorcikl registrovan. Milose Hvala. P.S. Molim admine da otvore novu temu s imenom naucna fantastika da bi Losmi imao odgovarajuci prostor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Maj 22, 2012 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Jeste KLE Bandolero,hvala, i tebi sve naj sa TDMom Ne brini nista,mazicemo ga i paziti zvacemo ga...smislicemo ali Djole sigurno ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Maj 24, 2012 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala momci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Maj 24, 2012 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 24, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pre ili kasnije svi ćemo u penziju Nek je sa srećom i puno da pređete kilometara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...