ridjiww 15 Napisano Jun 24, 2015 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki GSF 600 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Inace karburatori su u originalnom stanju sa originalnim diznama nista budzeno i dirano.Fabrika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jun 25, 2015 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to ok ali... Ne moze niko da me ubedi da sa 1000din ili ti 6.6L sa prosecnom voznjom 80kmh i 6-7000rpm na motoru od 35kw mogu da predjem samo 110km, sta bi bilo da ga ganjam i izvlacim? Ovaj isti motor, sa fabrickim topom, dok je bio kod mog druga pre 4god, nije prelazio 4 litara, ja sam svedok toga, ok ne trazim ja sa otvorenim topom 4.. Ali 4,5 - 5 bi bilo ok... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Jun 25, 2015 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to ok ali... Ne moze niko da me ubedi da sa 1000din ili ti 6.6L sa prosecnom voznjom 80kmh i 6-7000rpm na motoru od 35kw mogu da predjem samo 110km, sta bi bilo da ga ganjam i izvlacim? Ovaj isti motor, sa fabrickim topom, dok je bio kod mog druga pre 4god, nije prelazio 4 litara, ja sam svedok toga, ok ne trazim ja sa otvorenim topom 4.. Ali 4,5 - 5 bi bilo ok... Pregledaj ono sto sam ti rekao ili stavi fabricki auspuh i smesu podesi na 2kruga i 1/4 i sinhronizuj karburatore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzuki je zakon 0 Napisano Jul 16, 2015 U prolazu, 14 postova Lokacija: Surdulica Motocikl: gs500e Prijavi odgovor kao problematičan Moze li neko da mi kaze gde da nadjen automat alnasera. unapred zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papa štrumf 0 Napisano Jul 17, 2015 U prolazu, 2 postova Lokacija: tamo,tamo daleko Motocikl: suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svim forumasima.procitao sve postove,pa sad da se javim...kupio gs-a u losem stanju.nisam ga ni probao jos voziti,malo para ali brdo sranja...92 godiste40000 km....karburatori cure,karter pun benzina,skinuo crijeva,neznam ih vratiti i tako to......uglavnom gs-ovac:-):-):-):-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Devil Angel 7 Napisano Jul 18, 2015 U prolazu, 52 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kawasaki zx6r 2004 Prijavi odgovor kao problematičan I ja moj kada sam kupio,bio je u nezavidnom stanju,ali ako imas ljubavi i sve...sve se to sredi.. mene je restauracija kostala oko 500 eura. i ostale su jos neke sitnice,ali zato motor izgleda kao nov. Vredelo je svaku paru. A mnogo znaci,ako nije propao tj oronuo Dobro nam dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papa štrumf 0 Napisano Jul 19, 2015 U prolazu, 2 postova Lokacija: tamo,tamo daleko Motocikl: suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan pa moram vam reci,ima tu dosta svega.kupio sam ga prije mjesec i vise,jos ga nisam probao voziti.doduse nije dobro ni radio kad je dovezen.a ja s obzirom da sam ovu temu procitao vise puta,pa sad kao veliki mestar,krenem odmah u glavu...rezervoar napunio antirostom.karburatore skinuo,i onda sex...prvo gumice na prirubnicama,pa oni svi o-ringovi truli,pa dizne u jednom karbu zapunjene...da...prije tog svega ih nisam mogao niti rastaviti,,,sarafe sam nakon sto sam ih zgulio,razrezivao,pa onda uspio rastaviti....i tako...sad ga vise ne mogu ni upaliti.trenutno sam kratak s vremenom pa nista ni ne radim na njemu...ali kad krenem,sve cu slikati i kaciti ovdje...zadovoljstvo mi je biti clan vase ekipe.jako ste mi puno pomogli ovom temom,i vec se sad osjecam duzan 2-3 gajbe ladnog piva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jul 19, 2015 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Imas ti druze Boga mi dosta zanimacije tu, srecno i cekamo slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darkofly 7 Napisano Jul 21, 2015 U prolazu, 35 postova Lokacija: Niš Motocikl: Suzuki GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan Nile89 jesi uspeo da sredis potrosnju na svom gs-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jul 21, 2015 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Sredio sam sve, sad ne prelazi 4,5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darkofly 7 Napisano Jul 21, 2015 U prolazu, 35 postova Lokacija: Niš Motocikl: Suzuki GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darkofly 7 Napisano Jul 21, 2015 U prolazu, 35 postova Lokacija: Niš Motocikl: Suzuki GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Jul 22, 2015 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta si sredjivao da smanjis potrosnju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jul 23, 2015 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan prestelao karbove i vratio fabricki auspuh, sad em pali na zub i bez sauga u svako doba dana-noci em ne trosi nista... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savic019 14 Napisano Jul 23, 2015 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko rezerva obuhvata litra ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jul 23, 2015 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da me drzis za rec ali mislim da je 3 litra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savic019 14 Napisano Jul 25, 2015 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan Imao bih jos jedno pitanje.Citao sam dosta za zadnju gumu i neko kaze moze 150 neko kaze ne moze da stane. Ja imam model gs 500e iz 92 pa me zanima da li neko od vas ima zadnju gumu 150/70-17 ? da li mora da se prepravlja onaj drzac za disk da bi stala guma ? JA trenutno na njemu imam 130/60-17 i mnogo mi je nestabilna guma i ako je nova,u krivinama ne smem mnogo da ga spustim nije mi pouzdana,nekoliko puta mi proklizila i ne smem vise tako da vozim. Mislim da bi sa 150 bio dosa stabilniji i na ravnom a pogotovo u krivinama. Takodje prednja kocnica je uzas,ja ne znam da li je tako i kod vas ili samo kod mene,mnogo su lose kocnice,prednju moram da pritisnem muski da bi zakocila i opste nemam neki osecaj koliko ce da zakoci da ne prokliza,dok je kod sportaka sve bilo u full-u USD vile,brembo kocnice,zadnu nisam uopste koristio,prednja je odradila posao,ovde prednja gora nego na biciklu. Plocice su dobre,zamenio sam ulje i u prednjoj i u zadnjoj i opet isto,ne znam da li bi dobio nesto da stavim od nekog drugog motora brembo kocnice ? Da ima brembo kocnice i USD vile bio bi savrsen motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jul 25, 2015 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Meni je kocnica mekana i takva treba da bude kad je sve ok, ali da je kocenje daleko losije od sportaka jeste, i meni se desava da ako malo jace pritegnem prednju oce da proklizi, dok sam sa sportakom imao osecaj da mogu u zemlju da se pobijem kad je stegnem nece da proklizi, ali daleko od toga da su toliko lose kocnice kao sto ti kazes... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Jul 25, 2015 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan pre svega, ta guma 130/60-17 nije fabricka dimenzija za GS, njemu treba 130/70-17, stavi to pa ce se motor ponasati kako valja,GS dobro funkcionise takav kakav je, i za stvari za koje je predvidjen, nije to GSXR i ne treba ocekivati od njega da se tako ponasa, ali pored toga GS je itekako sposoban da se lepo obara po krivinama sa fabrickom gumom, znam iz svog iskustva i iskustava drugih,a vrlo je moguce i da ti je ta guma losa, kazes nova je, a to jel ti reko taj sto ti je prodao ili znas kako (gde) se cita na gumi da li je nova?Sto se tice kocnica, moguce da ti je crevo lose, stavi pancirno (teflonsko) , to umnogome pomaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jul 25, 2015 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Da se nadovezem na Biker-boya sto se tice gume, jeste fabricka 130/70/17 i obara se odlicno motor i upravljiv je kao bicikla, probaj da stavis te dimenzije fabricke i sve ce da bude kako valja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savic019 14 Napisano Jul 25, 2015 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da nije fabricka i za to sam bio pisao,drugar mehanicar mi je odradio full servis na motoru,proveravao kocnice(plocice),sva creva su original njegova,kao i sajle,nista nije dirano,mozda su i one takve,meni je razlika sa sportaka kad sam siso i seo na ovaj motor,odma sto sam primetio to su kocnice,moracu da vidim da sredim to. Sto se tice gume da se vratim na to,on mi je dao tu gumu za motor,ona je nova,ali je dot 2007,on je uzeo iz svice novu i kod njega stajala u magacinu do sad. On mi reko da mogu tako da vozim da nije problem,ali samim tim sto je guma malo niza skracuje se ugao "obaranja motora " (barem tako mislim) oseca se da je nestabilno. Prednju sam kupio novu michelin pilot activ u njegovoj dimenziji 110/70-17 sad mi samo zadnja ostaje da vidim sta da radim. Hteo sam 150 da stavim,pa sam hteo da cujem vasa misljenja,da li je neko stavio,dal moze da dodje bez prepravki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jul 25, 2015 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Moze 150 bez prepravki, to je najvece sto moze da stane bez da ti smeta poluga za zadnju kocnicu... Ali mislim da je to skroz nepotrebno, najbolje se ponasa sa fabrickim dimenzijama, normalno i manje mu je opterecenje, manje trosi itd 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Jul 25, 2015 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan @ Nile89 Skidaj tu gumu i baci u smece, to vise nije guma to je plastika, nije cudo sto je nestabilna, a sto se tice 150-ke batali to, neces dobiti na stabilnosti vec naprotiv bice jos nestabilniji, Sto se tice creva, zato i kazem, jer ako su fabricka, znaci da su 23 godine stara, i moguce da im je vreme za zamenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jul 25, 2015 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan 130/70/17 sa kojom stvarno pliva u krivinama extra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savic019 14 Napisano Jul 25, 2015 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan Predpostavljao sam,i oseca se na ruku kad se pipne,nego ajde dao mi za dzabe pa sam je namontirao. Mora da gledam da uzmem drugu. Sad trenutno nemam pare za novu,naso sam 2 polovne postavicu link cisto da pogledate. Nadam se da nema nikakve veze ako mi je napred michelin pilot activ a pozadi stavim pilot street,nije im isti indeks brzine ali mislim da bi sluzila bolje nego ova. http://www.kupujemprodajem.com/130-70-17-michelin-dot-5111-24194023-oglas.htm?filter_id=26347458 http://www.kupujemprodajem.com/130-70-17-dot-0912-23841226-oglas.htm?filter_id=26347458 130/70/17 sa kojom stvarno pliva u krivinama extra Koje gume imas na njemu (marka) ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...